Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен!
Честит четвърт век, Лиана! Това е една много сериозна възраст. Mr. Green Ех, деца, деца...
Елик, не се тревожи, дано бързо излезеш и да няма нищо притеснително.
Аная, важното е, че бебето е добре.
Дъгичка, мисля че няма причина за притеснение. По това време наддават по 70-80 гр. седмично.Така че за 24 та седмица мярката си е таман.Аз бях в 26 седмица и тежеше 830 гр., съвсем в нормите. А и все пак това е машина, ръката на доктора също може да не измери точно, има много големи допустими отклонения. И при мене коремчето върви по-малко, ама допустимата грешка е 1.5 см, това е страшно много.
Иначе си ставам нощно време задължително 2 пъти. Ама заради разните там инфекции и бактерии се давя с вода по цял ден, голяма мъка, ама ги докарвам до 2 литра със зор. Контракциите сякаш понамаляха ама се позалежах, сега само вечер като легна по гръб ме стяга корема. С килата съм супер 3-4 кила отгоре, хич не ми личи с дрехи, подсвиркват ми още Wink Хем дърта, хем бременна, ха ха
Хубава вечер на всички!

# 421
Дави попитам нещо - винаги ли когато бебето върви по-бързо в развитието си се назначава изследване за гестационен диабет. И има ли някаква друга прчина за по-бързото развитие?

Според мен няма общо , в крайна сметка както има различни по ръст и тегло хора , така и бебчетата не са еднакви .Някой са по-едри , други са по-дребни  Peace
Филип вървеше с 3 седмици напред по размери и мъжа ми казваше визирайки себе си... "Не може ти да си немска овчарка , а да ти се роди пинчер"

# 422
Здравейте , момичета  Hug
Аз пък от вчера имам някакви главоболия с хормоните на щитовидната жлеза  Rolling Eyes Излезнаха изследванията , нещата не са страшни , ама трябва да се следят . А се притеснявам за бебка , дано да се развива нормално , че сме в рисковата група  Praynig Предписаха ми лечение , след месец трябва да има резултат .
Аз пък в последните дни хич нямам апетит  Confused До обяд съм на кафе с чаша мляко , на обяд ям домати и краставици със сирене , после до вечерта обикновено само плодове . То и хемоглобина ми е паднал на 105 , но месото ми се струва супер безвкусно - до преди да забременея ядях месо всеки ден , но бебка явно ще е вегетарианка . Даже започнах и да свалям малко грамчета (около 500 -600 гр. съм надолу ) .
Малка мравка , колко ти струваше изследването за ЧПВ и типизирането ?

# 423
  • В уютен дом! Елените
Здравейте, момичета при мен днес и снощи се появяват едни бодежи в корема от време на време.Кратки са, но незнам дали трябва да се притеснявам.Ако може по-просветените в тези неща да си дадат мнението.Притеснителни ли да тези бодежи.Понякога може да ви задавам глупави въпроси, за което предварително се извинявам, но ми е първа бременност.  Thinking

# 424
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, момичета при мен днес и снощи се появяват едни бодежи в корема от време на време.Кратки са, но незнам дали трябва да се притеснявам.Ако може по-просветените в тези неща да си дадат мнението.Притеснителни ли да тези бодежи.Понякога може да ви задавам глупави въпроси, за което предварително се извинявам, но ми е първа бременност.  Thinking

На мен ми се случват такива бодежи около пъпа, все едно с игличка ме боцка някой отвътре

# 425
jdesika,lammah честити придобивки Grinning
И ние сме в момента на такава вълна, ще поръчаме първо креватчето, а септември мисля да взема количка и т.н.

А иначе и нашата беба е доста кротка...ритка си, ама едно такова деликатно Simple Smile не знам как го постига.
Момичета, не се тревожете излишно за размерите на бебоците. Хора сме, а не машини Simple Smile

# 426

Малка мравка , колко ти струваше изследването за ЧПВ и типизирането ?

Toni, 130 лв за  ниско+високорискови щамове, общо за 14 щама изследват. 2 нискорикови и 12 високорискови.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 07:32 от malka_mravka

# 427
Айде на кафенцето, е отдавна не съм се отчитала

Бях на сватба в събота на една колежка. Разцепихме дансинга с моя мъж!  Grinning Детето си потанцува за месеци напред Simple Smile. Вчера бях на ЖК. Станал е вече 1040гр. Отивам да ви чета, че бая сте изписали  Hug

# 428
  • Λάρισα
Добро утро, хайде на кафето   food010

bilyana333, браво на бебка че е деликатна. На нашата явно от сега й липсват всякакви обноски, такива шутове ми бие  Mr. Green Ти какво реши, от тук ли ще пазаруваш или от БГ? Ние успяхме да намерим тук всичко в един магазин, пък и след като поразсъждавахме се оказа, че няма как да домъкнем легло от България. Иначе в края на другия месец ще поръчаме нещата и в средата на октомври ще са при нас. И количката щяхме да купуваме накрая, но пуста прИмоция.. на милото не му издържаха нервите да се разправя с мен и ми я купи, само и само мир да има  Mr. Green

Kölsches Mädel, браво на вас! Като гледам и вие не си играете с теглото, не сме само ние  Mr. Green

Аз забравих да се похваля, че новият ми лекар ми разреши да си правя каквото си искам, така че след 2 седмици най-после ще си топна и аз дупето в морето  Mr. Green

И по темата с килограмите забравих да се включа, аз съм вече +11  Joy и всичко е шкембе! Малко съм сложила на дупето и бедрата и съм позагладила косъма, но като се има предвид, че на старта бях рагу и зъби, сега направо си изглеждам нормално.

# 429
ЛамаHeart Eyes днес се осмелих да се премеря за пръв път от седмици и съм точно  +10кг.  Blush Хич и не ги мисля обаче ! Моите приятели ( нали затова са ми приятели  Mr. Green ) ми казват, че съм качила само на коремче . И да не е така, ще го мисля след раждането.  Grinning

Аз съм в голяма чуденка относно мебелите за детската стая. Трябва малко да си подредя идеите в главата и да вземем решение какво да купим.
Харесала съм си едно детско обзавеждане от Икеа : повивалник, който после става на регал, детско легълце , което си има опция да се използва на две нива и гардеробче. Общо струват около 300 евро, което като цена е просто супер, а като изпълнение : ами Икеа е Икеа. Не е правено да държи сто години , не е масивно дърво примерно, но си е съвсем прилично качество. Виждала съм го на живо и много ми хареса.
И най-вече е в бяло ,каквото аз искам.

Лама, каква количка си си взела? Сори, ако си писала вече, но съм пропуснала Blush

# 430
  • Λάρισα
Kölsches Mädel, и на мен в Икеа доста неща ми харесват, но мъжът ми беше категоричен да си го избия от главата  Tired Пък в крайна сметка, какво толкова, като няма да издържат сто години - то за кое ли има гаранция  Tired

Ние ще си поръчваме този сет - легло и шкаф с повивалник, само леглото видях на живо, но е мнооого симпатично и точно каквото искам. Пък и е на прИмоция  Mr. Green

Количката - взехме Хане-то! Оказа се, че не са я продали - просто я махнали от витрината хората  Joy

За килограмите - много важно  Heart Eyes Mr. Green Мъжът ми много ми се подиграва, ама вече му свикнах и го отсвирвам бързичко.. или отвръщам на удара (защото и той си отглежда шкембе) с класическото "от мен поне ще излезе нещо, а от теб?"  Mr. Green

# 431
Kölsches Mädel , чудех се по едното време къде се изгуби  Flutter! Мерсаж за кафенцето!!!
И аз съм решила категорично бяло да е креватчето и то това ще е, че ако сложим и ооще нещо в тая стая, или няма да можем да излезнем от там или няма да можем да се обърнем.
лама, снимай го Хането де. Дай да изплакна малко очи  Blush

# 432
Дъгичке  Hug

Лама, много е сладко моделчето на креватчето!
Аз си спомням като се тюхкаше, че е свършила  Grinning , ама вие с мъжа ти сте големи скици !  Twisted Evil Не сте ли питали първия път като ходихте до магазина ?!  Joy

# 433
  • Торонто/София
момичета - добро утро и от мен - мерси за кафенцето!
гледам май всички сте на вълна обзавеждане, колички и т.н. - аз като гледам как е тръгнало май нищо ново няма да купувам  Sad .... имаме толкова много работи от миналия път че ще е срамота да купуваме още  Embarassed..... но пък днес купихме нов под за бебешката стая и като е сложен и новата боя на стената ще я снимам... че после трябва и цялото обзавеждане да се сглоби, изчисти и така...
ремонта продължава ...бавно, трудно че е много жега пак при нас (40 градуса и не се диша) но все пак напредваме... още малко и ще слагаме стените на стаята....
мен едни такива болки в корема бе бяха налегнали тая вечер но мисля че не беше нищо друго освен газове.... много ама много ми е раздут корема и нищо не го облекчава....
все още не съм ходила на втория тест за гестационния диабет.... мисля другата седмица... дано само дано да не е това  Praynig... че иначе хич няма да е добре
толкова от мен - лек ден на всички и до после  Hug

# 434
  • Λάρισα
Дъгичка, заповядай Hug

Kölsches Mädel, ми.. не  Joy След като беше само една, а и с намаление, очаквах някой да я е грабнал. Въобще не желаех повече да влизам в този магазин, добре, че онзи ден мъж ми ме завлече там под някакъв друг предлог. Нищо де, важното е, че сега ми е смешно  Mr. Green

booboo's mama, успех на теста за гестационен диабет  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт