Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте!!!

Днес се скапахме от скитня. Водихме Ясен на МОЛ Joy. Аз не искам да го водя сред много хора ама го прежалих. Голямо забавление му беше, успя да наплюе 3  молКИ ( от онези мацки  дето плашат в тъмното, сещате се). После в Заимов на бира и се скапах от жега.
Аз реших да премеря някой друг парцал и още повече се вдъхнових да отслабвам ooooh! Свалила съм един размер ама изглеждам потресаващо за моите си представи Cry

Аз ползвам Памперс и Пуфис. Гласувах за Пуфис, защото съм по-доволна.

Ясен се хили когато си поиска. Може да изпадне в див смях ако ударя по масата или като кажа "тате, къде е тате" ...ее голям смях, ама не винаги. От седмица упражнява буквата Д и често се чуват викове " Айдедеедедедееееееееее". Като иска нещо протяга ръце и издава маймунски вик hahaha

tanya_g, доволна съм от стола за хранене. Няма много база са сравнение де. Само дето си го поръчах от нета и дойде дефектен ама това е друга тема.

victorita
, "чааве" от братята роми май е присвоено. Поне аз така си мисля Rolling Eyes

# 61
Здравейте ! Пиша това съобщение за трети път, направо ми идва да се ритна Mr. Green
Благодаря за хубавите думи момичета! Hug Допреди да пробият имах чувството, че съм за едно по-спокойно място/не, че сега ме е напуснало/. Безпроблемно и безболезнено дано избиват при всички. Hug
Днес ходих да пазарувам месни пюрета и ще дам като навърши 6м.-някъде през август, може би.
Нямам търпение да отмине периода с пюретата много са гадни. Вземам на Хип, Гербер и по някое на Нестле. Мога да кажа, че обича плодовите, с другите мъкааа.
 Днес и дадох бананова каша и горе долу я хареса, досега съм давала оризова безмлечна с АМ, също я харесва.
За памперси ползваме памперс актив бейби и либеро. Някои марки от гореизброените не съм и чувала.
За протокола забравих да напиша че на последната консултация мерките и теглилките на Ния бяха 6.900/67.

Спокойна и усмихната вечер! Hug

# 62
Здравейте!

Деси, темичката ни е супер. Благодарим за старанието!
Днес беше един много дълъг, горещ и уморителен ден... Не че съм свършила нещо, но беше адска жега, бубка цял ден спа само по 10 минутки от горещината и все се размъквахме. Като парцал съм... На всичко отгоре и едната гърда ме наболява, не знам защо... Бебка напоследък яде по-малко, предполагам, че е пак заради жегите.

Вики, и аз като Ел мисля че "чааве" идва от цигански...

За столчето за хранене- ще ползваме на племенника, даже нямам идея какво е, въпреки, че аз съм го купувала преди 2 години. знам само, че е синьо... Е, не е много момичешко, ама поне ще ни ходи на очите.

Гласувах за Памперс Актив Бейби, ползваме ги от самото начало, други не съм пробвала.

Сиянка, дано бързичко да ви минават херпесите. Hug

Янче, Ирка, и Алексчето много си вика. Певици си отглеждаме.  Wink

Ради, ние акаме по 1-4 пъти дневно, а до 3-тия месец акаше на 5-6 дни веднъж.

Лотлориен, браво на Нийчето за хубавите мерки!  Hug

# 63
Вики,от братята роми идва "чавето"и значи дете.
Стеф,и аз съм си харесала такова столче като на Стар и определено си мисля то да е СТОЛЧЕТО.Митковичи се храни на такова и още удържа маймунските му набези,та ми е ярък пример.СмЕтам утре да ударя един тур до дружба да видя как е там времето и моята щура приятелка.Нещо ми е много смачкано напоследък,таква депресия ме е подгонилаааа...Днес като се погледнах в огледалото видях резултат от диетата! bowuu newsm44След двудневния пропуск от утр си продължавам режима и това е!Докато не стана пак френско гадже! Crazy

# 64
Мерси за темичката, Деси! Страхотна си, оценяваме!

Вики, май от цигански...но аз тази дума не я харесвам и не я използвам  Rolling Eyes.

Гласувах за Памперс Актив Бейби - много съм доволна и не съм купувала други.

Столче за хранене - Inglesina. Него избрахме да купим от паричния подарък от фирмата на Емо и не съжалявам и за миг. Бях го харесала от една приятелка. Мнооого стабилно, стилно, не запарва и на Йони му е удобно много. Слагам го и когато искам да си свърша нещо вкъщи и той му се радва.

Йони вика много. Гласовит е определено. Пее, докато се храни, толкова много му харесват пюретата  Grinning. Смее се често. Има си конкретни неща, които го разсмиват почти винаги. Друг път се смее на неподозирани от мен ситуации. Весело ни е с него  Laughing.

Днес ходихме до ресторант Лебеда в Панчарево. Много ни хареса. Не бях ходила от соц времето, но вече няма нищо общо. Направили са го по мой вкус  Flutter.  Утре ще кача снимки  Wink. Беше страхотен ден! След това отидохме в нашия парк и довършихме следобяда подобаващо с бира (Емо) и студен чай с мнооого лед и лимон (аз)  Mr. Green.
От утре цяла седмица дъжд, пфууу...

Хубава вечер на всички мами!

# 65
  • София
Влизам да споделя, че ранното лягане вече ни носи негативи.  Mr. Green
Споделяла съм ви, че в компанията на Бо бяха трима като него - лягаха си в 18,30 и трите майкини като луди се прибирахме докато все още ходехме със слънчеви очила.  #Crazy
Е, историята се повтаря, тва дребното се е размрънкало навън, и вчера и днес към 19 часа, само чака да го приберем и заспива като пич. Ами сега?  Thinking Големия има с кой да си търчи поне до 9, а аз го дърпам в 7 щот таткото е на работа. Sad

# 66
Аууууу,Ника,е сега го закъсА! hahahaЗа зимати върви ми то сега е все едно на обед да заспи вечерен сън!Изумяват ме твоите деца!!! Joy

# 67
  • София
А питате ли ме мен, хубуу, хубуу, ама като обиколих площадката 15 386 пъти с врещящо бебе, което беше сухо и нахранено и просто проблема му е, че му се спи, а не може, защото отвсякъде е пълно с деца /както е редно на една площадка/.... Обикалях два часа, прежалих се да го гушна /аз!  Shocked/ и вече към 8 и 30 наистина стана нетърпимо и ги прибрах. Едва изтрая да го изкъпя, нито яде, нито нищо - обърна се на другата страна и откърти.  #Crazy

# 68
А питате ли ме мен, хубуу, хубуу, ама като обиколих площадката 15 386 пъти с врещящо бебе, което беше сухо и нахранено и просто проблема му е, че му се спи, а не може, защото отвсякъде е пълно с деца /както е редно на една площадка/.... Обикалях два часа, прежалих се да го гушна /аз!  Shocked/ и вече към 8 и 30 наистина стана нетърпимо и ги прибрах. Едва изтрая да го изкъпя, нито яде, нито нищо - обърна се на другата страна и откърти.  #Crazy
Ох,миличкият!!!Щом и манджата е прежалил,значи работата е сериозна!!!

# 69
Мацки, добра вечер!

Съни, мерси за темичката   bouquet! Как намираш време и нерви, възхитително!

Не съм в настроение да пиша.. Close
Сърдя се на миОто (който хич не ми е драг в момента). Цял ден не спря да се оплаква, колко бил изтормозен и как съм го измъчвала с това село. Имаме само 1  #Crazy телевизор  и не мой да зяпа к'вот искал ( аз зяпам между 11 и 12 вечер), не си доспивал, а всеки следобед спи от 18 до 21.30, от две седмици сме ядяли скара и се бил принудил да се запише на стол, сутрин нямало закуска...  #Cussing out
Ауууу, нямам думи да изразя колко съм бясна, мам** му да е*а глезльовска сремска...
А вечерта домъкна майка си (нямам нищо против) и се измъкна по терлици, без да ми каже где Утива  #Cussing out... На центъра, да пиел бира  #2gunfire.
Мчи аз не искам ли бе серсемино?

Пфуууу, ръцете ми треперят от яд чак..

Извинете за спама, ама девойки, т'ва безочие не го издържам... Този път прекали и няма да се отсърдя бързо  Crossing Arms.

Спокойна нощ, мили момичета  Hug.

# 70
Това с ранното прибиране горе-долу го има и при нас,бебка е свикнала към 20ч да си е вкъщи и забавим ли се...голямо мрънкане почва  Naughty
Днес я изведох чак към 18:30 и с 300 зора издържа до 21ч вън...не че като се приберем заспива,просто си иска банята по това време и това си е,после се търкаля до към 23-23:30 по леглото и разбира се заспива с цица-като през ноща се буди поне още минимум 2-3 път да си я търси и да си цоцне по-мъничко  Whistling

# 71
  • София
Неви, натрепи го серсемина!
П.П. как ми хареса тази дума, не е истина просто!  Joy
Що мислиш, че кекса е мираж у нашта къща, още не мога да се прежаля.  Crazy Много съм злопаметна.

Ради, ти захрани ли я?

# 72
Ами още не съм захранила(май все още немога да се престраша) а и нали не трябвало в жегите,не трябвало и покрай ваксини а нас живот и здраве на 28-ми ни чака двоен шот и друго нещо странно чух по-повод захранването...Една мама се консултирала с някъв си специалист и той и бил казал че бебето трябвало да удвои родилното си тегло и тогава да започело да се захрава...  newsm78 Някоя от вас чувала ли е подобно нещо...

# 73
Ох,Ника стана ми мъчно за теб Hug и аз се прибирам по това  време защото и Преслав надува гайдата, само че ние ревем за кльопачка и баня и след това сън йок, ей ся чак заспа плувнал в собствен сос след 2 часа мятане, въртене и викане #Crazy ша го пращам в пожарната с баща му да го ползват за сирена Mr. Green
Сианка не знам дали е уместно, но има едно растение Алое, чието листо ако разцепиш и намажеш херпес го изгаря т.е засъхва и облекчава сърбежа. Дано и минават по-бързо тези гадове Hug
s.newa не мойш ли и ти да му спретнеш такова мрънкане, най-добрата защита е нападението.Ей мъж да си на тоя свят бееееееееее.Аз на мойто миО оня ден му разправям че ми е писнало по улиците в Сопот и у нас и съм се изнервила, а той ме погледна нежно и изрече: "ела коте долу на дворчето да погледаш бора действа успокояващо зеленкото" #Cussing out та и аз сега искам като стана кафето да ми е направено, детео нощем да става той да го обръща от корем по гръб и да ми измисля поне какво да готвя щот тук няма стол да се запише така че ша гризка бора за успокоение newsm48

# 74
  • Варна
victorita аз не чакам някой да ми изписва нещо, постоянно третирвам външно херпесите с Ацикловир крем, цинкова паста или крем здраве, а от днес вече и лидокаинова маз за да обезболи засегнатите места. Започнах да давам и ударни дози ацикловир перорално. Надявам се до няколко дни да се успокой. Изчела съм всичко все възможно за видовете херпеси, даже съм пуснала и тема във форума деца с увреждания и хронични заболявания с подробна информация за нашия тип херпес. А за ваксината се интересувах преди година и половина и едното е че вече в БГ не се произвежда, исках да изработят ваксина специално за Ирена с взета натривка от неин избил херпес, но ми казаха че може много да ни навреди такава ваксина, все едно да си убия детето или поне това което сме постигнали да го върнем в начален стадий с отключване на нови епилептични пристъпи, което разбира се аз не бих позволила. И така крайния вариант за стопирането на вируса за около 3-4 месеца е венозни вливания на имуновенин, но за съжаление и него от близо 6-7 месеца го няма.

Общи условия

Активация на акаунт