Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
mii абе и аз съм го чувала това ама още не съм го пробвала, трябва да опитам, че много зле работата като на излязат не взема ли мерки и станат мехури с квото и да мажа със седмици не минават.

# 76
  • София
Ради, ами те бебоците обичайно се удвояват на 4 месеца, а се утрояват на годинката - това го пише навсякъде. Макси, естествено, предОбри удвояването и бързо-бързо си я свърши тая работа преди да навърши 4 месеца.  Laughing А иначе за връзка м/у удвояването и захранването не съм чувала, но за други признаци като сядане, спиране на инстинктивното избутване с език - за тях съм чувала.

Мии, една много мила мама дори ми предложи да и оставя Борката, че много хубаво си играеха с нейното дете, а тя после да ми го качи, ама ми беше неудобно да я ангажираме да ми гледа детето, егасимуси.
Ей, да дойда аз да погледам бора на двора, наиш как си мечтая!  Hug Не му се ядосвай на твойто Мио, поне ако почне той да става нощем, ще те облекчи.  Crazy

Сиянче, това не е нормално, егати ужаса! Дано намерито този имуновенин, къде, за Бога живеем?  Twisted Evil

# 77
Добър вечер Hug
Сиянка милата Иренка!Дано и минат бързо гадните херпеси Praynig
Ради как е Али?Аз съм го чувала това за удвоеното тегло,но не зная дали наистина има връзка.
Неви измисли подобаващо наказание на серсемина Laughing
И вкъщи кекса е мираж  Mr. Green
Ники не може ли малко по-малко да промениш режима на малкия сладур.Много е гадно за Бо така.Браво на Макс за новото умение Heart Eyes
Сиянка си говори обикновено сутрин като се събуди,после е много трудно може да каже някакво Ааааауууууу.Иначе като се събуди  половин час разговор води с играчки и възглавницата си.
Днес за пръв път се обърна от гръб по корем и сега е като пумпал Simple Smile
За пръв път яде и бананова каша  и толкова и хареса,че омете цялата порция.А аз се бях нагласила,че ще хапне няколко лъжички и аз ще си хапна остатъка,че много ми харесва,ама нъцки.
Моите кг са +2 ooooh! Лошото е че толкова се стреснах,че ометох половин кутия сладолед.

# 78
Ника започна да става човека, като започнах да мрънкам и аз а той не може спи на шум, съответно Преслав вика и крещи да го отразим и той ще не ще става. Добре дошла си да погледаш бора, ама мен вече ме депресира, 15 години го гледам от скука и шишарките съм му преброила Rolling Eyes

# 79
  • София
Мии, не се оплаквай тогава - виж как ти помага човека - става!  Laughing

Аз да питам мамите, които са си водили децата на ортопед при Драганов - по времето на Борис май само аз не го водих при него от квартала  Embarassed и на всички беше казал едно и също - до някаква си възраст не трябва да спят по корем, че нещо ставите се напрягали от тежестта и дрън-дрън, абе не било хубаво. Питам дали все още съвета му е същия, както и до каква възраст беше - до годинката ли?  newsm78

ЛН! Grinning

# 80
  • някъде тук
Добър вечер  Hug

Ей,голяма жега днес бе ,направо не се търпеше sweating

Сиянка аз вливах Имуновенин в Плевен в клиниката на доц. Конова там винаги има ,ако пък няма Имуновенин  има  заместитил който е по скъп излиза двойно около 1200лв ако не бъркам за 40ампули казва се Киовиг ,по добър е защото е по пречистен, в София Имуновенин има в "Центъра по заразни и паразитни болести " отдел пласмент, имам телефоните и на двете места ако мога да помогна пиши ми на ЛС Peace

# 81
  • Варна
бела то по болниците има, ама никой няма да ми даде 3 ампули да влея на Ирена трябва да ни приемат и така, но да не са луди да го направят. Мислихме всякакви варианти януари месец преди да родя исках да направя втори курс имуновенин но не успях щот имаше дефицит. Сега ще караме на ацикловир и ако нещо не се подобри тогава ще му мисля за Имуновенина, то дано не се стига до него.

# 82
  • offshore & overseas
Съни, темата е страхотна! Поклон и гуш! Hug

Пуууу, окъсяла ми е мишката (не прави контакт)! (да си имам проблемите, дет се вика у наше село форумско). Ма тъпо е, спор няма, Ако и един бивш шеф да викаше, че само с клавиатурата се бачка доста по-бързо... Не, не, няма да са фърла зарад туй... Mr. Green

Мяуче, ти нали беше на фризьор?  4470 Я дай малко снимки.  Mr. Green
Абе, не съм мноо за зяпане, ама вече ме видяха от сектата, та май няма смисъл да се крия Wink Подстригах се пак като преди, само дето оооще по-късо.

Поне най-накрая, след има-няма половин година, се снабдих с два чифта лещи, та спирам да ходя с тия очила от втората световна. Обаче сега пък гледай чудо -- не мога да се възприема нецайсата, да не говорим, че всички предмети, вкл. Люсил (тя не ми е предмет, де, данмъ разберете погрешно ся), ми изглеждат огромни. Shocked

Ники, и Люсил е така, не търпи напоследък дори собственото си насрано дупе. А аз, като една много опитна майка, за 2 неща се сещам да проверя последно -- дали е наакана и дали е гладна. Joy

Абе, народе, кви са тия премиални памперси? Аз още предния път като се дискутираше, се опитах да открия нещо и да експериментирам в името на нАуката, но ударих на камък. Thinking

Неви, ще го запомним тВоя паметен гняв на Ахила! Звучиш ми така, сякаш вече си простила, а твойто миУо ми е мноо смешен, те всичките са, де, шмъ прощават (Юхуу, и твоя анти-готвач ме утрепа, а никиния мъж оглавява всички класации, Мии, твоят също е в челната десетка, не се сърдете, де).

Никич, Драганов нищо такова не ми е казал, той като видя мъжо и чу, че сме с втора мома, си глътна граматиката, по едно време взе и за третата керка да ни, тоест да му, на Лъвю, дава съвети от общ характер. Не че с това ти бях особено полезна, но... Може пък да си е променил мнението -- нали има една приказка, че само глупаците не си го променят. Laughing

Сиянка, много мъчно ми стана за сладурчето. Heart Eyes Точно това е майката, да се засилва имунната защита, дано намерите илача!! Praynig Как така, да не са луди да ви приемат, егати тъпотията!! Пфуууу, направо съм бясна!!

Ради, как е Али? Да не би просто да се е задавила, или да се дави от засилено слюноотделяне? Ти води ли я вече до спешното? Дано да е напразна тревога!! Praynig

Тук отпра един дъжд, едно чудо, Моньо се крие под масата, аз се чудя кво да ям, след като вече съм изяла всичко, което съм могла, и след малко ще гледам кви съм ги натворила днес -- снЕмки имам предвид, не нещо друго. Общо взето тъп и тежък ден. hahaha

Ники, и ти имаш сериозен проблем с туй прибиране, аз пък не съм се замисляла за тез неща, оставам си колкото ми се стои, но никога не ми се е стояло след 21, пък Люсил заспива и на шум, ето поне един бонус от живота в мръсния и шумен „широк център“. Тя и Халята като се лепне за мене...

Ееее, аман, бее, забравих най-важното, отчет за протокола: Люсилка мамина е 8 кг. (+650 гр.) и 65 см. (+2 см.), понесе истерически двата шота, а после заспа и е спала два часа, при което е освободила баща си от секъв педагогически напън, докато съм била на фризьор, за което мноо ме е яд Crossing Arms. След което, разбира се, се събуди и до вечерта ми разказваше на няколко пъти играта. Отнесе две дози Нурофен -- вчера и днес по 1, по-нервна е, но нищо друго не забелязвам.

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 00:24 от Мяуче

# 83
Добро утро   bouquet!

Тук се изсипа небето направо  buria и ми обърка плановете със сукането на Деа  Twisted Evil. Наложи се 1 час да я гушкам, докато заспи отново.

Мяуче, не съм простила  Naughty, неееее... Аз съм много търпелива и не ми пука за мрънкането и недоволството на миОто кой знае колко, ама понякога ми избиват чавиите, като вчера... И шЪ знаИш стисках палци и затуй си много Убава сигур  Wink. А Люската днес мъст би по-спокойна  Peace... И за протокола, пИрфектна е  Rolling Eyes.

Мии, ти мЪ умори с туй борче...Мда го пращам и моичкия да го гризка тогЪз...

Сиянче, да нагушкаш Иренка, милото детенце как се мъчи само...Дано по-бързичко преминават тез гадини fingerscrossed

Ради, кашля ли още Али? Нищо сериозно дано не е... Дейчето често ми се дави от обилно слюноотделяне...

Пухче, каза ли на свекито, че и на Сиската й дойде реда да се обърне  Laughing?

НикаHug, миличкия Макси и миличкия Бо, сигурна съм, че ще измислиш как да се нагодят двамата...Може би, наистина малко по малко да се измества вечерния сън по-късничко... Една мама използваше бебефона и слизаше долу с голямото чааве, докато малкото спеше...Нензам такъв вариант дали е възможен...
А пък серсемина не разбирал що толкова съм му сърдита, след като той олизал апартамента (това от 9 сутринта до 4 следобед, докато чакал някой да дойде да види хладилника, а ние сме на село), после спа от 17 до 19.30, после доведе майка си и излезна...И кога беше с нас  newsm78 ?

Юхуу, много се смях с червения лук, щото и моя направи същото преди две седмици  hahaha. Ама аз с него му готвя...кат нямам  избор де шЪ идИм...

Велвче, как мина сватбата? Дай снимки и ти ...

Още нещо ми се въртеше в тъпата кратуна, ама излетя  smile3557

Ползвам Pampers Active Baby 3, доволна съм, рядко се случва, но все пак се случва, Деа да е оакана до врата...Ама то е щото се изхожда по веднъж на няколко дни...
Днес ще се прибираме в апартамента... Направо не щЪ, ама след някоя друга седмица пак ще се качим...
И да знаете как ми се спииии...

Айде спорен ден  Hug.

# 84
ДУ,

Али не я водих вчера на лекар,след като прокашля на сън няколко пъти като се събуди не е кашляла,но днес сутринта пък е със запушен нос...слагам Стеримар(до колкото успея с борба)и дано мине че в сряда сме на ваксини и от една страна ми се ще да и ги сложат(щот така или иначе няма да и се разминат все някога)че тази седмица поне хлад го дават та дано и понесат една идея по-добре...и да знам че с тоя пуст Пентаксим поне за ч година напред ще приключим...

Всъщност има ли нещо конкретно,как да разбера настинала ли е или от зъби...има ли нещо по което да се разбере newsm78

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 08:19 от Radi_

# 85
 newsm68 newsm44 Прибрахме сеееее!

Много съм щастлива!

Бяхме от сряда насам в инфекциозна  болница  Tired и то след тъпите 2 ваксини  #Cussing out Вечерта след като й ги биха, изповръща всичко, което можа, отказваше да яде  TiredПосле се появи и диария, ама вече бяхме в болницата, та ни следяха всяко мръдване. Това, придружено от температура...
Лекарят каза, че не било от ваксините, най-вероятно някакъв летен вирус.  Thinking Обаче за нищо на света няма да позволя следващия месец да й ги бият двете наведнъж  Naughty Може и вирус да е и от ваксините да е отслабнал имунитета на детето, не знам  Tired Абе такова притеснение не бях брала май от операцията насам...

В инфекциозна болница за мое голямо учудване условията са много добри. Всичко е нови и се поддържа невероятна хигиена.
Иначе минаха от ХЕИ - минават и разпитват - кой - какво - да не би да изникне епидемия. Та се зачудиха как бебе само на кърма може да го пипне тоя вирус - той обикновено идвал от храна. Та казах им за ваксините и че докторът е казал, че не е от тях. Според тях докторите нарочно така казвали...  newsm78 Абе имам си вече едно наум. Още повече, че не помня в кабинета на доктора да имаше хладилник за ваксините   newsm78

Имаше и други бебета с диария. На съседката по стая (там стените са стъклени - хем си изолиран, хем виждаш какво става около теб) - та на съседката, която е, както каза един приятел - от черните барети  Joy, т.е. ромка, дойде мъжът й да гледа бебето веднъж, докато тя се къпе. Та човекът му даде обилно да осмуче мръсния му портфейл, след което и да си пийне една капачка сок от кайсия  #Crazy. Това - на бебе с диария  Shocked Това обаче не беше достатъчно - изля в мивката млякото от шишето на бебето и го напълни със сок от кайсия - на БББ  #Crazy #Crazy #Crazy Вече тъкмо щеше да почне да налива бебето с него - не издържах и му чукнах по стъклото да не го прави. Като дойде циганката щеше да го удуши  hahaha Добре, че тя поне има акъл  Whistling Нищо че вкъщи му давали хляб и кебапчета  Joy

Айде аз да влизам да се къпя. Лорката още спи - не може май да се нарадва, че си е вкъщи  Simple Smile

# 86
  • някъде тук
ДУ Hug

Леле, Плами лоша работа щом се е стигнало до болница Rolling Eyes ама нали всичко е минало, дано вече е добре малката сладурка Praynig Егасиму си  ако е от ваксините  Rolling Eyes

Мяуче с какви лещи се сдоби ,че и аз съм за подмяна на моите ,пък иЖорката вече ми гепва очилата и ги хвърля на земята ,та скоро време ще остана и без тях Laughing Аз си взимах български едногодишни Омега38 май бяха newsm78 че ги нося по няколко часа на ден и не ми се взимат месечни. Ама сега се чудя какви да си взема ,нещо тия последните ги усещах много на окото ,а капеш ли нещо в очите през деня за овлажняване на окото? Аз взимах Изкуствена сълза и капех от време на време че ми съхнат очите много.

Сиянка в Плевен не оказват вливане  независимо за колко ампули,те се занимават предимно с това става много бързо под наблюдение на лекар  не се остава в клиниката ,тръгваш си веднага като ти изтече банката условията са супер и  лекарите много добри Peace

# 87
bela-пуснала съм ти покана във ФБ Simple Smile

Плами- Hug Браво че вече сте си у дома и дано всичко е зад гърба ви,аз ти бях писала тези дни на ЛС-ако намериш време драсни ми  Wink

# 88
Плами,  Hug, дано всичко е зад гърба ви... Егати и притеснението сега с тез ваксини...Че ни предстоят пак 2 шота...

Мяуче, я наистина кАжи за лещите... Аз не съм носила лещи от 15 години, ама може и да се навия. Засега с очила ми е добре, ама не се знае знае ли се к'во ще ми дойде наум...

Щях да споделям за викането, ми Деа си вика когато е наспана и наядена, обикновено след сън по 15на минутки. Смях с глас когато и ако поиска при забавление.
Не помня дали споделих, но най-сетне се държи с изправени ръце като е по-корем и все по-често се обръща (несъзнателно) по гръб...
Прави ми впечатление, че си държи понякога дясната ръчичка в странна поза...

МиОто ми се мазни, но се скара с баба ми (тук е абсолютно прав)  Mr. Green.

# 89
  • Варна
Желаещи за безцелно мотане в Морската  Grinning

Бела много благодаря а информацията, ще го имам напредвид това за Плевен иначе не го знаех, поне на едно място да правят вливания като хората.

Общи условия

Активация на акаунт