Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 559
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аз нали в събота съм на сватба.. мисля да пласирам Митко на една приятелка да го гледа.., ако не стане ще си го влача с мен. Ще бъда хем секси, хем ще си бутам количката с чавето, ама кво да се прави.. Rolling Eyes

# 511
  • София
Извинете мъ, но къде ги виждате снимките?  Rolling Eyes

# 512
  • Бургас
Ника, в Разходки,накрая.  Hug

# 513
  • София
Съни, мерси!   bouquet

Аз си изпълних обещанието де, офъках го баща ми. Много жега навън. Сега съм ги инсталирала по леглата, да видим дали и колко ще спят. Макси си яде по едно бурканче от 190 гр., поне тва да ми отпадне като грижа.  Laughing

Юхуу, дано леко се разминете след ваксината!  Hug
Мяуче, недей истерясва пред-морски пък ти, учудваш ме!  Laughing Ще си прекарате чудно, на Халята ще и хареса 1000%! Само на теб ще ти дойде тежичко, поне на мен ми тежеше, че трябваше да се грижа за бебето.  Mr. Green

Слънчи, Софи е прекрасна и наистина не останах с впечатление, че е бяс, много красиво дете!  Heart Eyes
KRISTI4, аз не давам още.  Peace Иначе на Борис съм слагала в зеленчуковото пюре, първоначално по една троха, после плавно се увеличава количеството и като стана на 10 месеца стигна до цял жълтък, през ден. Peace

# 514
 Привет и от нас!
Ние с Ели сме затворнички вкъщи  Cry,че и нашето Малуби вчера сдаде багажа,пукна се не от едната страна,а и от двете  ooooh!

Юхуу дано този път по-леко понесе Диди пентаксима  Praynig

Честита месечинка на Алечка-все така лъчезарна да е  Heart Eyes

Чудна срещичка сте си спретнали  Heart Eyes вчера гледах и аз снимките

Още исках да коментирам,ама ми е криво нещо,а и Дълкокоска се събуди

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 14:37 от silvery

# 515
  • York
Явно много зле тия колички  #Crazy

# 516
Много хубави снимки-браво Мяу-а теб що не те щракна някой Simple Smile ....
Ника,не си те представях блонди с къса коса  Party - незнам защо си мислех ,че си с дълга къдрава тъмна коса  Whistling

# 517
  • София
Вики, аз имам общо 3 косъма на глават бре!  Crazy Много грозна коса имам, добре, че чаветата са на мъжо.
Бобиша е с дълга къдрава коса. Peace

Забравих да ви споделя какво открих днес - Максо нали има родилно петно отзад на тила - е, по форма се оказа 1:1 с такова петно на баща ми!  Shocked Аз въобще май за пръв път забелязвам, че баща ми има, ако че го подстригвам най-редовно!  Blush Уф, дано само туй да е взел от деда си, че старчето е с много тежък характер, шоп отвсекъде.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 14:22 от Ника

# 518
 ДД! Grinning

То се е видяло, че да ви прочета е немислимо, но поне да се разпиша...Бях за няколко дни при мама и тате, а там няма нет, та ви изпуснах края. Помързелувах доволно. Било много гот да имаш готово сготвено, някой друг да слага и да вдига масата Wink, аз само се търкалях по дивана и сменях позите Grinning.

Сутринта бяхме навън, прибрахме се за почивка от жегите, ще посвърша това-онова и пак навън. Ако имам възможност довечера ще се опитам да ви изчета.

Лек ден!

Уффф, как забравих- Честита половин годинка на Алекса на Таньорчето- да расте здраво, весело, умно и добро дете!  bouquet

# 519
  • София
Здравейте, момичета.

Имам въпросче. До сега не съм давала каша. Снощи ми донесоха Слънчо-кайсия. Направих я и сега съм в голяма чуденка да ли да му дам. Първо защото май е най-евтината Embarassed, второ- съдържа сухо мляко newsm78. На пюре е ял кайсия и ако му дам кайсиева каша пак ли трябва да започна от 1-2 лъжички или направо цялата порция да дам????

# 520
Честита половин годинка на засмяната Алекса! Да расте много здрава и и щастлива и да се усмихва все така очарователно.
Честито и на останалите порастващи бебчовци!

Разгледах снимките от срещата - страхотни се, мамите и бебовците и каките им също!

За жълтъка - аз от една седмица давам през ден. Първите дни по съвсем малко - в момента давам четвъртинка. Варя яйцето 10 минути (така каза педи) и после го размесвам със зеленчуковото пюре. Педи предупреди като начало да го размесвам в няколко лъжички, че ако не го хареса да не изхвърлям цялото пюре (виж това не се бях сетила, но е полезно Simple Smile) Понеже го възприе сега го мешам в цялото пюре.
Та аз жълтък включих един месец след като заместих обедното хранене. Към края на тази седмица мисля да почна да давам и по малко месо, а след още две евентуално да заместя следобедното хранене с каша.
Вие какви месни пюрета давате?
За протокола и Боби изяжда на обед по едно бурканче от 190 гр.,аако му дам още сигурно и него ще омаха Simple Smile

# 521
  • някъде тук
ДД Hug

Първо да честитя половин годинката на  сладката  Алекса  bouquet Танче нека ви е жива и здрава Hug Hug

Снимките са чудесни  Heart Eyes благодаря че ги споделихте с нас Hug

Ел аз Слънчо не съм давала,  засега давам кашите на Хип пише че са с адаптирано мляко та затова,  мисля че щом си давала пюре от кайсия може да я дадеш цяла порция, поне аз направих така с каша банан и праскова бях давала преди това пюре и от двата плода Peace

И аз да кажа за протокола Жорката яде по 190гр на обяд плюс малко плодово за десерт  Crazy Peace
Жълтък още не съм давала Peace

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 15:19 от bela *

# 522
  • София
Ел, не помня как беше за кашите  Blush , само да си кажа, че това, че има сухо мляко грам не ме притеснява мен, и Борис, а сега и Максим ще яде И Слънчо, та ушите ще му пукат.  Peace Hug

Съни76, аз захраних едва преди седмица и засега не давам месо, но по спомени - пуешко, пилешко и заек май бяха добре за първо месо.

# 523
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Честито полугодие на всички бебоци, родени на 02.02.2010г. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Влизам да се оплача. Днес бяхме на консултация. Ники е наддал само 100гр. и е пораснал само с 1см. И това за цял един месец. smile3518 Много съм разочарована. Дали нещо с това захранване обърках. Захраних го на 5 месеца. До сега е ял картоф, морков, тиквичка. От плодовете яде круша и ябълка. Дали избързах. Много ме е яд, понеже  кърма имам, и той уж сучеше добре. Давам му към 10 часа 30гр. плодово пюре, а на обед 150гр. зеленчуково. Яде ги с голямо удоволствие. После му давам да си сучи колкото си иска. Сега си мисля дали да не включвам и кашите, че от тях нали добре се наддавало. Дали да не го оставя само на кърма една седмица да видя тогава какво става. И ваксината му сложиха и сега очаквам да се вкисели.

Добре, че ви има. Обичам ви всички, и много ви завиждам, че сте се запознали... newsm51

# 524
Благодаря, Ника, по мои спомени също това беше като меса. Но аз се чудя какви готови да взема поне за първите опити, че една лъжица месо не ми се вари.

Нарцис, и Борис на последната консултация беше качил 150 гр. за месец и то само на кърма преди да го захраня. Притесних се че не му стига въпреки че не даваше признаци на гладен. Педиатърката ме успокои, че е нормално, защото на тази възраст вече се забавя темпа на наддаване и защото през лятото се наддава по принцип по малко. Повярвах и и не съм го мислила повече.

Общи условия

Активация на акаунт