Колкото до ФБ, а и всяка друга допълнителна мрежа за запознанства и забавления, би ми дошла в повече... освен тоя форум. Чисто времево. Не ме разбирай погрешно. Освен заниманията с малката шушулка, имам и други ангажименти, свързани с консултации на колегите в отдела, а и в цялата фирма по разни закучили се въпроси. Помагам им с каквото мога от вкъщи и това уплътнява доста добре наличното ми време. Не казвам свободно, защото свободно време просто нямам.
Мен ако си ме снимАла турни едно предупреждение "Да се отваря след втората водка /може и Фносна
В същото време брат му крещи като обезумял и си дрънка с едно много шумно кълбо-дрънкалка.
Много ме мързи. 
Дали трябва да има задължително каша в менюто? Или да пробвам с други видове? Съвети? 

На Борис винаги слагах и плод и ставаше доста приятно за ядене, дори на мен ми допадаше.
Съотношение при нормално тежащи деца 
Като те погледне и вече на всичко си готов, вашата щерка ще е същата! 

Дори се опитах набързо да направя едно добро дело и метнах едни кремвирши с кашкавал на фурна. както обикновено нещо изгоря, ама този път ръката ми! 

Само в мечтите ми
! Представям си малката сладка физиономийка
.
.

днес направих втори и сега го довършвам
и батута в Патиланци ,за да не се изложим много пред чужденците после:twisted:
, а за Миото съм като кухненски робот - пере,чисти, готви ,понякога задоволява и сексуален нагон, което би било прекрасно ако не забременяваше толкоз често
Ма е сега извеждам децата , той пак долу в кафето (с други деца) и ме гледа като купено куче 
Както казва Ради "ко тана а, ко тана" 

Туй място Арбанаси, отдавна няма чар за мен
След като се залюбихме с Миото ,той реши да намине към Габрово и за да сме били на по-неутрална територия ме завлече в Арбанаси на 20.08.2006 - най-горещата точка за годината в БГ
Аха да получим топлинен удар и се затворихме в една хоетлска стая, той пуфтеше и умиргаше(както го прави и до днес от нема нищо) а аз повръщах тихо в тоалетната 

Ти шЪ ма умориш, бе! Викаш бройка те момченцето, а?!
НЕма лошо, поне ти вдига акциите, белким се почувстваш жена... 

помогнаха на братото повече от дофторите
, ще ви замоля да ми стисните и на мен, белким дремна за повече от 3-4 часа
явно са я местили и не са успяли МЪЖЕТЕ да пъхнат колана през дупките
Толкова тъпо се почувствах,че ... загубих говор и картна
Имайте В/НА предвид моя светъл пример за напред 
Препоръчани теми