Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Забравих да напиша за гелчетата за венци - с Алекс съм ползвала Дентинокс и Калгел. Облекчават временно около 10 мин, за да може детето да заспи. Сега една приятелка ми каза, че тяхната педи им изписала хомеопатично гелче за венци, но забравих името. Ние като бяхме на морето и Стели постоянно ревеше си мислех , че са зъби и купих Дентинокс(само това имаше в тамошната аптека) и нашият човек половината си го изпапа. Аз го мажа, той се облизва и му харесва и тубичката замина вече наполовина.

# 556
Влизам набързо: да почерпя за здравето на Гого ....

Като в добрите стари времена тази вечер не спах от вълнежки  Crazy

Извинявайте, че не коментирам нищо, отдавна не съм ви чела  Embarassed, но ви обичам  Hug Hug Hug

# 557
Здравейтеее!  Heart Eyes

Слънчо, да е жив и здрав моя любимец Гогича!!! Нека бъде много щастлив и има прекрасно детство!

Танче, страхотно стихче! Браво на теб! Честит 6ти месец на Али на патерица! Нека все така усмивката не слиза от личицето й!

Марго, много хубав твой Тин!  Heart Eyes Разкошен!

Мяу, весело изкарване и чакаме после прекрасните ти снимки!  Wink Hug

Да доложа, че с Йо сме на курорт у нашите в Драгалевци, докато татко му е във Варна за три дни /прибира се днес/. Изкарваме си повече от прекрасно. На двора сме по цял ден - Йони редува люлките и другите забавления, спи като къпан до шадраванчетата, а майка му се пече и събира тен  Grinning. Ходим на разходки, виждаме се с приятели и все разни хубави неща  Party.

В четвъртък отиваме във Велинград тримата заедно с приятели и ще сме там до неделя. Ще покажа снимки после.

Прекрасни летни дни пожелавам и на вас и ще ми липсвате, да знаете  Hug!

# 558
Здравейте !

Честит 6ти месец на порасналите бебчета Simple Smile !

Стас проявява все по- отчетливи признаци , че е готов за захранване , момента наближава   chef !

Мотам се из форума , ожесточено чета теми за захранване  Mr. Green ! Приела съм го присърце  Crazy, после може да напиша научен доклад по темата ....

Преди да започна да чета, сякаш ми бе по- ясна картината .... Пък и едно дете съм захранила вече.... Еххх...

Гледах снимки от срещата , много гот  Hug ! Браво на този, който е заключил всички албуми   bouquet !

# 559
 Hug
Привет и от нас Hug
Не мога да ви чета много зорко,поради ред причини newsm78
Честити половин годинки на бебчовците днес!
Относно хемоглобина,ние бяхме с нисък още преди 2 месеца(98),пихме Малтофер и се повлия,вече е 111,чела съм обаче,че към 6 месец е нормално да се понижат стойностите Crossing Arms
Ние сме добре,Тедито от вчера се обръща от гръб на корем и обратно,та ни развеселява много с баща и HugДнес смятам да направя домашно пюре от морков и картов ,дано се справя newsm78
Е и днес не ми е ден да пиша май.....,хаотични са ми мислите
Хубав ден от слънчева Варна  bouquet,и който идва насам да се обажда.

# 560
  • York
Слънчо, честита ви половин годишнина!
Стефи, я сподели как се казва онова хотелче във Велинград, от където беше пускала снимки  Wink

И Анета проявява признаци, но ще чака. Майка и е решила захранването да стане на 21 Август  Laughing

# 561
Нарцис, месото не е лоша храна за началото, но жълтъка е малко по спорен, особено лятото. Другите животински богати на желязо, като дробове и подобни също не са най-удачната храна за тази възраст. Вариант ли е да опиташ с храните дали ще се регулират нещата и после да направите ново изследване?  Peace

Честити половингодишни съкровища на всички  Hug

# 562
Слънчо, честита ви половин годишнина!
Стефи, я сподели как се казва онова хотелче във Велинград, от където беше пускала снимки  Wink

И Анета проявява признаци, но ще чака. Майка и е решила захранването да стане на 21 Август  Laughing

И за Стас е някъде там  Laughing !  

ПП : Той току що разбра  (най - накрая  Crazy) как става номера с обръщането  Sunglasses !

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 10:47 от star

# 563
Коте, айде, пусни я и ти тая усмивка, не си я дръж, деее, нали все пак засекретихме албумите! Sunglasses
Хайде, пуснах няколко снимки за разкош. Sunglasses
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.19929453
Да си изкарате страхотно и да случите на хубаво време! Hug

Слънчо, гушки на порасналото ти момче! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 10:52 от Xcat

# 564
  • София
Да е здрав и много щастлив сладкия Гого!!!

Рали
, завидях ти много за двора. Да си починете хубаво във Велинград.

Мяу, пожелавам ви незабравимо море изпълнено с положителни емоции.

Утре сме на доктор. Трябва да ни мерят, теглят и с ваксините сме до никъде заради тъпите пъпки от комари. Най-накрая имаме мрежи Crazy. Ох, нещо ми е притеснено за тез кръвни изследвания.

Ние ще ходим в Троян скоро. Няма търпение вече  newsm44

# 565
Ника,с теб май взаимно си се успокояваме относно КГ на децата  Joy
Таничка-талантите просто бликат от теб  Hug Пускай и др. детски стихчета-аз на Крис му пея детски Англ. или БГ песни и като ми свърши репертоара започвам Бийтълс,Елвис,Бон Джови и др. евъргрийни  Whistling
Да е жив и здрав Гого-да радва мама и тате...

ПП : Той току що разбра  (най - накрая  Crazy) как става номера с обръщането  Sunglasses !
Абе мойто хлапе още не иска,а вече е на 6 м и нещо...хем му показвам как,а той накрая ревва.Не обича по корем и това е...Взех наистина да се притеснявам,о тук ми казват,че трябва да го стимулирам повече  newsm78 .Да де,ама Крис като види че не може да стигне някоя играчка или ревва да му я дам или се отказва от нея и си избира некоя по-близка.Вече не знам к'во да правя.БАЛЕРИНЧЕ,ти имаше същия проблем-как се оправяте?

# 566
  • София
Здравейте мацки!   bouquet
Честита половин годинка на всички, които я изпълват днес!
Честит рожден ден на Гогича! Слънчо, честит празник и на теб, да ти е жив и здрав и много щастлив!
Коте, Ваня_Плевен - разкошни са ви децата!
Маргрете - завиждам ти за вилата, а Дина и Тин са повече от прекрасни! Нацелувай ги от мен (на мен ми се искаше и наживо да ги нацелувам всичките бебоци, ама ми беше неудобно, че доста мами писаха, че си ревнуват дечицата и ми беше неудобно да питам)
Цитат
По-рано забравих да спомена Катрин и Калина, които са толкова крехки и порцеланови, че ме беше страх да ги пипна, да не се счупят. Много красиви девойчета, и с едни такива огромни сини очииии... Аз само Али подържах, тя е толкова хубава и спокойна -- пу-пу! Но другия път ще си наваксам. Искам всички да ги гушна поне за малко!!
Мяу, що не казА бе душо, мигновено щеше да получиш Калина  Mr. Green Хубаво изкарване на морето и да си починеш!
Вики и Ники - децата ви са разкошни. Макс е невероятен, сигурно на живп е също толкова невероятен и Крис, нацелувайте ги от мен!
Да видим аз кога ще събера сили морални да кача още някоя симка в снимка.бг. Все нещо се омотавам яко...
Танче, в теб поет спи, бе мацка! Записавй тез творчества, един ден може да издадеш книжка с детски стихчета! Имам ппзната, която така си събираше поезия от ученическите години и си издаде книжка. Нищо се не знае, може да си следващия писател/поет автор на бестсеъри   bouquet

Хубав ден ви желая!
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-6-meseca.518393.19932262
Събрах сили морални, за който няма фейсбук  Hug

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 11:39 от slanchezara

# 567
  • София
ДД!  Grinning
Слънчогледе, да ти е жив и здрав Гого! Пожелавам му много щастливо детство!   bouquet

Мяу, приятно ви прекарване, дано пътуването ви е леко, а децата здрави!  Hug
Марги, честито!  Laughing Добре сте си на Пасарело, като гледам направо ми се прииска!  Crazy
Рали, приятно ви прекарване и на вас във Велинград!
Теди, браво душко, машалла! Добре да си прекараш, аз ако ми предложат - веднага зарязвам всички и отлитам без да му мислА!
Коте, много ти е сгоден ергенина, ти затова ли така ревниво го криеш, м?  Hug

Гелчета за зъби съм ползвала много видове, от никой не видях кой знае каква файда, или ако има някакво облекчение то определено е било много краткотрайно - в рамките на няколко минути.  Mr. Green Плюс това ние както бяхме по цял ден навън ми беше крайно неудобно да търся къде да си мия ръцете за да му бъркотя по устата.

Стар, и на мен притесненията относно захранването ми бяха повечко втория път, може би защото очаквах да е трудно като първия. Но не би - човека си яде, вече достигнахме и ядене в определените му 10 минути на бурканче, та се успокоих най-сетне.  Laughing
Танче, много е хубаво стихчето, бива те!  bowuu
Вики, и Макс не се обръща, но на него определено много му тежи... всичко.  Mr. Green  Hug
Борис се обърна на 6 месеца, като тогава, ако трябва да бъда честна, нямах много зор да се обръща, защото го гледах сама и не исках да е много подвижен, че ако го забравя някъде да не го намеря на земята примерно.
Да, ама не съм споделяла тези ми грешни мисли с мъжо и той като си дойде веднъж от командировка и се заиграл с него, видял го, че на практика е готов да се обръща /така си беше  Blush/ и буквално за 15 минути го беше научил как да го прави и в двете посоки.  Mr. Green Ей, много ме беше яд.

# 568
 ДД
Ние още сме си без количка,еййй като в затвор се чувствам  Sad и много криво ми стана,че с малки изключения никой, не се задълбочи в нашия проблем,пък аз имах нужда от малко морална подкрепа, пък  Sad Не съм си мислела,че ще стана толкова зависима от една количка  ooooh!
 Нарцис,днес Жоро ще ходи да види дали ще му я подменят без гаранцията и фактурата и ако не стане може и да се възползвам от предложението ти   bouquet

# 569
  • София
ДД!

Тоя път температурата (след ваксината) се размина, нооо вчера беше едно повръщане, едно чудо!  ooooh! Изкарах си акъла по едно време... Ама мина и това. Днес Диди е само крива!  Mr. Green

Мяу, Рали, приятна почивка! Да разказвате после, снимки също искаме!  Hug

Силвъри, много кофти с тез колички значи... Аз (може би малко повече от другите) те разбирам как се чувстваш - като затворник вкъщи.  Hug Не знам какво да те посъветвам... Дано намерите гаранцията и оправите нещата.  Hug

Вики, не се притеснявай толкова за обръщането! В момента, в който Криско придобие това умение, ще ти се прииска да не го е направил, сигурна съм!  Mr. Green То пък не може всички деца като по команда на еди-си-каква-възраст да почнат да се обръщат като пумпали!  Crossing Arms

Коте, разбирам що го къташ твойто чаве! Супер е!  Heart Eyes

Ваня, твоите дечица също са прекрасни!  Heart Eyes

Танче, много готино стихче!  Peace И при нас се раждат едни такива авторски, но те са по-скоро с дължината на скоропоговорки!  Mr. Green Мъжът ми много го бива в измислянето на простотии!  Mr. Green

Целувки и прегръдки за всички месечинковци, месечинки и рожденици!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт