Отговори
# 600
Ваня Simple Smile като не иска детето коластра не го насилвай. Скрий я някъде и след 3-4 седмици поднови опитите. За теб е важно да засилиш имунитета на детето през есенно-зимния сезон - така че имаш време не бързай  Peace
Другия вариант ти го е казала Бобка - буташ я в манджата  Whistling

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com    

# 601
Да се похваля и аз с 1вата си поръчка.
Да благодаря на всички които се включиха със съвети  Hug

ето и моят код : MUC722

# 602
И моята дъщеря не хареса коластрата с вкус на череша от мострите, които поръчвахме. Сега й взех с вкус на портокал - дано да й харесат. Преди известно време й бях взела коластра, пресована като мечета и вкус на ванилия (от e-bay) . Тя отначало и нея ми отказа, но след месец-два я опита и иска по няколко мечета на ден - не мога да я спра. Та - всяко нещо с времето си.
Аз преди й разтварях капсулите коластра на Акв.Сорс в мляко с какао, защото имаха доста тежък вкус на сухо мляко и така беше най-незабележимо.

# 603
Други две кашонета в 1309 трябва да са моите, но не съм в София, та половинката ще засиял да ги вземе.
Миналия месец едно стоеше там бая време, на някоя от вас коят е била на почивка Laughing

# 604
  • Пловдив
Малката е на 2 и тези с вкус на череши не ги харесва/мострите/Но тези с портокала сама си ги търси.
Марти,след като си слаб и имаш само коремче както ти го наричаш ,потърси причината.Може да е отпусната коремна стена и мускулатура.Често се получава при мъже които работят седнали.Спорт му е майката.Друг момент е бирата,ама тук давате малко инфо и се налага да пускам стъкленото кълбо в действие...

# 605
коластрата е хубаво да се смуче,за да не се натрупва един хормон,който се преработва в устната кухина(за справка- Пинко Simple Smile
моят обожава коластрата, засега съм доволна,понеже ходи на студени басейнчета и нищо му няма(а друго детенце веднага вдигна Т)

# 606
  • Пловдив
Ради,я го обясни това със смукането че нещо се замислих newsm78 Преработване става толкова бавно и там само започва.Това е начин на подпомагане,ама както  и да е -да не навлизам в подробности

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 19:51 от renydent

# 607
renydent, наистина седя по 7-8 часа на ден пред комп-а, а бира пия по 2-3 на седмица, което мисля че не е много (знам че има женски хормони в нея, но е лято:)). На 37 год. съм 173 см висок, 62 кг, никакъв спорт - само йога и ходене по 1 час на ден умерено темпо. Коремните мускули са стегнати, но между тях и кожата има тлъстинка (даже и нещо като топченца). Не ям месо - възможно е да ми липсват белтъчини, не прекалявам и със соята заради хормоните. Идеята ми е да се прибере максимално кожата около корема към мускулите. Направих поръчката за всички ензими - чакам ги след 5-6 дена и ги почвам - дано ми се излекува хроничния лош дъх, които е от дете:(

# 608
  • Пловдив
Марти,тези кг определено са ти малко според мен.Има едни кантари на които можеш да видиш муск.маса ,мазнините и висцералните мазнини.Провери ги.Започни коремни преси,за да стегнеш и муск.на корема и кожата.С второто става по бавно.Но с този начин на хранене който бегло споменаваш-трудничко ще стане.Щом не ядеш месо-яж риба в количество и белтъци.Например на закуска поне 5 печени белтъка.
От ензими не разбирам.Лошия дъх винаги ма причина-зъби,венци стомах.Но предполагам че всичко това си го проверил.Тогава смени начина на хранене-може би протича някаква ферментация.Например ако ядеш плод като десерт,той започва да гние и няма усвояване.Просто давам насоки и гадая

# 609
renydent, аз не ям нищо животинско (веган съм) - значи с рибата няма да стане Naughty Започвам с коремните преси и ще докладвам ... Благодаря Ти за отделеното време.

# 610
  • Пловдив
Е,с тва започни.Нищо животинско,ама има различни видове вегани доколкото ги чувам-едни крайни ,други ядат яйца например, а трети са крайни и не консумират нищо излязло от животно.Ами тогава ти и добавки не можеш да вземаш ,и те са от животински произход  newsm78 Стана сложно.Ами кажи какво ядеш -все ще измислим нещо

# 611
renydent, веган значи нищо животинско. Той затова търси водорасли.

Което пък е странно за лошия дъх, обикновено вегетарианците по-малко страдат от това. Може би малко въглехидрати имаш в менюто?

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 21:50 от I see you

# 612
  • Пловдив
Ами аз не съм ,но имам пациент, които казва веган съм и яде извара например. newsm78 Тъй,че питам си,откъде да има знам на всички принципите и разбиранията.Обяснението беше че все пак имало обработка,но той мляко не яде.Е как да ги разбера.За тва си питам

# 613
Не ям месо, риба, яйца, мляко и производните от тях. Ям основно сурови ядки, кълнове, плодове, зеленчуци и разни варива. Насочил съм се към http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFA-Gold-Neuromins-High-Potenc … oftgels/4623?at=0 но незнам дали е добре, защото няма EPA.

Лошия дъх го имам от дете още - мисля че е от зъбите - но интересното е, че се усеща когато съм гладен. В момента търся добра дентална клиника за пълна промяна на усмивкатаSimple Smile

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 22:03 от Marty2002

# 614
  • Пловдив
Тогава по скоро е от стомаха,но провери и езика като идеш на зъболекар.А за протеини ще се консултирам с колеги и ще ти кажа тяхното мнение

Общи условия

Активация на акаунт