Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 559
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
 ду   bouquet
Не ме кефи да съм все първа и последна нещо Rolling Eyes
 newsm79 1ironing wash hang 1dishes
ъхъм, след два дни скитане  Tired
ай със здраве  Heart Eyes

# 496
Добро утро!

Минавам да ви почерпя за половин годинката на нашата принцеса Алекса:

Нашата торта ще я декорирам по-късно, че вчера не смогнах и ще ви почерпя и с нея.

Честито и на останалите двама месечинковци- Катрин и Ахилеас!   bouquet

Хубав ден! Hug

# 497
  • offshore & overseas
Честита половин годинка на най-усмихнатото февруарче -- Алекса! Да ти е жива и здрава, Тани и да празнувате заедно още мнооого половин годинки! Heart Eyes Чакаме да ни почерпиш и с твоята творба! Grinning

Мацки, аз виноват, снощи не смогнах да кача снимките Embarassed, но ще го сторя след малко, казах ви в коя папка. Искам да се извиня за качеството и количеството им. Късно получих вдъхновение и резултата не е за пред широката публика Laughing. Понеже не си падам по нагласени снимки, тия сега са станали ептен лежерни -- хората са в гръб, в непринудени пози, отвсякъде стърчат колички, чанти, нечии крачета, нечия опашка... Абе, въобще-изобщо. Има 2-3, които стават, но качвам всичко. Ко толко се обясняам, ненам и аз...

Марго, ти закри и откри сезона, а аз пък започвам от днес обратното броене до великата истерия... Мноо стресово туй със столчето, бе! А Дината е супер сладур, направо ще я изям. Тинчо също е бонбон, а ти изглеждаш прекрасно. Леле колко комплимент събрах в 2 изречения.

Забравих да спомена и Софи, една много красива госпожица (снимала съм я доста, за жалост все в гръб или профил) 4470, която обаче ме наведе на мисълта, че скоро, поне в близките 3-4 г., няма да мога да се надявам на сериозна почивка.

Стели, все забравям да изразя съчувствие за неприятностите, които сте преживяли, но пък ето сега, в описанието лъсна писателския ти талант. Едно губиш, друго откриваш -- тъй е в живота... Колкото до снимките, жалко, с кеф гледахме хубавите ти деца. Но е добре човек да се съобразява със съквартиранТЮТЮ, особено ако изтъкнат разумни доводи, а и с някои капризи, де, в името на мирното съжителство (ся дансъ Убидиш, визирам моя кейс). Ама ти нали не ги затри наистина, направи ги просто classified (да можеш само ти да си ги виждаш). Аз така си ликвидирах сумати снЕмка в Мултиплая, които се оказаха загубени завинаги и мнооо, ама мноооо ме е ядддд. Хем при мен си беше чист импулс да ги махна...

Никиии, пак ти завидях за спящите дЯца, брееей, мойта цяаааала нощ не спа, това рядко се случва, но е пагубно...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 10:37 от Мяуче

# 498
  • София
ДУ!  Grinning
Танче, да ти е жива и здрава Лекси, и все така усмихната!   bouquet
Марго, ми да ти кажа, не се учудвам, че този младеж те бройка! Мацка си, та дрънкаш, ако че обикновено пишеш друго.  Blush
А за твоите преживелици - и на мен ми трябва памперс, хиля се като тиква сама тук.  Laughing Joy

Мяуче, великата истерия да не е ДГ?  newsm78 Ако е така, май ще отброяваме заедно, че нещо ми се чини, че тази учебна година трудно ще тръгне Борката след 4-месечна ваканция.  Mr. Green

Аз нали съм много обещателна, та обещах на баща ми да ходя да го подстригвам. Сега не върви да се отметна, пфуй. Минавам през банята и паля метлата значи.  Mr. Green

# 499
Добро утро!
Честита месечинка на Алечка!Да ви е жива и здрава и винаги да е толкова усмихната! Heart Eyes Целуваме я много със Сиска!
Честита месечинка и на Катрин и Ахилеас!
Бобиш разбирам те напълно!Ние за една питка не можем да се разберем,камо ли за кръщене ooooh!

# 500
Честита половин годинка на Алекса, все така усмихната и щастлива да е   bouquet
За кръщенето съм решила да си грабна децата и кръсниците(които при нас са два чифта) и да забегнем някъде да си ги кръстим и да се почерпим, после който ще да се сърди хич не ми дреме. Twisted Evilто иначе трябва гости колкото на сватба да поканя и то само роднини. #Crazy

# 501
  • offshore & overseas
Айде, да рапортивам: снимки -- качени. Crazy

Марго, как можах да забравя -- права е Ники, има защо да те бройка младежда, лична и по-лична мома си ни ти... Май всички в тая тема се изкарваме далеч по-несгодни, отколкото сме в действителност.

И аз имах един тийн обожател от входа преди години, когато се роди Халюша. И съм сигурна, щото ми свиркаше цялата му банда, като минех с количката покрай кафето и го гаргареха яко зарад кака ви Laughing. Ама сега вече, с две маймуни, май ме е отписал. Па де да знам, онзи ден пак ми предложи да ми помогне с количката и децата, ама аз пак му отказах, да ми се ненадява човек. ooooh!

Лъвю па, май е надушил, дет още се котирам, щото днеска реши да си дигне акциите и рече, че можела съм да направя сделка с едната магазинерка, щото казала, че и тя иска такъв мъж (демек, аз да съм ѝ дадяла моя мъж, а тя на мене нещо друго, че кво друго в замяна с/у този безценен съпруг). На въпроса ми, какъв по-точно, малко обиден че питам, отвърна: „Ми... такъв, да пазарува...“ (и с това май се изчерпват позитивите). Е, има и други, де, ма тя няма как да знае, надявам се... Mr. Green

Никич, внимавай кво обещаваш, че може да се наложи да изпълняваш! Истерията е морска, но ти ме подсети и за другата, която уж беше далееечна, щото дори не сме решили дали да местим детето или нье.

П.П. Ох, леле майкоо, току що чух реплика към една кукла „Заслужаваш да умреш!“ Joy Е, това откъде го е чула маймуната, идея нямам.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:44 от Мяуче

# 502
Добър ден и от нас.
Честита половин годинка на Алекса-да расте здрава и щастлива да ни радва все така с усмивката си...
Да са живи и здрави и другите месечинковци Катрин и Ахилеас

Лъвю па, май е надушил, дет още се котирам, щото днеска реши да си дигне акциите и рече, че можела съм да направя сделка с едната магазинерка, щото казала, че и тя иска такъв мъж. На въпроса ми, какъв по-точно, малко обиден че питам, отвърна: „Ми... такъв, да пазарува...“ (и с това май се изчерпват позитивите). Е, има и други, де, ма тя няма как да знае, надявам се... Mr. Green

Уби ме направо-моя и това не прави  hahaha ,пък се котира-сигурно има некой много скрит талант...

# 503
  • София
Добро утро, дами!
Честито на всички, които днес изпълват месечинки! Да са живи и здрави и много щастливи и усмихнати  Hug
Стар... дано след тази черна серия последват много хубави неща и да ти мине бързо!
Неви, чудна идея за прекарването на вечерта, само ми е чудно откъде намираш сили  Hug
Пухи, радвам се, че си изкарала чудно по женски!
Шаманич, хубаво да си изкарате на морето. Аз обожавам и Варна и всичките варненски курорти, разкошно е.  Изобщо, варненки, за мен Варна е най-хубавия български град.
Марго, педиатърката ви е номер 1! Максимално ме кефят въпросите й, тя да не се е объркала и да е извадила въпросника за 12-18 месечни?  Mr. Green По този повод, мога да кажа, че и Калина май изостава  Laughing
Сиянче...  Hug И аз лично не понасям намеци от такъв род - елате, ама без деца. Аз винаги предупреждавам, ако няма на кого да оставя дЯти/дЕца, ама никога неженена приятелка не си е помисляла да ми каже без дете или от сорта. Даже напротив, винаги са съобразявали мястото. А таз приятелка сега е решила, че като трябва да опазва своето е в правото си да се държи грубовато с другите майки и да намеква, че нейното дете е по-важно от децата на останалите. Гадно ми стана като го прочетох, а на теб сигурно трябва да ти е домъчняло много ooooh!
Неви, виждам искаш да си вземеш Тино - много е готин! Случи и на сватя и на зет, да знаеш! bowuu
Вики, радвам се, че е минало добре оставянвто! Дано не ти се налага да ползваш тез детегледачи (или както там му беше името). А Криско е толкова лъучезарен, че няма как да не е повод за гордост!
Мии - според мен, Калина също има АД, но педиатърка я е страх да ми го каже, защото си ме знае колко съм ненормална. Та най-общо - ако кърмиш те карат да ограничиш алергенни храни - краве прясно мляко, телешко месо, шоколади и т.н. Подхожда се по-внимателно при захранването - ако даваш на ХИПП пюрета само с А на тях написано (такива са примерно чист картоф, картоф и морков, тиква и т.н.). Не трябва да съдържат млечен протеин. А ако се знае от какво е алергията, въпросната храна/дразнител се изключва. На нас ни казаха да  мажем с Нахткерцен балсам - 9 лв струва някъде и го чисти за около 2-3 дни. (под чисти разбирай се оправя изсъхналото място). Диагностицирано е при педиатърката,. Специално педиатрите имат доста богат опит с АД, щото се среща често.
Бобиш, съчувствия душо. Дано постигнеш своето!
Плами, честито захранване на Лорката! Лесно и безпроблемно да бъде!  bouquet
Юху, представих си картинката  Joy
За срещата - наистина времето беше крайно недостатъчно и беше страОтно! Дано по-често намираме време да се събиураме  bouquet
Марги, а честит ти ухажор, ама като те видях к'ва мацка си хич не ми е чудно Simple Smile
Танче, благодарности за почерпката! Да ти е жива и здрава Лекси!  bouquet Hug
Следва продължение...

# 504
момичета давате ли жълтък вече  Rolling Eyes
ако да-как се дава   Rolling Eyes сварява се и се слага в кашата ли
 Simple Smile

# 505
  • offshore & overseas
Уф, лентичката на Люс ми изостава най-малко с 2 дена, как става това, един Господ знае... Освен да взема да я оправя!

Все забравям да се възмутя от приятелката на Сиянка. Въпреки че пък най-много боли, когато приятел ти постави такъв ултиматум и те кара да избираш м/у него и детето си. Помня, че ми стана доста неприятно преди време Велв като сподели, че бебетата били малко нежелани на една сватба, на която им предстоеше да гостуват с мъжа ѝ.

Те какво си мислят тия хора, аз не знам. Не е най-забавното нещо да си сватбар с кърмаче на ръце, но пък много майки просто нямаме избор и се опитваме да съчетаем необходимото с приятното. И мене сигурно бая са ме одумвали на сватбата на бившата ми шефка, още повече, че бях тогава с дърто кърмаче (на година и половина) и бая се поизнервих с тая мойта вендузКа.

А в случая на Сиянка не съм сигурна точно какво е, но може би изписване на бебе. Освен пък нещо да се е вманиачила да го гледа под стъкло приятелката ти, аз друго обяснение нямам...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:59 от Мяуче

# 506
Е ся, копи-пейст, колор ред, принт и Миото като акостира към 16.00-16,30 ще ковна листа на вратата  Crazy  И после ще направя по едно голо кайве,защото кекса отиде  Blush и ще му разкажа за тоз юноша бледен  Twisted Evil
Благодаря ви за комплиментите, ма винаги има какво да се желае  Crazy
Мяу, същото дередже като твоя случай, аз първоначално реших,че ми се подиграват нещо  Crazy
Сори, ама ти не изглеждаш като да си раждала  Stop Та Лъвю трябва по
Факт е,че Бо,Халята и Гадина загубиха ума и дума при груповата ни среща и оригиналните им вметки отлетяха с тоз простак вятъра  hahaha
А Софи освен,че е сладурка лъчезарна е и въСпитана, за разлика от леля й Мария, забраЙх да кажа довиждане на детето  ooooh!
Аморе и твоето Тони  Hug
Ама как при такива големи деца се навихте за второ, към таз хамалогия и с пушка не мож ме върна  Stop
мии, аз да си кажа ,че мое да е 9 лв.Нахткерцен-кремчето, но и от него има мостри по аптеките от 5 мл. Та може първо да се пробва Blush
забравих другото,ама то с тези комплименти... не ми се стига сега носището...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:13 от margarete

# 507
Кристич-жълтък се дава след 7 месец(ако си захранила към 6 месец),добре сварен,смесен я с АМ/кърма или както решиш...
Мяу-Халата си е баш пиявичка на снимките  hahaha

# 508
  • София
Честито на сладуранката Алекса! Да не спира да раздава усмивки! Hug

Страхотни снимки, макар и малко, от вчерашната среща!  Peace

Оф... чудя се отде да ви подхвана, ама хич не ми се пише, че преди малко Диди отнесе един Пентаксим и се надявам да е по-леко от миналия път, че определено ше се фърла!  Crazy

# 509
  • София
Мда, да продължа коментара.
Та във връзка с казаното от Мяу -споко, когато сколасаш тогава качи снимките. НЕма страшно, бърза работа нямаме. А и е нечестно според мен, при положение, че 6 месеца се уговаряме да се организираме да искаме от теб дейност за 1 ден  Laughing
Иначе, да. Софи е голям бяс, по-палаво дете от нея не съм виждала. На хора с бебета понякога действа депресиращо  Mr. Green , но не съм виждала други такива диванета. Иначе Софи беше много послушна в неделята, доволна съм. Обичайно е по-зле  Mr. Green
Колкото до децата на Ники - еми нЕма такива сладури и кротчовци! Софи я издирвам къде някаква ракета, а Бо си седи мирно и кротко на пейката.... супер!
Марго - и Тин и Дина са просто сладурчета, Дина ми идеше да я нацелувам още щом я видях. Тин също, ама ня бях убедена, че са ми достатъчно чисти руцете  Embarassed
Мяу, Халюшата и Люсинда са прекрасни и двете. НЕма да му е лесно на Лъвю..
Катрин също е разкош!
Алина също е много готина!
Дано не съм изпуснала някого Simple Smile
Лъвю ме уби с магазинерката  Mr. Green А Мяу, хич, ама хич не съм учудена за тиийна! Че ти си като момиченце   bouquet
Еми май това е засега, отивам да гледам снЕмки!
Хубав ден   bouquet
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора Shocked
Снимките са страхотни, Мяу!  bouquet   bouquet

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:12 от slanchezara

Общи условия

Активация на акаунт