Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Бе моя вундеркинд ми се усмихва в огледалото над мивката, докато му мия наакания г*з.  Crazy Ся ме вкара тази лекарка в размисли - дали ме познава мен, дали себе си, или дали просто му е кеф, че е под водата.  Thinking Laughing Или пък проявява любезно аристократичност - ти ми миеш акитата, дай да те възнаградя с нещо.  hahaha

Шаманче, сигурна съм, че чудно ще си изкарате!

# 451
  • York
Шаманич, Фичоза е много приятен плаж. Дано само не хванете събота и неделя, че много народ се изсипва там. Има една кръчма точно на плажа /най - голямата сякаш/ Морска звезда - много добре приготвят риба  Wink
Ние днес бяхме за 2 часа на плаж на Кранево и беше много приятно. Нямаше много хора и имаше вълни. Голяма радост от моя страна  Mr. Green Попозабавлявахме се малко и се прибрахме. Анета отново се оглеждаше за ухажори, но те бързо се разбягаха като я чуха как реве за сън.  Laughing
Стар, то големи поражения у вас.  ooooh!
Марго, от де го намери тоя уникум  Joy

Отивам да погледам ТВ като римляните  Laughing пополегнала  Laughing

# 452
  • Варна
Добър вечер лейдис,

Ника не съм се изгубила хвърлям по някое око я ляво я дясно  Grinning

Маргарет така се изсмях с твоите постове че чак мъжът ми ме изгледа странно, уж нищо ми нямаше пък изведнъж какво стана.

Неви давай, и аз искам една такава вечер ама с тия ремаркета, няма отърване.

Аз не съм се включвала щот от ден на ден все по шокиращи новини получавам, не знам какво им става на всички. Постоянно съм натоварена психически с нещо ново излюпило се че чак ми се убива всяко желание. Май ще се разболяваме всички нещо се сополивим, Ирена продължава с безсънните нощи, днес бяхме на гости в Девня, но ходих само до баба ми и майка ми дойде там щот продължавам да не си говоря със сестра ми, и следователно от инат не си и ходя в нас. Тази вечер уж трябваше да ходим на ЧРД на свеки, но в последствие разбрахме че била на работа ама що да се обади да каже, питам я що не ни каза ами да не си помислите че не ви искам, еее хубава работа ние да идем пък нея да я няма, че утре ще ходим, а аз на плаж искам ама дали ще ме огрее. И най кофти ми стана когато звъннах на една приятелка да я чуя докато си бях в Девня и тя ми заяви че мисли да ни събира на бебе, и аз и казах че децата имат много лека хрема и че до няколко дни ще се оправят, та ако е другата седмица ще сме здрави а тя ми заяви че ако ще ни събира ще е без деца, да ама да ме извинява директно и казах мен ако иска да не ме кани че без Павли няма да ида. Все пак изцяло сме на кърма, друго мляко не иска, а и сме на поискване, няма да стане да си оставя кърмачето щот на някой не му е угодно, много криво ми стана като ми заяви това изобщо не очаквах. Ох като се сетя и ми докривява, че и на другите ни приятелки е намекнала същото, техните бебета са по малки и от Павли ако те искат да не си водят децата, аз Ирена така или иначе няма да я мъкна с мен, но за Павли да ме извинят.

# 453
Радвам се,че и на вас ви е смешно Laughing Ако ми се беше случило с Радина щях да го преживея тежко  Embarassed
Доброто ми настроение отиде в контейнера за отпадъци - съседа ни е излязъл от лудницата  Shocked Незнам дали ви бях писала, че живеещият над нас мъж никак не е добре, беше станал и агресивен и един ден просто го натовариха и изчезна, ей родихме се  Tired
Вчера излизам с двете чавета, асансьора не работи, започва планова евакуация -първо малката до следващата площадка, после количката,и точно когато нося количката и Радина е през десет стъпала от мен чувам кучешко дишане и ме връхлитат три кучета. Shocked Че ми спря тока - спря, но в такова крещене се впуснах,че събрах входа. Тъпото е, Че той преди ме убеждаваше,че неговото куче никога няма да ухапе дете, а сега само ме изгледа злобно и продължи  Shocked Та цяла вечер обмислям план за действие, ще им почерня животеца аз на песовете Crossing Arms Както и на заведението до вкъщи, наредили си едни саксии на тртоара, за да не се паркира. И аз не искам да прескачам коли (и тъпите им саксии) с количката пред входа ни ,но тротоара не е мой  Stop Не съм заядлива, но слизам от Пасарел с две чавета и тон багаж и няма къде да паркирам, та съседите се втурват да помагат- един носи, друг бави, трети отваря вратата ooooh!  Та тумороу съм в Общината да питам аз и за кучешкия въпроЗ и за китките  Crossing Arms
Неви, аз още чакам  Mr. Green
Цяла нощ Тино СУКА  Crazy довечера ще давам АМ и панадол  Stop
Аз отивам да правя попАка  Crazy и да стягам куфара за МладоС  Mr. Green
Хайде (след като си поплаках) хубав ден от нас  Hug

# 454
Maрги,  Hug.

# 455
margarete , определено не скучаеш !

Добро утро !

Вчера цял ден се търкалях в леглото , само сменях компанията  Blush ! Я мъж, я бебе, книга , компютър, табла с храна  Crazy !
Имах планове да чистя , но за мое щастие препаратите свършиха изведнъж , всичките  Mr. Green !
Не знам защо, обаче сега се чувствам като прегазена от валяк  Rolling Eyes, искам да излоча кафето и да се завърна в леглото , ама ми е съвестно , заради Стас !

# 456
Момичета,благодаря ви за подкрепата- в крайна сметка стана както вие казахте  Hug
Стар-аз всеки ден се чувствам така...  Crazy
Да питам мамите със вече ''озъбили'' се бебчета-почнахте ли със зъбната хигиена-то при нас още не се е показало хубаво,но се вижда...та се чудех като започне да избива дали да го мием с четчица?  newsm78
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 457
Бе моя вундеркинд ми се усмихва в огледалото над мивката, докато му мия наакания г*з.  Crazy Ся ме вкара тази лекарка в размисли - дали ме познава мен, дали себе си, или дали просто му е кеф, че е под водата.  Thinking Laughing Или пък проявява любезно аристократичност - ти ми миеш акитата, дай да те възнаградя с нещо.  hahaha
Joy Joy Joy Joy

И тук да отскоча,че нашата тема (мартенската) е празна  Laughing

# 458
  • York
Днес бомба паднала в темата.  newsm78
Не мога да свърша нищо из къщата, поради обилен и болезнен МЦ  Sick Трябва да помисля и за разходка на детето  ooooh!

# 459
Днес бомба паднала в темата.  newsm78

Ми нали има младостка среща  1stroller !

Стар, аз бих дала мило и драго да мога цял един ден да прекарам като теб  Hug. И съжалявам за чената серия, ама както каза Вики, сега те чакат само хубави случки, за да изравниш баланса!

Сиянче, и твоята край няма... Не си го слагай на сърце, явно приятелката ти има други разбирания...

Пухче, да не те боли глава, а  Mr. Green? Предполагам, сте си изкарали чудно на женското парти!

Марги, я иди ги сритай тия в общината, да посвършат малко работа...Баси, хич не ти е скучно...
Чакаш, чакаш, душко, пък аз нещо не долитам  hug...Дай му на Тин АМ и виж дали ще спи през нощта, но пък може да е криза на растежа  newsm78... Гушки за теб и дечурлигата  Hug

Сефте усях да излезна преди 10ч. И като се прибрах, в кухнята бомба паднала...МиОто махнал старата пералня, за по-лесно изпразнил един шкаф с посуда, разместил ги из цялата кухня и сЯ познайте..
Убу, че у вторник чЕкам новата пералня и веднагически я изпробвам  Mr. Green.

До после Simple Smile

# 460
Здравейте, доверенички мои!

Последните дни са ми много заети и все не мога да смогна да се добера до компа... и днес пак е напрегнато, но ще драсна няколко реда. С мама и бабчето правим торта за половин годинката на Алечка утре. Да видим какво ще излезе... Wink Онзи ден бяхме на басейнче, вчера имахме гости от Мадрид, първите братовчеди на писето. Цял ден бяхме на масата, от 12ч до 20ч.  Crazy Днес пък отваряме сладкарския цех...  Laughing
Стели, Маргарете, съжалявам за неприятните случки покрай вас. Гушкаме ви силно! Hug
Вики, много неприятна ситуация с бавачката... Добре, че в крайна сметка си намерила на кого да оставиш Криско... Все пак зетят ни е скъпоценен, не може току-така в нечии некадърни ръце да го поверим.  Wink Laughing
Шаманче, чувала съм, че плажът на Фичоза е хубав... Приятно изкарване!
Сиянче, странно решение на таз твойта дружка да ви събира на бебе без бебетата... Явно и тя е майка, би трябвало да знае какво е да имаш кърмаче... Айде, не си трови нервите, свиркай си! И без това напоследък си имаш доста неприятни случки и новини около себе си... Hug
Марги, дано да си съжителствате спокойно със съседа! И успех в Общината! Дано помогнат в разрешаването на драмите с кучетата и китките.
Стели, искам и аз такаааа! И да ми свършат препаратите искааааам! Добре, че през уикенда съм при мама и бабето, та малко вземам въздух...
Годайва, тя и нашата тема днес не е особено населена.  Laughing
Неви, успех в разчистването на кухнята!

Айде, бягам да сладкарствам! Хубава неделя от нас с Алекса. Hug

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 14:52 от Таньорчето

# 461
Здравейте Grinning
Ние си изкарахме СТраХоТно Crazy Искам пак!
Сиската се събуди в 7:30,насука се,опитах я да я приспя отново,но номера не мина и баща и стана взе я и дойдоха в хола,а мен ме оставиха да дремна до следващото кърмене.
Пухче, да не те боли глава, а  Mr. Green? Предполагам, сте си изкарали чудно на женското парти!
Малко Embarassed
Сиянка дано се разминете с разболяването!
И на мен няма да ми е приятно ако ме поканят някъде,пък ми кажат да е без малката Confused

# 462
Еххх, на мен ми се наложи да си тръгна,че Ради иска да спи по това време Sad
Чудно беше, но времето - така неприятно  Tired И бебоците са страхотни,че и по-старите модели, и производителите също Laughing
Ние отиваме да "нанкаме" Wink
Неви, аз не съм сигурна че там трябва да отида, но според мен който си барикадира тротоара - трябва да си плаща пък  Crossing Arms аз ако взема да си заградя пред входа веднага ще ме глобят. А за кучетата, аз отдавна съм им хвърлила око,че е страхотна мръсотия във входа - ,ама този е довел още две, и с това под мен стават четири  Sick
Танче, хич не желая да се връща този там от дето изпълзя, че то по хората ходи лудостта, просто си мечтая да съжителстваме спокойно и без да си пречим  Sad И съм сигурна ,че не е платил ни данък, ни входна такса, ни имат паспорти и ваксинации.

# 463
  • някъде тук
ДД Hug

Жорката е кисел от сутринта  Rolling Eyes зъби ли  е кво е незнам дадох малко Нурофен и сега спи ,да видим как ще се събуди ако е в настроение може да излезем на разходка  Rolling Eyes

Верно е пустош в темата .

Танче успех със тортата и да ни  почерпиш от нея ще чакаме Wink

# 464
И аз съм тук Stop
Марги, при теб скука няма а? таз педиатърка по-зле от нашите в прованса, мчи то по-таз логика Преслав е умствено изостанал, защото е на 6 месеца и ни боц ни подскок, само си се хили в огледалото и толкоз... newsm78
Я да питам вас, майките на дечица с атопичен дерматит- къде се ходи за да се диагностицира и има ли по-специален режим на хранене при вашите сладки бебчета. Може на лични да ми пише някой ако иска,че моя близка мама се притеснява а не знае кой да пита,а нашите педиатри се правят на научни светила и не пращат по специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт