Иначе на Борис съм слагала в зеленчуковото пюре, първоначално по една троха, после плавно се увеличава количеството и като стана на 10 месеца стигна до цял жълтък, през ден.
,че и нашето Малуби вчера сдаде багажа,пукна се не от едната страна,а и от двете 

вчера гледах и аз снимките
Много грозна коса имам, добре, че чаветата са на мъжо.
Уф, дано само туй да е взел от деда си, че старчето е с много тежък характер, шоп отвсекъде. 
, аз само се търкалях по дивана и сменях позите
.
. На пюре е ял кайсия и ако му дам кайсиева каша пак ли трябва да започна от 1-2 лъжички или направо цялата порция да дам????
) Понеже го възприе сега го мешам в цялото пюре.

Танче нека ви е жива и здрава

благодаря че ги споделихте с нас 

, само да си кажа, че това, че има сухо мляко грам не ме притеснява мен, и Борис, а сега и Максим ще яде И Слънчо, та ушите ще му пукат.
Много съм разочарована. Дали нещо с това захранване обърках. Захраних го на 5 месеца. До сега е ял картоф, морков, тиквичка. От плодовете яде круша и ябълка. Дали избързах. Много ме е яд, понеже кърма имам, и той уж сучеше добре. Давам му към 10 часа 30гр. плодово пюре, а на обед 150гр. зеленчуково. Яде ги с голямо удоволствие. После му давам да си сучи колкото си иска. Сега си мисля дали да не включвам и кашите, че от тях нали добре се наддавало. Дали да не го оставя само на кърма една седмица да видя тогава какво става. И ваксината му сложиха и сега очаквам да се вкисели.
Препоръчани теми