Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Ей ме на и мен, преди малко се прибрахме от село( не че Сопот не е град селски тип) дребното не щя да заспи там, само да не сме му пред очите с баща му и надава вой #Crazy
Стар изчетох целия ти пост, обичам да ти чета постовете, но дано нямаш повече такива черни серии Hug
 По повод яденето, моето прасенце изяжда бурканче 190гр. зеленчук +половин плодово на обед, скрива ми шапката, добре че не се заседява мирен иначе щеше да удари 10 кила #Crazy
Обожава да я гледа тази реклама на Барни, направо застива мирен и ухилен до ушите...
Мяу, страхотна е Халюша. И аз си трая в повечето случаи като оставя Преслав на отчето му, но като го видях да дава шоколада от шоколадов сладолед изпаднах в див бяс, пък той човека за добро му го давал-да не му стане пущянка #Cussing out

# 436
Мацки, не мЪ замеряйте с камъни, ма искам да се напия и да извъртя един луд секс Mr. Green!

Но  няма да станИ!

# 437
Що да те замеряме с камъни бе душо,аз тази вечер мисля да го направя Laughing
само за секса няма да ме огрее,че се оциклих

# 438
  • Бургас
Неви,ще те подкрепиме даже!!!  newsm18

А,бе,аз исках да питам,откога бебоците могат да хапват храна,която не е абсолютно гладка? Всмисъл,правя й домашно пюре и от картоф или от тиквичка и все оставят много мънички миниатюрни власинки и ме е страх да й го дам. Веднъж пробвах и тя се задави,сега от 2 дни правя различно пюре,ама по какъвто и начин да пробвам,не става като купешките,та го хвърлям.
По тази причина до преди малко бланширах и замразявах зеленчуци за по-добри времена...  Mr. Green

Мии,защо не иска да спи?Не му е спокойно на чуждо място може би?

# 439
  • София
Неви, имаш и моята подкрепа!  Flutter Flutter Flutter  Laughing

Съни, баш като купешките не знам дали могат да станат.  newsm78 Сравнително гладки са ми ставали като ги пасирам с една идея повечко вода или непосредствено преди консумация ги пасирам с вече направено АМ.

Да кажа, че ш`фана да изтребя и наште, та да ми е мирна главата.  Mr. Green Дойдоха, развъняха се на пожар, събудиха и двете деца  Mr. Green, намачкаха Максо до пълно изтощение и ми го оставиха разплакан и мрънкащ от умора.  Twisted Evil

# 440
Аз да доложа...
Вчера отивам да видя къщата и чайлдмайндъра(разбирайте детегледачката) дето ангажирах,че нали днес съм на работа...и останах гръмната...НЯМА ТАКАВА ЦИГАНИЯ...да не обиждам циганите,че и те са по-чисти....Незнам как хора живеят така,пък камоли деца да гледат,а още повече и чужди....че и държавата им разрешава...Описвам-3 кучета,щъкащи из къщата,миреше на животни и урина,всичко наблъскано ,така че има само малка пътечка ,по която да минеш,тъпчейки буклуци,косми и счупени играчки...съпругът тип безработен на вид алкохолик,2 дечица,които поне ми се сториха нормални засега...Абе как ми влезе крака незнам...Излязох ревяща,защото незнаех къде другаде да дам Крис,но добре че единствената  българка,която познавам тук ми предложи тя да го гледа.Криси се представи блестящо-нИ рИвал,нИ сЪ киснал-смях,спане и игра(тя има момиченце на почти 3 год.)Даже като отидох да го взема само ме погледна ,усмихна се и се обърна на др. страна да си доиграе  Shocked ТаквоЗ чудо не бях очаквала...После за награда го заведох на люлките за пръв път и той толкова се смя,че забелязах че са му избили 2 зъбчета-още не се виждат добре,но са ТАМ  Hug
Сутринта обаче почнахме АБ-кашлицата се влоши и реших да не рискувам,че имам час чак за след 6 дни...
Извинявайте не съм ви чела наза,само да питам СТАР защо махаш снимките-не ме вкарвай в некой филм сега,че се злоупотребява с тях...И сори за черната серия,но има равновесие в природата,така че очаквай,сега няколко поредни хубави събития...  Grinning
Ника-думата''ГАЧЕЛИ'' я бях забравила Simple Smile

# 441
  • София
Оооох, Вики, и твойта не е лесна, ама хич, хич...  Hug Hug Hug Тук поне имаме избор - все ще се намери някоя чиста, образована баба да поеме детето за един ден, при това практиката е да го гледат у вас, та и за детето не е кой знае какъв голям стреса. Много ми домъчня за теб, голямо гуш!  Hug
Иначе аз бях сигурна, че Крис добре ще се представи, той е толкова усмихнат и лъчезарен!  Heart Eyes Дано бързо му премине кашлицата!  Hug

# 442
Невииии, ще ли ви е удобно до час да дойдете да си го вземете  Blush
Забравих да ви разправя какво друго интересно покрай дофторката ни .
Зададе ми следните въпроси:
- На въпрос "къде е" търси ли с поглед?
 Shocked -Ъхъ!
-Познава ли се в огледалото?
-Миии, не съм сигурна  Rolling Eyes
-А трябва, слагайте го всеки ден  Crazy
-Дава ли боц?
 -О да, от месеци !  Crazy
-Оттласква ли се с крака до подскок?
- Почти успява  Twisted Evil
Прави ли "здравей" и "чао"?
- Ъхъм  Rolling Eyes
Имаше още едно две неща ,но не ги помня  Crazy
Явно моето дете е със забавено развитие  Wink
Вики , супер е че сте намерили разрешение за Криско и дано бързо се оправя, а за снимките - мен питай! Ич не е шега таз работа, не спят гадовете - вярвай ми1

# 443
  • София
Ауууу, Марги, давай адреЗа на таз дофторка, да и заведа Макс да го диагностицира едно убаво!  #Crazy #Crazy #Crazy Твоето дете може да е със забавено развитие, моето е без развитие просто!  Joy

# 444
Ама моето дете нищо не владее от тез сложни умения  Sunglasses , аз се бъзиках а тя ми повярва, е явно има деца дето го правят всичко това  newsm78 И ко подяволите значи "познава ли се", че ние да не си лафим с него какво е видял и какво не hahaha

# 445
Здравейте прекрасни, мен ми иде да се клонирам и после да се гръмна една друга (разбирайте клонинг и оригинал) Но се надявам след седмица и моето време да дойде и да изгрея на морския бряг с бира в ръка  Sunglasses

Стар, мисля да съм ви почти под прозорците, ако не ми мине котка път, ще сме на едни бунгала на Фичоза  Wink Ако имаш впечатления, казвай.

Марги, сигурна съм, че по тия критерии повечето деца са далеееч от първото място. Теа единствено с подскоците е ентусиаст. Но пък знам ли, ся ще пробвам...

.... отчет:
- На въпрос "къде е"... се хили. Приема ли се?

-Познава ли се в огледалото? - пак се хили, вероятно това значи, че се познава? Или пък не се познава, щастлива е и не и пука. Май ще чакам да каже "мамо аз съм"  Mr. Green

-Дава ли боц? - пак се хили.

-Оттласква ли се с крака до подскок? - дам, с много хилене  Grinning

Прави ли "здравей" и "чао"? .... ъъъъ не, но се хили учтиво.

Ника, жената от Ахтопол наистина беше много мила. Само дето нямаше места на един етаж. Та Варнааа, хиър уи към  Mr. Green

# 446
  • някъде тук
Леле, Марги егати и доФторката  #Crazy  Замислих се и аз какво от тези неща владее моето  дяти Laughing

# 447
Ахахахх, margarete , как ме разсмя ! Не вярвам някое 5 месечно да прави някой от изброените неща  Mr. Green !  Смени педиатъра, не е в ред  Crossing Arms !

Викторита, радвам се, че все пак си намерила решение ! За снимките не искам да вкарвам никой във филми ! Съпругът ме помоли да махна албумите, длъжна съм да се съобразя с желанието му ! Все пак децата са и негови ! Не му е приятно да качвам снимки в нета, постоянно ме притиска да редуцирам и моите  Crazy !
Не ми се дискутира темата повече , за да не засегна някого !

Шамане
, не съм била на Фичоза от 15г, последните спомени са ми , че е хубаво място ! От написаното разбрах обаче едно, че ще се видим  Laughing !

# 448
Ауууу, Марги, давай адреЗа на таз дофторка, да и заведа Макс да го диагностицира едно убаво!  #Crazy #Crazy #Crazy Твоето дете може да е със забавено развитие, моето е без развитие просто!  Joy
И ние така,Ника,абе в БГ кво вудеркинди ли ще отглеждат тия докторя  hahaha .Тук казват,че около еди-ква си възраст детето МОЖЕ И да прави еди-кво си,но не и ТРЯБВА...а за разпознаването в огледалото е доста по-нататък със сигурност...около 6 месеца казват че детето започава да разграничава себе си от майката(дотогава я възпирема като част от него) и т.н.

# 449
Шаманчиииииииии, и Деа само се хили, в отговор на тез вАпросииии  hahaha. Разсмя ме  Joy.

Марги, таз доФторка ме разби... Как очаква едно бебе на 5 месеца да прави това  #Crazy? Аз съм шокирана...А Тин ш' го 'зимам, нЪл' трябва да сме в добри отношения, сватяяя  hahaha. Ей сЯ паля метлата  afwitch и идвам  Mr. Green.

Вики, Крис
е прекрасно дете и се е държал чудесно, язък ти за притесненията... Но пък иначе ти е много трудно, съвсем сама, няма кой за половин час да те отмени, тежка работа  Hug

Ох, Ника, Ника, ние затова отвъртяхме звънеца, щот все някой умник дрънчи кат невидЕл и разгонва всички из къщата Crossing Arms. Ако някой ни търси, има Джи Си Еми  Twisted Evil !

Айде, мили девойчета, лека нощ... Има=няма час и си лягам  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт