Отговори
# 690
Светла1971, Честит ви праник, желая ви здраве и много късмет. Дълги години да се радвате един на друг и да се обичате.

# 691
Чери как си мила?  Heart Eyes Hug  bouquet Нали ти пратиха поздрави  Wink

Ива Поповска да се е мяркала, какво става с нея?

Светла, честит ви празник, желая му много здрве и любов с теб!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

п.п. в неделя ще пусна новата тема  Hug

иииии едно парче за вас, мое много любимо http://www.youtube.com/watch?v=BUE7kzI2gdY&feature=player_embedded

# 692
  • София
Светла  71  -  Hug  Честит  празник  и на  двама  ви !!!  1dating newsm51   Много  здраве  ,  щастие   и  дълги  години  да сте  заедно !   bouquet

Чери ,  Hug Hug Hug   Как  си  ?  Надявам  се  вече  да  си   много  по  добре  и да  нямаш  болки ?  Peace Peace Peace

Синеоч Hug

- ти  как  си - нещо  рядко  пишеш  тук  напоследък  ..............  Как  са  нещата  при теб  ходи  ли на  преглед  скоро ?

Ива  Поповска   тези  дни  я  бях  " мернала " ,че  чете  темата  ,но  не  е писала  отдавна  и тя  ?  Иве  , ако   четеш  - пиши  как си ?

Реа  ,  Димана  Hug Hug Hug

# 693
Синеоч, Джеси,да предахоха ми всички поздрави. Привет на всички.  Много по-добре съм вече. Болки нямам само лека тежест и едно такова особено дърпане при ставане, иначе всичко е ок. Днес ходихме на разходка с мъжлето, той си взе отпуска да ми помага и ме води малко навън. Беше супер. Не съм вярвала че такива неща като да успееш да направиш няколко крачки или да си измиеш зъбите сам,( за болницата става въпрос) могат да те направят толкова щастлив. Но в определени моменти от живота човек си дава сметка че трябва да цени всичко, а не да го приема за даденост. Лека вечер на всички и много усмивки. Цунки от мен.  love001  love001  love001
Реа Hug Hug Hug

# 694
  • София
Чери, добре дошла сред нас след това тежко изпитание, желая ти само слънчеви моменти от сега нататък!
Прочетох, че в екипа ти е бил и моя любим доктор Ангелов - да е жив здрав!

Момичета, похвалвам Ви се с резултат от цито 1 група  Shocked желая го на всички, някои знаят, че при мен това е 4г. след конизация!
Вие си знаете, но аз пак ще напиша и за всички случайно четящи - ЖЕНИ, ПРАВЕТЕ СИ РЕДОВНО ЦИТОНАМАЗКА!
Макар здравната ни система да куца и ако нямате талон, платете си - заслужава си спокойствието!

# 695
Чери,много се радвам за теб,че си вече добре! Hug Hug Hug
Само така....прави си разходки,природата зарежда с позитивизъм най-много!
Човек в трудните си моменти разбира,че трябва да цени всеки един момент от жвотота си,да
се радва дори на най-малките неща.....Прави го,помага! Praynig Praynig Praynig
Светле,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СЪПРУГА ТИ....много любов и обич помежду ви!
Синеоч, Hug Hugкакто винаги позитивно настроена! Peace Peace Peace
Много слънчево настроение и хубав уйкенд на всички......и честито за хубавите резултати и дано и на
нас да се прехвърлят!!!!!!

# 696
Alpha beta, благодаря ти. Честито за добрия резултат , ти си отличничка. Peace Добра работа на д-р Ангелов. Дано всички лекари си гледат работата както нашите.
 Наистина момичета правете редовни прегледи и цитонамазки- ВАЖНО Е.
Лек и усмихнат уйкенд на всички , аз пак отивам на разходка.  bouquet

# 697
  • София
alpha_beta ,  - Честито  за  РАР  І  гр.  Hug Peace Peace Peace

Само такива  резултати  на  всички  !  newsm10 newsm51

Чери  ,-  чудесно  е ,че  вече  се  разхождаш  Hug Peace,   а  за  обикновените  неща  ,които  правят  живота  ни  щастлив  наистина  ,човек   това  го  оценява  едва  ,когато  стигне  до   по тежки  изпитания  за  жалост ..........Аз  няколко  пъти съм  го  изпитвала това  чувство  и вече  знам  ,че  трябва  да  се  радваме  на  всеки  хубав  миг ,  когато  гледаме  слънцето  ,  земята  ,  тревата  и  всичко  наоколо  и  когато  сме  заедно  с  любимите  ни   хора !  family

# 698
Момичета, две години след конизацията на колко време е разумно да се прави цито? Аз досега правя все на три месеца, страх ме е да разредя...

# 699
на 6 месеца, аз 1 г след нея съм на 6 месеца.

# 700
Чери, Добре дошла отново сред нас!  Hug  Пожелавам ти много добри резултати и от сега нататък само хубави преживявания. Всички проблеми да останат зад гърба ти.

julielm одавна съм спряла да чета ...........където и да погледна все рака е на първа линия или някоя гадна друга болест. След като си правиш редовен преглед няма как да се изоставиш и да стане лошо.
  Реа, благодаря ти!  Аз питах за ЧПВ при малкия и ми обясниха, че това се свързва с постоянен задух и свистене и други такива симптоми, който при нас няма  Peace

Днес си взех резултатите. доста неща който не разбирам. Питах. Докторката каза, сега всичко е наред, след три месеца на преглед-цитонамазка. Обаче какво пише в Епикризата: Връх на конус - хроничен ендоцервицит; без патологични промени.  Освен това по-надолу, пак; Хроничен ендоцервицит с лимфоидна хиперплация под многослойния плосък епител с формиране на лимфни фолкули. Да се изследва и за хламидиа инфекция. Питах и за това изследване. Каза ми, да не обръщам внимание.  Накрая пише: дисплазия не се установява. Надявам се, че това означава че всичко е изрязано или....

Вие какво мислите?  Търся си добър гинеколог. Явно в тази болница си се занимават тясно по специалността, но на мен ми трябва и друг за допълнителни изследвания. Освен това след време ще се борим за второ бебе.  Къде и при кого да отида? Иска ми се един доктор да ми следи състоянието и да ми обяснява резултатите. А не само да ми подаде листчето и хайде чао. Знам, за д-р Ганчева, че много я препоръчвате, но пък и при нея казвате, че се чака по 2-3 месеца за час. Пък и тя занимава ли се с неонкологични неща и бременности? Моля помагайте!  Praynig

# 701
Момичета, аз писах тук преди около седмица за майка си и нейният много напреднал стадий на рак на шийката на матката. Исках да ви кажа, че утре ще е нейната операция в 5-та градска болница. Ще бъде много тежка и сериозна - ще махнат матката, тръбите, яйчниците, пикочния мехур, дебелото черво и вероятно някаква част от тънките черва. Sad Помолете се с нас мама да издържи операцията и да се възстанови! Не смея да си помечтая дори за по-нататък. Дано премине това тежко изпитание пък после каквото - такова. Не беше лесно да се решим на тази крачка, но това е единственият й шанс.
Бъдете здрави и вие!

# 702
Ieppe - кураж!!!! Hug Hug много се иска в твоя случай - дано постигнете най-доброто възможно с операцията и след това Praynig

# 703
Ieppe,  стискам палци. Бъдете силни.

# 704
  • София
Ieppe,   Praynig Praynig Praynig Praynig   УСПЕХ   ,  стискам  палци  !  Peace

Търся си добър гинеколог. Явно в тази болница си се занимават тясно по специалността, но на мен ми трябва и друг за допълнителни изследвания. Освен това след време ще се борим за второ бебе.  Къде и при кого да отида? Иска ми се един доктор да ми следи състоянието и да ми обяснява резултатите. А не само да ми подаде листчето и хайде чао. Знам, за д-р Ганчева, че много я препоръчвате, но пък и при нея казвате, че се чака по 2-3 месеца за час. Пък и тя занимава ли се с неонкологични неща и бременности? Моля помагайте!  Praynig

Това  е  въпрос  ,пред който  всички  сме  изправени  ?  Наистина  не е  лесен  този  избор  -  аз  от  години се  "бълтая "  из  цяла   София  от  лекар  на  лекар  , но   за  сега  съм  решила  ,че  ще  се  спра на Д-р  Ганчева  . Ходих  май  месец  при  нея  ,  октомври  си  записах  час  за  3  декември  -  тогава  съм на  преглед при  нея  . С  бременности  не  знам  дали се  занимава  тя  , като се   има  впредвид  естеството  на работата  и  в  Онкологията  .  може  би  Деси  ще  каже  ,  тя  по скоро  е  раждала  все пак ........?

Димана ,  Чери  ,  Реа, Синеоч    Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт