То знам, че на чужд гръб и сто тояги са малко, ама си представям каква веселба е във вас 
Иначе, като мрънкаш ( малко
А и за говоренето и спането - не мисля, че майка му на всеки се лензи, както и, че като й се спи някой може да я спре, така че явно на някого се е метнало детето

Дамян само се плюнчеше тези дни, но след като вчера си го взехме от пра-баба му пиши и издава някакви звуци като крясъци на малко пиле.Много ми е смешен - то 12 часа минава, а ние с баща му се заливаме от смях, той окуражен продължава.
Благодаря за разбирането. Снощи си мислех, че като тръгнем за ЮК, няма да има кой да ми помага, та се сетих за теб - дойде ли свекърва ти или още сте в очакване?
За Ясен - сигурно ти е голям кеф да го слушаш как се смее с глас, в такива моменти направо застивам от щастие 

Тамбеше и снощната сватба - прекрасно място е наистина, особено пък терасата е толкова прикразна. Храната също беше на ниво.
Обикновено аз си връщам за подобни изцепки, ама някой път ставам човек и оставям да ми мине 
Викам вече всяко зло да ви забравя 

.
? Аз още се чудя и си мисля да я пропусна. Вместо това кисел и плодово пюре.
Много ме радва, че моята педиатърка е разумен човек и реши да не ги бие двете едновременно.
) и той ,както винаги,каза че леко му били задръстени дробовете и му растяли зъби(не погледна гърлото,не ме пита за темп.... ).Беше ми казал същото 3 месеца по-рано ,когато Крис пак кашляше и тогава аз се излъгах да му дам АБ защото се притеснявах.Тоя път му казах,че няма да започвам веднага АБ,а само ако се влоши.Сега Крис има малко темп.-около 37,кашля(но не и през нощта) ,но като цяло е ОК.Все се чудя дали да почвам тоя АБ,че последния път такова зверско разстройство от него получи...Знам че като им растат зъби им пада имунитета,отделя се повече слюнка и затова понякога и кашлят.Та ще поизчакам още...
.Мойто свеки ще идва Октомври(ние си идваме за 3 седмици през Септември да регистрираме Крис и после тя се прибира с нас).Мъжо реши да инструктира майка си преди това,че да няма после сърдити
.Правиха му кви ли не изследвания,по едно време откриха хламидии(а той беше дете тогава)...На Ирката правени ли и са кръвни изследвания?Искренно се надявам да се оттърве от тях детенцето 

Засега върви лесно, не я усещам, може би защото нямам почти никакво време да мисля че съм гладна, баси.
Като цяло каза, че като дойде времето - силно да наблегнем на месото, за да му се образували мускули /щото сланинки си има в изобилие/.
За теб съм запомнила, че винаги се опитваше да разделиш двата шота, ама я му тегли една майна на тоя педи и му кажи, че ще си заведеш детето за втория шот след седмица. 
На мен единственото, което ми изглежда огромно, е силуета ми.

Барабар с моя!
Много ме дразни напоследък (ама и аз не му оставам длъжна
).

Препоръчани теми