ФУТБОЛНИ фенове (тема 2)

• 21 027
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
  • Срещу планината:)
gooooooooooooooooooooooool

# 543
  • Mars Hotel
И аз съм тук, но не ми се пише.
Много съм разочарована, макар че донякъде се очакваше.  Tired

# 544
пфуууу, добре че не възлагах надежди за тоя мач....

Споко, Све, тази купа не е от значение. Важни са Титлата и ШЛ. Първата мекица за кучетата Simple Smile

# 545
  • Срещу планината:)
гооооооооооооооооооооооооооооооооол newsm18 newsm18 newsm18

браво на Бербо

# 546
Много красив гол на Бербатов.

# 547
Кажете на неориентирания топчия  Mr. Green Юнайтед бие 3-1? свърши ли мача? аз не я намерих тая новаспорт  Crossing Arms

# 548
  • España
Здравейте,банда!Хванах мача към края,колкото да видя гола на Митко,малко го ударих на патриотизъм даже,че то иначе с какво друго на футболна тема мога да се фукам пред мъжа ми?! Grinning
Whatever,не може да ми се обърне душата,много ми е анти-вашият треньор...... Sick Първото за кучетата,колкото да ги нахъсите,дето се вика за компетишъна! Twisted Evil

И да ви се похваля,от днес и аз ставам звезда в Алжир!!! Rolling EyesХодихме в най-големия им вестник,мъж ми да дава интервю и ме хванаха в женската секция и мен,та после фотосесия и даже ме поканиха да участвам в едно предаване,нещо като ...."футболни съпруги " примерно!!! Laughing EmbarassedША ВА ЗАМОЛА!!!! Така че......внимавайте от тук нататък със ....."звездния ми блясък "Joy
Ще ви пратя сайт ,като излезе,обещавам!

# 549
  • España
Кажете на неориентирания топчия  Mr. Green Юнайтед бие 3-1? свърши ли мача? аз не я намерих тая новаспорт  Crossing Arms
Точно така,даже Бербатов вкара последния гол,много красив(голът)! Той и Митко не лАже,де....нали прилича на Анди Гарсия,а на мен той ми е един от идеалите за Мъжка визия!!! Laughing

# 550
  • Mars Hotel
пфуууу, добре че не възлагах надежди за тоя мач....

Споко, Све, тази купа не е от значение. Важни са Титлата и ШЛ. Първата мекица за кучетата Simple Smile

Да, така е, ама друго си е да почнеш сезона с бой по Юнайтед.  Twisted Evil

# 551
Браво ма Митето вкара гол. 1 : 3 си е добър резултат. Аз също хванах мача точно накрая, но съм доволна.

Дивароми, ще чакаме звездния ти блясък да ни огрее -  Laughing

# 552
# 553
  • España
Поци,цар си!!! HugЗа мен онова,чадърчестото,моля!

# 554
  • под дъгата
Здрасти банда  love001 Роми,поздравления!  bouquet И много успехи!
Мен вчера морето не ме пусна... Laughing Или аз не го пуснах....Абе не можах да гледам мача Embarassed Мойте хора гледам победили,Митето вкарал гол Party
Аз бегам на плаж-днес на любимия ми-Смокиня Laughing Сигурно ша замръкна Mr. Green
Хубав и усмихнат ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт