Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бобиш, приятни занимания тоз следобед?  Mr. Green Верно му е трудно на Топчавия, на голо сякаш му е по-лесно.  hahaha

Нещо му има на тва дете, не може грам да търпи да е наакан, много ме дразни. Вика като откачен, мога да сравня с крещенето от глад, а то си е доста сериозно. Що така, сутрин се изстрелвам като тапа от леглото, докато разбера кво му е, а то просто мръсно дупе, ми да потърпи малко дееее....

Сиянче, много ми стана мъчно за Иренка, много е гадно това нещо явно!  Hug Hug Hug
На 90-дневната съм, засега за 8-9 дни съм -3,500 без особени усилия. Но на мен ми трябват поне -10 та да си проличат.  Peace
А иначе добре го лекуваш мъжа ти, бравос!  Laughing

# 46
  • York
Анета прегракна от викане. Как не и писна - 3 часа  #Crazy

# 47
  • Варна
Анета прегракна от викане. Как не и писна - 3 часа  #Crazy

Joy Joy Joy

# 48
  • София
Забравих да кажа, че Диди е на Памперс Premium Care. По-мекички са от Active Baby. И тя не понася да седи с наакано дупе.  Tired

В момента госпожицата изнася концерт - викане, пищене, аааААааааАААааааАААааААААа.... Crazy
Едно е ясно - музикална кариера едва ли ще направи.  ooooh!  hahaha

# 49
Памперс Premium Care-много ми харесват и на мен...но малко скъпички ни се връзват с това акане по 5 пъти на ден и т.н...Иначе от всичко което съм пробвала най ми допадат...

П.П вашите малчовци дрискат ли все още по толкова Много??

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 16:18 от Radi_

# 50
  • Варна
Ника добре е за толкова дни да взема и аз ли да я почна, ама не знам дали ще издържа. Пък как искам да отслабна, след като родих Ирена как бързичко свалих, сега почнах да полувачам страхова невроза от кантара.

Юхуу знаеш ли пък може и това да стане с музика да се занимава, та сега да се упражнява детето.

И аз използвам Памперс Active Baby и с двамата и съм доволна.

Памперс Premium Care-много ми харесват и на мен...но малко скъпички ни се връзват с това акане по 5 пъти на ден и т.н...Иначе от всичко което съм пробвала най ми допадат...

И аз така мисля и наистина и на мен много ми харесват ама както на месец купувам по 4 пакета памперси.

# 51
  • София
У нас е скука, както винаги... Децата спят, мъжо на работа....

Аз си ги ползвам тези актив бейби по инерция, не съм опитвала други с Макс - като го видях, че са му добре, не изпускат и не му дразнят кожата /нали не мажа с нищо/ и си карам с тях.  Peace

# 52
  И аз съм на актив бейби,щото ми допаднаха и други не съм пробвала.Ели вече пълни памперса 1 път на ден или даже на 2 дни веднъж
Ника браво на Макс  Grinning
Сиянка дано бързо премихат херпесите,като знам наистина как сърбят,милата Иренка

Уффф аз пък искам викане да има,пък то няма- всеки с проблемите си,Ели ни се смее,ни вика,намали и гукането почти до нула  Sad гласчето й не мога да чуя,много ми е мъчно

# 53
  • София
Силвъри, и Максо е по веднъж на ден или на два дни, ама целия блок разбира!  Mr. Green
А Дългокоска само ви гледа сеира.  Laughing
Макси пък се смее с глас само когато той си реши, ако не иска - каквито и маймуни да му се показват, те гледа сякаш не си у ред - много странно чувство, отрязва ти мераците за нула време.  Crazy

# 54
хаххахаха интИлигентно е детето от сега
Абе аз щях да питам,какво столче за кола ще ми препоръчате?Че тези дни трябва да купуваме,а още не съм си избрала

# 55
  • До Балкана
silvery, само за твое успокоение да доложа, че и мен ме беше хванала параноята по повод гукане, смях и т.н. Даже споделих преди време с вас, че Бо беше спрял да гука да се смее, да издава звуци... Сетих се да си отворя записките от студентското време и там пише, че много често всяко израстване е съпроводено със задържане, т.е. в нашия случай спира да гука, да се смее, да крещи точно преди да научи ново нещо и спонтанно започва да прави новите неща, заедно с обогатените стари. Така е с речта....някои деца проговарят по-късно, но пък с по-голям речников запас. Който иска да се притесни за нещо такова, да не го прави, засега!  Hug Целувам ви!
    И аз гледам за столче за кола, че нашето ни е малко, краката му много стърчат!

# 56
Далче  Hug Hug Hug много благодаря!

Оххх,явно от жегата и малкото останал ми мозък се е изпарил-исках да питам за столче за хранене,а не за кола  #Silly то и за кола ми трябва,но има още малко време до него

# 57
  • До Балкана
 Joy Абе кой каквото има за столчетата въобще, да казва, всичко попиваме!
Ние взехме Чиполино, но тази мушама на тапицерията му спарва яко гъзеца. Докато се нахраним и вода му се стича на вадички.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 17:44 от Dallcheto

# 58
Аз препоръчвам нашето столче , Стефи  Grinning !

# 59
Аз все се каня да питам 1 тъп въпрос-откъде измислихте да казвате на децата ''чаве''  newsm78 .мислих,мислих и никва логика -виждате ли-ще кажите жена без работа-кви глупости измисля....ама днес съм изчистила Цялата къща(че вече виждах как се гонят разни кълбета по ъглите),което не е лесно ,защото е голяма(Гат я купувах нИ рИвах-сИя що рИвъ  hahaha )
Велв-не се извинявай,мила  Hug
Сияна,не ви ли изписха и външно да мажете-да облекчи малко кожата...адски е болезнено и дори след като мине,отвреме навреме нерва може да понаболява-дано се оправи милата.Ако мнгоо често и се появяват помислете за ваксина...

Общи условия

Активация на акаунт