Аз като една видна любителка на сватосванията, смятам, че най-подходящи за него са мома Калина на Слънчи и Лорката на Пламена, ама дали ги дават...
. Искаше червени, но излязоха коралови. И все пак -- нЕма такова щастие!! И нЕма такива нерви
, туй дете не мож седи на едно мЕсто.
Само Калина остана с една лакирана ръка, че нали на малкия водолей трябва да му се осигурят вълнички. 
Аз не съм ви разправяла какво шоО стана в края на учебната година и как модератори триха постинги, ама като се видим...

Прочетох те, ама с нищо не мога да помогна - на мен не ми признаха в едни магазин гаранцията с гаранционната карта, та не мога да давам акъл какво ще ви се случи като я нямате. Дано я намерите де и освен това като вече стана всеизвестно, че количките Малибу не ги бива - да ви сменят шасито и без карта. 

Дано бързо и отмине кривото на Диди!

В замяна ш` гледам Крис няколко съботи докато си на работа - гарантирано ш` яде и спи.
Това докато се уредят нещата с количката (дано е скоро
). Аз и преди съм си казвала, че по практическите въпроси, особено пък за количките, не съм особено в час. 
Дано бързо и отмине кривото на Диди!

, за хранителната стойност на зеленчуковите пюрета , безмлечни , за 100г – картоф – 80 ккал, морков – 35 ккал, тиквичка – 18ккал... А 100 мл АМ имат близо 70ккал...Та къде е далаверата и как да очаквам със захранването да наддава по-добре, дори и да има мляко в пюрето...
...

Препоръчани теми