Много хубав тоз единствен наш кандидат зет
Да те слушка, да те радва, да ти е здрав и щастливо детство му желаем 

Разбира се не го насилвам, но и аз ровя кат диво прасе в царевична нива,но ... не виздам нищо което да може да се направи повече
Дано при вас мине лесно и без проблеми 
, Завиждам ти за Троян - най-прекрасното място в БГ на което съм била е Троянски Балкан, водосъбирателната зона, ловихме пастърви и въобще... спомени прекрасни

тъпата количка се счупи пак
За да те успокоя да ти кажа че се пречупи облегалката на количката там дето е гръбчето на детето
Ей побърках се направо
ат сутринта само звъня телефони , добре че човека от магазина се оказа свестен и се уговорихме да ми докара друга на място до нас. Каза ми че аз съм я повредила това било много дебел талашит и било трудно да се счупи 

Придремна малко преди обяд и от тогава е чудо у нас. Вече а-ха да го почерпя с един Панадол, но му дадох мляко и сега май ще спи. Пипам - зъби няма, но определено му е кеф да го почесвам по венците.
Грешка - пак пищи.
Аз имам три -трета употреба, та и да се счупи някоя - боли ме седалищния мускул
Да се похваля, всичко да е наред, след няколко месеца ще си имаме още едно кръщелниче
Дано да е момък,че раздадох момичешките дрешки, а и вече две моми си имат
Та количките ще отгледат четвърто бебе (въпреки всичките опити на Мио да им види сметката), по тоз повод се чудя кО е тУЙ МалибИ бе 
, ядем през два часа сега пък 

, но дано бързо оздравява 
на Радина целите крачета и дланите на ръцете са в ужасТни мехури от гадните комари, та пием противоалергичен сироп и мажем, но тя пак не е на себе си милата. А при толкова малко малко бебче, направо ми се плаче
С какво третирате ухапванията?

усетихме,че липсваш ,но си мислех,че е за добро (почивка). 

Приятно изкарване! На Рали също! 

! Много си напати твоето детенце мило. Айде вече стига!

На нас стихоплетството ни се предава по наследство. Дядо ми е пишел стихове, аз- също от 2-ри клас. И сега и сега, особено, когато ми е много тъжно, криво и когато страдам, хващам молив и хартия да си изливам душичката... Понякога помага за кратко...

Може и аз да бъркам де. И мен като Слънчи малко ме беше доядяло, че няма да си купувам, ами ще износвам, но в момента хич не ми пука, щото направо с лятната се родих (и въобще с разходките, де). Вярно, че си е разход иначе... Ще я видим и нашата количка как ще се представя тепърва де.
и ми прави впечатление,че съм единствения идиот в темата с такъв проблем 

И въобще ми е тъжно, че Макси си има всичко от бутик "Шик" и почти нищо не му се купува, а понякога съм силно изкушена. Но после кацам на земята и ми минава, защото след него на този етап няма на кой близък да даваме нищо и всичко ще отиде до контейнера.
да не говорим пък за косата ми дето цялата окапа-сдобих се с себореен дерматит (който може да бил от стрес,пък можело и дето кърмя,пък можело и от друго и те незнаят
) и косата ми пада на цели кичури,като ги видя лошо ми става,няколко петна вече имам без коса
Та просто много ми се събра накуп и изтрещЕх
Жоро ще отиде днес до магазина да пробва без гаранцията да видим какво ще му кажат,ако не ще трябва нова ама,каква да е да не е за 1000 лв пък да е читава хич си нямам идея.Направо се чудя верно какъв боклук трябва да е да се счупи от 4 месеца ползване,а да има колички дето изглеждат по 3-4 деца
Проблема й според мен е че за да е супер лека са и много тънки рамките и затова така се чупи.А аз я исках лека,че нали трябва 2 етажа да я свалям и качвам по стълбите всеки божи път сама и те така
добре че ви има 
Само да кажа,че всички снимки,който видях са чудни,пу-пу-пу прекрасни дечица

Препоръчани теми