Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 530
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • offshore & overseas
Благодарско на всички ви за пожеланията! Оказа се, че ми е нужна минутка да приспя Люсил, та се разписвам за последно преди голямото информационно затъмнение.

Коте, невероятен е твоят Алекс!! Сега ще се наредят едни опашки от кандидат снахи. newsm19 Аз като една видна любителка на сватосванията, смятам, че най-подходящи за него са мома Калина на Слънчи и Лорката на Пламена, ама дали ги дават...

Заранта Халюша си получи дълго сънуваните и бленувани лакирани нокти (на крака и ръце) 4470. Искаше червени, но излязоха коралови. И все пак -- нЕма такова щастие!! И нЕма такива нерви #Silly, туй дете не мож седи на едно мЕсто.

Само дето лакът, както е специален детски, безацетонов, бързосъхнещ и пр., така е и бързозатриващ се, та сигурно ще се налага да я лакирам по 300 пъти на ден. Ми сама си напъхах главата в торбата -- глупава котка!! Crossing Arms

Осмелих се да къпя Люс в присъствието на кака ѝ и съм изненадана от себе си, не се вбесих нито веднъж. hahaha Само Калина остана с една лакирана ръка, че нали на малкия водолей трябва да му се осигурят вълнички. bath1

Вики, Ники, не ме изключвайте, моля, от детскоградинските бдения. newsm77 Аз не съм ви разправяла какво шоО стана в края на учебната година и как модератори триха постинги, ама като се видим...

Малее, при мисълта за багаж, просто smile3544

Сполай ви, и ме споменУвайте с добро. bowuu

# 571
Калина и Алекс са страхотни  Heart Eyes
Мяу'приятно на морето -да те слушат много домочадието и мъжо...ама ме заинтригува с тв'а шоО дето спомена  Thinking
Ника,Юху,Слънчезара-мерси за успокоенията  Hug .Продължавам да го тормозя детИто-то или ш'сЪ обърне или аз да не се казвам Виктория  Naughty

# 572
  • София
Мяу, ти па сега ме заинтригува с интригата в ДГ! Айде търпеливо ще почакам да си дойдеш!  Laughing  Hug
Силвъри, душко, явно наистина ти е много тежко заради пустата количка.  Hug Прочетох те, ама с нищо не мога да помогна - на мен не ми признаха в едни магазин гаранцията с гаранционната карта, та не мога да давам акъл какво ще ви се случи като я нямате. Дано я намерите де и освен това като вече стана всеизвестно, че количките Малибу не ги бива - да ви сменят шасито и без карта.  Peace
Аз имам още две колички, та съм подготвена за такива случаи.  Peace

Юхуу, айде ся пък повръщане!  Shocked Мерси, че предупреждаваш, аз бих си изкараал акъла и не знам дали ще го свържа с ваксината, но благодарение на теб вече ще имама едно наум.  Hug  Дано бързо и отмине кривото на Диди!

Слънчи, аз ревнувам само от свеки.  Mr. Green Топчавия иначе бива връчен на всеки желаещ, да свиква с хората.  bowuu
Много са ти хубави момите на теб!  Heart Eyes
Вики, айде да се спазарим - като успееш да го обърнеш твоя, да ти доведа и моя!  Joy В замяна ш` гледам Крис няколко съботи докато си на работа - гарантирано ш` яде и спи.  Joy

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 12:17 от Ника

# 573
Стефи , въобще не съм прочела за количката.... Не съм чела нищо назад де  Embarassed, само Младост - ката среща отразих !

Много ти съчувствам, дано намериш гаранцията ! Не ми се вярва без нея да стане нещо, но може да опитате !

# 574
  • offshore & overseas
Стефи, вчера си мислех за теб, но не написах нищо. Идеята ми беше, що не излезете с кенгурото напр.? HugТова докато се уредят нещата с количката (дано е скоро Praynig). Аз и преди съм си казвала, че по практическите въпроси, особено пък за количките, не съм особено в час. Embarassed

Гадно е това с гаранцията, но все ще изскочи отнейде, вЕрвам. На нашето отвеяно семейство това ни се случва всеки ден, особено на лъв ми. Любимото ми е преди тръгване, като си затършува за халката или швейцарското ножче (без които от суеверни причини не излиза). Иде ми да го  fight

Юхуу, не съм очаквала и аз повръщане като страничен ефект. Да не е било нещо друго? Ама всъщност, дай да не дълбаем -- нали е минало вече. Rolling Eyes

П.П. Аз нали нямаше да пиша... Пфуй!

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 12:34 от Мяуче

# 575
Силвъри-и аз те прочетох,ама с никакъв съвет не можах да изляза...Ако имаш кенгуру-поне с него я разходи...или нямаш ли някой познат да ти заеме количка временно...А без гаранция едва ли ще направят нещо от магазина?
Ника,немаш проблем-където едно ,там и две ''топчета'' за обучение  hahaha

# 576
  • София
Юхуу, айде ся пък повръщане!  Shocked Мерси, че предупреждаваш, аз бих си изкараал акъла и не знам дали ще го свържа с ваксината, но благодарение на теб вече ще имама едно наум.  Hug  Дано бързо и отмине кривото на Диди!

Пф, то беше едно чудо... Повърна 3 пъти сууупер обилно (аз си помислих, че още на първия път си изповръща червата) и то около час и половина - два след ядене. Подгизнаха чаршафи, кърпи, нейни и мои дрехи, после и от движение драйфа, че аз я вдигнах да не се задави. Веднага ми прилоша, като се сетих как драйфаше и преди да отидем в болница. Добре, че Диди само се уплаши и пребледня (а не като предния път да се отпусне и да посивее). Иначе бях готова тръгнала към болницата вече.  ooooh!

Аман вече от пустите ваксини! А Диди е тооолкова назад... има само 1 хепатитна и 2 Пентаксима досега... не ми се мисли.  Crossing Arms

Ама и тия колички Малибу, такава оферта изглеждаха декември-януари като ги разглеждахте и обсъждате, а се оказаха егати боклука!  #Cussing out

п.с.: Мяуче, педиатъра каза, че няма от какво да е, освен от ваксината. Една от "нормалните" странични реакции.  Tired

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 12:39 от Юхуу

# 577
  • York
Юху, и Анета е на същия хал с ваксините  ooooh! Горкото детенце  Hug
Стели, много е жега навън, да знаеш. 32 градуса /усеща се като 35/  #Crazy Трябваше да отида до магазина и щях да падна на пътя - като ми причерня и като ми изсъхна устата.........

# 578
Юху-представям си как си се притеснила...Ние като бяхме на екскурзията Криси повърна докато спеше повреме на пътуването(някъде 1час след храна) и беше ужасно-блъвна на 20-на см от него и му излезе и през носа(случи се че тъкмо го гледах та видях всичко).Такива количества повърна-не е истина....и се уплаши,разпищя се , беше ужасно блед(по принцип е червенобузест както сте забелязали).Аз тогава си помислих че е от пюрето(да не би да е било нещо развалено).Побърках се.....но детето се оправи....Така че щом само е повърнала и сега е Ок,не се притеснявай-децата наистина реагират различно на ваксините(аз си мисля че п/вохепатитните са по-големия дявол в случая).Гушваме ви и да се оправяте...

# 579
Здравейте!
На мен ми е много притеснено,съмняват се,че брат ми има туберколоза и сега го пращат в Света Гора на изследвания!Дано се окаже,че е пневмония Praynig

Слъчни честит празник на Гоги!Нека расте здраво и послушно детенце! Heart Eyes
Мяу,Рали приятно изкарване!
Жега не жега излизам,защото ми е много нервно и не ми се седи вкъщи въобще!

# 580
Влизам само да ви почерпя с това сладко клипче  Hug
http://vbox7.com/play:4d3a2956&start=318&r=emb

# 581
  • София
Пухче, дано не е нищо сериозно при брат ти!  Praynig

# 582
Привет дами!

Честит празник на Гого, Слънчо! Да бъде здраво, щастливо и усмихнато дете! Да има безгрижно и изпълнено с незабравими мигове детство! Прекрасна почерпка!

smile3525

Коте, ето тук: http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.19929457.big  е разкошен Алекс! По-честичко ни го показвай, да го щипкаме виртуално! Целувки!

Марги, ми той Тин е точно мой Mr. Green тип – сладур до невярване! Как спахте таз нощ? Още ли сучи през час? Мислех си, да не би заради жегите да си наваксва хапване и пийване през нощта...И за Радина съм казвала, че е много красива....Ех, сватя, сватя... Hug

Мяуче, ще ни липсваш, но ще изкараме някак ... Да си поплажувате и отдъхнете хубаво, а и  снимки ще чакаме с нетърпение... Оооо, вече в морско синьо   grinning039

Стар, аз също чета  за захранването от няколко седмици и както казваш, чувствам се по-объркана от преди, а хем не ми е за първи път... Решила съм утре да дам картофено пюре...
Чудя се, обаче  newsm78, за хранителната стойност  на зеленчуковите пюрета , безмлечни , за 100г – картоф – 80 ккал, морков – 35 ккал, тиквичка – 18ккал... А 100 мл АМ имат близо 70ккал...Та къде е далаверата и как да очаквам със захранването да наддава по-добре, дори и да има мляко в пюрето...

Балеринка, вчера те пропуснах, ноооо чудесно е, че си била при мама и тате, че си си починала и поглезила... Как ми се ще и на мен, но...

Рали, пожелавам чудна почивка и раздумка с приятелите във Велинград!

Ел, не се панирай предварително, всичко ще е ОК със изследванията...А ваксините са си преживяване, да приключват по-скоро викам аз...

Танче, страОтно стихче  thumbsup,  за пореден път се уверявам, че съм аПсолютно бездарна ...

Вики, споко бе жена, ще се завърти Криско...Да не мислиш, че му е лесно с тез 9.5 кила, ще стане, ще видиш, малко търпение... Аз пък искам Дейка – Змейка да няма тръни в дупето, ама пусто все ги махам, те пак растат  hahaha...

Слънчи, тя Калина наистина е порцеланова, крехка и нежна, да я нацелуваш ...

Да, ама не съм споделяла тези ми грешни мисли с мъжо и той като си дойде веднъж от командировка и се заиграл с него, видял го, че на практика е готов да се обръща /така си беше   / и буквално за 15 минути го беше научил как да го прави и в двете посоки.    Ей, много ме беше яд.
Mr. Green

Силвъри, нямаш и най-малка представа как те разбирам...Бях затворничка почти три месеца, как издържах и аз незнам...Намерихте ли гаранцията?

Тоя път температурата (след ваксината) се размина, нооо вчера беше едно повръщане, едно чудо!   Изкарах си акъла по едно време... Ама мина и това. Днес Диди е само крива!   

Hug

Пухче,  дано e по-малкото зло това с братчето ти ...

Разходихме се по хладното (ако сутрешните 30 градуса могат да се нарекат хладно), свършихме малко работа в банкат...
Докараха ни новата пералня, та довечера яко пране...ако "майстора" я монтира както трябва  Mr. Green Пф, дано пере добре..

айде, засега толкоз, после пак...

# 583
  • София
Неви, честита ти пералня! Да се похвалиш като я "подкараш"!  Laughing

# 584
  • София
Силвъри, ич и не съм запомнила, че си си счупила количката, ама то щото и малкото ми мозУк изчетче успешно с кърмата! Дано да намерите гаранционните карти, дано ви я подменят! Много ме кефехе тия колички, даже за момент ме доядя, че се набутах за Джейн, а не си взех такава, ама май е било за добро... несполучлив модел излязоха! Дано ако решиш да вземаш някаква друга лятна да случиш на марка и модел  Hug
Юху, кажи, че Диди вече е по-добре! Милото, така се измъчи... то не бяха болници, то не са странични реакции от ваксини! А аз се кахъря,  че ми мрънкала и била неспокойна... направо ме хвана срам! Embarassed
Мяу, за детските лакове да знаеш, че са водоразтворими. Аз мажа от моите, имам един на цвят тъмна череша, е, излишно е да казвам, че той е любимия. А иначе има и спрейове за бързо съхнене - за известно време след лакирането може да ти се махне от главата да идеш до тоалетната на спокойствие, например  Mr. Green
Пухче, не знам кое е по-голямото или по-малкото зло при теб! Дано да се оправи братчето ти възможно най-бързо и безболезнено! Мъжа ми изкара преди 2 г. някъде 2 пневмонии за нула време и те разбирам, че си притеснена! Стискам му палци да се рамине даже само с бронхит  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Неви, честита пералня!
Рали, хубава почивка на Велинград!
Неви, за пюретата да кажа. Макар по-малкото калории, те са чужд протеин и т.н. целулози и прочее вещества и се усвояват по-трудно и от кърмата и от АМ. Калина откак ги хапва ми изглежда по-пухкава, но утре кантара ще каже. Стискайте палци да я има хепатитната ваксина, че ... Иначе нашия рекорд продължава да е 2/3 бурканче. Обичайно се хапва 1/2 или 1/3. Злоядо ще е, но Ша го преборим! Mr. Green
А иначе ако Котето я иска - давам я, що да не я давам  Mr. Green Виж нейния Алекс какъв е Убавец  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт