Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИЧА, Слънчогледче  Hug Много хубав тоз единствен наш кандидат зет  Crazy Да те слушка, да те радва, да ти е здрав и щастливо детство му желаем   bouquet
Ника и всички живеещи наблизо са добре дошли на басейната ,стига да имат желание  Mr. Green Вече писах,че тройката тръгва от Младост и пристига в Пасарел за 30 мин.  Peace
Благодаря Ви за комплиментите за децата, направо се разтопих от кеф  Blush
Стар, нашето захранване така да се каже не върви. Мартин не желае да хапне повече от 2-3 лъжици Crazy Разбира се не го насилвам, но и аз ровя кат диво прасе в царевична нива,но ... не виздам нищо което да може да се направи повече  newsm78 Дано при вас мине лесно и без проблеми  Wink
Ваня Плевен  Hug, Завиждам ти за Троян - най-прекрасното място в БГ на което съм била е Троянски Балкан, водосъбирателната зона, ловихме пастърви и въобще... спомени прекрасни Laughing
Танче, според мен Калгел помага само в момента, в който зъбчето е вече на върха на венеца.  Ползвах и Хамумила Вулгарис, не знам до колко помага и аз. Май Пласебо (не знам как се пише туй чудо на български бе  Embarassed) ефекта го има при мен  Mr. Green
Неви, честита ти пералня  Hug

# 586
  • Бургас
Привет ! Hug

Цял ден имам зверско главоболие .  ooooh!
Пък мъж ми вместо да гледа Диманка,че нали е в отпуска,спи..........  Rage

Честит празник на Гого на Слънчоглед !  baloni

п.с.Да се редактирам сама..
Видях снимки на Алекс на Xcat ,на Стели на Ванчето, на Калина на Slanchezara.Много хубавиии !!!  Hug
Мяу,кога заминавате? Весело изкарване !  Hug
Гелче за зъбки имам на Бочко.Не мисля,че помага особено  Mr. Green
Да не говорим за всички бебоци из Фейсбук,сладури големи.

Маргарете, Тин и Дина са прекрасни !  Hug

Някой да има кухненски робот на Мулинекс,че нещо не мога да се ориентирам с моя?  ooooh!

Искам да ви кажа,че се чувствам доста затъпяла.Освен,че непрекъснато забравям неща (я цифров фотоапарат,я портмоне), просто само бебешки неща са ми в главата.
Трябва да намеря някой книжка да чета,или да си упражнявам английския с някой друг тест.  Confused

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 14:46 от Sunny Sky

# 587
  • някъде тук
Ха сега познайте каво ми се случи тази сутрин smile3515 тъпата количка се счупи пак  #2gunfire
Силвъри спокойно мила  Hug За да те успокоя да ти кажа че се пречупи облегалката на количката там дето е гръбчето на детето #Crazy Ей побърках се направо  ooooh! ат сутринта само звъня телефони , добре че човека от магазина се оказа свестен и се уговорихме да ми докара друга на място до нас. Каза ми че аз съм я повредила това било много дебел талашит и било трудно да се счупи Rolling Eyes Не съм много сигурна в това според мен си е паянтова количката.

Та така сбогувах се с прословутото Малибу  Laughing
Взех едно Кангаро колкото да има с какво да се возим ,пък ще видим ако ми е добре с  нея няма да я сменям защото вече ми писна Peace

П.С. Абе това с количката може ида стане "От трън та на глог" както кават бабите,ама нещо финансово сме го закъсали та неможем да си позволим друга Rolling Eyes

Сега ще ви чета да видя какви ги вършите Laughing

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 15:05 от bela *

# 588
  • София
Съни, дано ти мине бързо главата!  Hug
Марги, мерси за поканата, айде да не плашим Миото с телеса ... и още нещо /както се казваше в един стар филм/.  4470
Бела, честита ти количка, дано да е здрава!  Hug

Тоя Максим от два часа е крив.  1crib Придремна малко преди обяд и от тогава е чудо у нас. Вече а-ха да го почерпя с един Панадол, но му дадох мляко и сега май ще спи. Пипам - зъби няма, но определено му е кеф да го почесвам по венците.  Joy Грешка - пак пищи.

# 589
Съжалявам за това с количките, сигурно е ужасно  Sad Аз имам три -трета употреба, та и да се счупи някоя - боли ме седалищния мускул  Crazy Да се похваля, всичко да е наред, след няколко месеца ще си имаме още едно кръщелниче  newsm44Дано да е момък,че раздадох момичешките дрешки, а и вече две моми си имат  Crazy Та количките ще отгледат четвърто бебе (въпреки всичките опити на Мио да им види сметката), по тоз повод се чудя кО е тУЙ МалибИ бе  #Crazy
Неви  Hug, ядем през два часа сега пък  Tired
ЮХУ, не се притеснявай де, ние сме само с един пентаксим пред вас, важно е детето да е ОК, има време за тъпите ваксини  Hug
Аз не разбрах какво му е на брат ти  Blush , но дано бързо оздравява Praynig
Ел, много е неприятно това с комарите ooooh! на Радина целите крачета и дланите на ръцете са в ужасТни мехури от гадните комари, та пием противоалергичен сироп и мажем, но тя пак не е на себе си милата. А при толкова малко малко бебче, направо ми се плаче  Sad  С какво третирате ухапванията?
Ника, Миото на работа през деня бе  Mr. Green И да не забравяме все пак, че той до скоро беше 130 кг  Peace

# 590
Здравейте и от мен!!
Не съм писала от много време, но не си бяхме в къщи, а през другото време не ми беше до това.То едвва ли е направило на някой впечатление, но....

Набързо и накратко, Калоян беше с ангина, вдигна  ми над 39градуса Т. ,изпи едно шише Зинат и се оправи,три дни не пожела да сложи нищо в устата си.Цялата му беше с едно големи бели мехури #Crazy
Ние бяхме на почивка с мъжа ми, на един доста приятен остров, изкарахме си добре.Сега ще се качим на вилата на Бодрост за няколко дни, че не се диша.

Поздрави на всички Hug

П.С- съжалявам за количките на всички.То вече минало, но е трябвало да проверите по форумите за отзиви, все пак не са лев и два.Навсякъде пишеше, че им се чупят рамките.Най-добре направете като Бела, вземете си друга марка.

# 591
  • София
Кристинче, питахме за тебе душа, определено липсваше!  Hug Дано Калата вече е здрав и всичко да е наред при вас!  Peace
Марги, а Миото отслабнал ли е и най-вече как?  Grinning

# 592
Кристинче, хич не си права Stop усетихме,че липсваш ,но си мислех,че е за добро (почивка).
Съжалявам,за това което сте преживели с този голям мъж Калата, дано това да ви е последното боледуване  Peace
Истината е,че вече много майки не пишат и не смея да се ангажирам поимено да питам,за да не се разсърди някой  Peace
Ника, ходи на сбирките на хребалайф, без да им ползва продуктите, но спазваше горе-долу препоръчаната диета и по един час физ. активност на ден (ходене). В момента е 110 кг. Започна преди 3-4 месеца Mr. Green Ма той ни живее до хладилника, ни деца гледа, ни недоспива (не казвам,че неговата е лесна де)  Crossing Arms

# 593
Здравейте, мили ми съфорумки!

Ние се завърнахме от разходката в парка и сега бубка спи, да видим докога...

ЧРД на Гогича на Слънчо! Жив и здрав, весел и безгрижен!    bouquet

Мяу, аз пак съм пропуснала- къде заминавате? newsm78 Приятно изкарване! На Рали също! Hug
Стеф, Бела, съчувствам ви, милички. И аз съм в очакване кога ще ме изостави Малибу-то... Май само моята още е здрава... Честно казано и аз се съмнявам без гаранцията нещо да направят...  Sad
Пух, дано излезе Малкият дявол!  Praynig
Ирка,  Hug ! Много си напати твоето детенце мило. Айде вече стига!
Нев, честита придобивка!
Калина и Алекс са прекрасни!   love001
Маргарете и всички останали, които изказаха мнение за гелчетата- благодаря! Hug
Десита, да минава главобола бърже! А за затъпяването- и аз все се каня да почета, натрупала съм едни книги на нощното шкафче- на анлийски, на немски, една такава психологическа, ама тъй си и стоят. Нощем като подхвана готвене и гладене в 00:30 само ми е до книги...
Стели, Янче, да си стоите на сянка и на хладно, че е Ад под небето, нали бях навън- страшен задух, прималя ми чак...
Маги, целувки на вас с Теди! Все набързо минаваш през форума, не мога да се информирам подробно за дружката на Алекса. Поздрави на Иво от нас!
Кристинче, съжалявам, че Калата е преболедувал тежко... Дано не се повтаря. радвам се, че сте си отдъхнали на острова и че почивката ви продължава на вилата...
Благодаря за комплиментите за мойта измишльотина.  Hug На нас стихоплетството ни се предава по наследство. Дядо ми е пишел стихове, аз- също от 2-ри клас. И сега и сега, особено, когато ми е много тъжно, криво и когато страдам, хващам молив и хартия да си изливам душичката... Понякога помага за кратко...

Сега ставам, че беба кукна и бабчети ми я приспива в количката. Отивам да ги нагледам. Доскоро!  Hug

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:25 от Таньорчето

# 594
  • София
Марго, брат ми си е жив и здрав  Mr. Green За здравето на брата на Пухич стискаме палци тука!  Peace
Иначе на мен единственото ми притеснение, че сме назад с ваксините, е това, че все пак предстоят.  ooooh!
Вики, не знам, противохепатитната май най-добре я понесе Диди, от Пентаксима само прави кофти реакция. Ще ги видим другите ваксини по-нататък, ама ми писна.  Crossing Arms

Кристинче, дано Калата вече всяка болест да го подминава!  Peace

А количките Малибу май бяха нов модел когато се разискваха тук и момичетата си ги купуваха.  Thinking Може и аз да бъркам де. И мен като Слънчи малко ме беше доядяло, че няма да си купувам, ами ще износвам, но в момента хич не ми пука, щото направо с лятната се родих (и въобще с разходките, де). Вярно, че си е разход иначе... Ще я видим и нашата количка как ще се представя тепърва де.  Mr. Green

# 595
Ми незнам защо но ви бъркам редовно вас двете Blush и ми прави впечатление,че съм единствения идиот в темата с такъв проблем  Mr. Green
Аз все пак прочетох последните ти  постове , ма въпреки че не видях да си писала нещо пак изцапах на метеното  Crazy
В тоз случай  стискам палци на Пухиното братче Embarassed Да бе , белодробен проблем който съм пропуснала.
Пух, дано е фалшива тревога Tired

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:23 от margarete

# 596
  • София
Марги... ходене... живот далеч от хладилника... тва е Светата Инквизиция за мен!   #Shocked

Танче, мен ме избива на стихоплетство само в най-големите ми фази на лигня! Имам и аз попадения, ама последно са писани за моя любим стар съсел, та не върви да ги плесна в нета.

И на мен ми е тъжно, че нямам нова количка, обичам количките!  Crazy Flutter И въобще ми е тъжно, че Макси си има всичко от бутик "Шик" и почти нищо не му се купува, а понякога съм силно изкушена. Но после кацам на земята и ми минава, защото след него на този етап няма на кой близък да даваме нищо и всичко ще отиде до контейнера.

# 597
да се извиня за мрънкането сутринта  Embarassed ама наистина много криво ми беше.Количката счупена,гаранция не намирам,столчето за хранене дето взехме му липсва една част от коланите и с него трябва да се разправям,Ели все така продължава да се буди по 4-5 пъти нощем и не се наспивам хич,и през деня иска да е все на ръце иначе много плаче,а съм сама-Жоро излиза в 7 сутрин и се прибира в 8-9 вечерта изморен естественно,та аз и приспивам и....  smile3515 да не говорим пък за косата ми дето цялата окапа-сдобих се с себореен дерматит (който може да бил от стрес,пък можело и дето кърмя,пък можело и от друго и те незнаят  ooooh!) и косата ми пада на цели кичури,като ги видя лошо ми става,няколко петна вече имам без коса  Cry Та просто много ми се събра накуп и изтрещЕх
 А за количката нямаше как да се видят отзиви,щото тя нали нов модел,ще и се незнае и таралясника  #Cussing out Жоро ще отиде днес до магазина да пробва без гаранцията да видим какво ще му кажат,ако не ще трябва нова ама,каква да е да не е за 1000 лв пък да е читава хич си нямам идея.Направо се чудя верно какъв боклук трябва да е да се счупи от 4 месеца ползване,а да има колички дето изглеждат по 3-4 деца  no Проблема й според мен е че за да е супер лека са и много тънки рамките и затова така се чупи.А аз я исках лека,че нали трябва 2 етажа да я свалям и качвам по стълбите всеки божи път сама  и те така
 Сестра ми беше тук,та ходих да отрежа остатъците от коса по главата ми,че да заформя нещо като прическа,помрънках ви малко и май ми е малко по-добре  Crazy добре че ви има  Hug
 Изчетох ви от до,но сили нямам да коментирам,надявам се да ме извините  Praynig Само да кажа,че всички снимки,който видях са чудни,пу-пу-пу прекрасни дечица  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:30 от silvery

# 598
Юху, имаше едно черни, отвътре на сенника бяха с точки, друг модел бяха, но разлика в шасито-никаква.
И аз до скоро имах притеснения, да не ми се счупи количката, но сега като имам две...Иначе АБЦ-ТО е доста здрава, по-скоро ако ще се чупи нещо по-скоро Куинито,но това може да го направи само мъжа ми, като гледам как я премета.Тва е защото все още си мисли, че струва 80лв Mr. Green hahaha
Имате ли представа, колко време след раждане се оправя хормоналния дисбаланс?Толкова много се потя....вярно че имам да свалям още няколко килца, ама чак пък толкова...

# 599
Много гадно това с Малибутата...
Ние сме с Чикаго от предната серия и проблем никакъв.
Благодаря за комлиментите за Акулката. Heart Eyes
Колкото до снахи - ми, да се видят младите, да се аресат, пък тогава ще му мислим. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт