Не разбирам защо...за килограмите

• 4 241
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
За мен няма по-голяма простотия  от разделно хранене, Дюкани, Мюкани и тем подобни извращения ... Не знам как може човек да причини това на собственото си тяло  Crazy
Никога не съм се ограничавала в храненето, не съм си казвала - сега няма да ям месо, няма да ям въглехидрати и т.н. Когато искам да отслабна просто започвам да ям по-малко. Но не спирам да ям, не гладувам.

Аз затова съм слаба - защото нито плюскам, нито спазвам диети. Сега съм 56 кг. Трябва за  месец-два да стана 50 кг. И ще го постигна. Над 30 съм, имам три деца и съм качвала по 20-23 кг. всеки път.

Абсолютно съм съгласна! Такива малоумни диети съм срещала, и се чудя как толкова хора им се връзват. Shocked
Аз съм за ограничаване на всякакви боклучави храни (и да не искаш да отслабваш, чипсовете и вафлите не са полезни), но "днес яж 1 кило сирене, утре 1 кило месо" - не, мерси. Simple Smile
Аз пък мисля, че всеки има глава на раменете си и няма нужда от обидни квалификации и слагане под общ знаменател. Като не ви харесват диети и режими, не ги спазвайте, но уважете избора на другите да го правят Peace.

Peace абсолютно подкрепям. Не ви е било на главата за това така говорите. Дано никога и не ви се  налага Wink

# 16
Просто в момента като ограничаваш организма си и той слага на склад запаси.Трябва да се храниш редовно ,но от полезните храни ,а не боклуците. Peace

# 17
Извинявам се, ако съм обидила някого, но епитетът беше за диетите, не за хората. И не за всички. Спомням си една диета, при която ядеш всеки ден само 1 нещо - 1 ден сирене, друг - шоколад, 3ти - яйца...еми това за мен е безсмислено и пълна лудост, подобни диети имах предвид.

# 18
Да, това е монодиета, но тя е 10 дена, или това е диета за постигане на бързи резултати, но не се знае колко стабилни. Но разделното хранене или суровоядството не ги смятам за прости диети или безсмислени. Виж за Дюкана имам друго мнение Laughing

# 19
Много държа да споделя и моя опит в това отношение. След третата бременност бях натрупала няколко излишни килограми и безуспешно се опитвах да ги сваля с недобре обмислени диети, ограничения и т.н. Откакто обаче направих първата детоксикация на организма (дори не беше точно по пълнолуние) метаболизма като че ли се "отключи". След трите дни на плодове една салата от пресни зеленччуци ми се струваше като същински пир  Grinning. Килограмите се елеминират малко по малко, здравословно е, не ми пречи на кърменето и най- вече се чувствам страхотно (това не по време на детокса, а като се кача на кантара след това). Ако някой се интересува може да погледне в темите на д-р А. Михайлов, където много подробно е обяснено. Успех на всички  Hug

# 20
само да споделя набързо

до 30 и аз поддържах сравнително добри кг с намаляване на храната за няколко дни

след 30 този метод не само спря да действа, но напротив, при силно намален прием на храна ка4вах  #Crazy

фитнесът не помогна особено, освен 4е ми помогна да направя малко мускули от сланините и да поддържам срванително добър мускулен тонус
но това отне време
4ак след 3год запо4наха да се забелязват резултатите

но с кг и хранене проблемите продължиха докато не пробвах дюканския режим
но и там неуспех след въвеждане на 4ерен хляб и плод в 3 фаза
преориентирах се към ВМ НВХ и съм на този режим ве4е по4ти година и смятам да си остана на него до живот
но за да стигна дотук, ми отне доста време в 4етене и самообразоване на тема метаболъзъм и т.н.
смятам, 4е нисковъгл. хранене е моят на4ин да съм здрава и с нормално тегло

едит:

...детоксикация ... не ми пречи на кърменето ...

детокс или диета за отслабване и кърмене не може да се съ4етават
токсините се отделят и в кърмата
мисли за детето си първо

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 09:59 от Анонимен

# 21
  • София
Juiciness  - не съм се обидила  Hug. Но когато една диета е "тъпа", какъв е човекът, който я е избрал Crazy. Така де, малко са вързани Rolling Eyes.
Да споделя и моя опит. До известен период не съм спазвала никакви диети, да кажем до 24 - 25 годишна. Но после отказах цигарите, заседналият начин на живот и работа, както и хапването си казаха думата и неусетно се озовах с 15 килограма отгоре Whistling. Свалих ги с Дюкан, в момента се опитвам да съм на Разделно хранене, за да ги поддържам и основно успявам. В темата за разделното има хора, свалили с 90 дневната, с плодуване и т.н., което значи, че всеки режим действа, стига да е твоят. Затова избягвам да коментирам другите режими - за мен плодогладуването е трудно и непостижимо, но щом помага на друг, коя съм аз да казвам, че е "тъп".
Желая на всички успех в свалянето и запазването на килограми, независимо от режима, който са избрали  bouquet

# 22

...детоксикация ... не ми пречи на кърменето ...

детокс или диета за отслабване и кърмене не може да се съ4етават
токсините се отделят и в кърмата
мисли за детето си първо

[/quote]

Това го казваш ти  Laughing на мен обаче по ми се иска да вярвам на д-р Михайлов и на редица други лекари пионери в тази област, особено след като виждам колко кърма имам и колко спокойно и щастливо е бебето ми  Wink

# 23
Темите на д-р Михайлов тук ли са или в друг форум?

# 24
Имаше и тук за него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт