Смешки от форума - 2

• 62 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Това за съживяването на мъртъвците като замбита е научно "разконспирирано". Няма такова нещо. Laughing За твое съжаление.
Почети повечко.

Разконспирирано на баба ти дръжки. Научно доказан факт.

# 106
Вълк, дай линк, де  Sunglasses

# 107
Защо ти е линк, цитат е достатъчно. Мини с мишката по постинга, и ще забележиш къде може да се клика. Тогава кликай. Цитатът е вид линк.

# 108
Точно в темата съм си  Embarassed

# 109
Цитат
Не бери грижа, просто акаш пирони... Laughing Нормално е. Ще продължи докато го приемаш.
Старо,  но златно...и малко желязно.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 03:17 от Kinks

# 110
Цитат
Реки от жал към детето потекоха в темата..а мен ужасно ме е жал за майката. Всеизвестен факт е, че има Агенция за закрила на детето, но Агенция за закрила на майката от детето няма. А трябва да има.

Детенцето, от което трябва да бъде закриляна майката, е четиригодишно...  Laughing

# 111
  • На морето!
Цитат
Реки от жал към детето потекоха в темата..а мен ужасно ме е жал за майката. Всеизвестен факт е, че има Агенция за закрила на детето, но Агенция за закрила на майката от детето няма. А трябва да има.

Детенцето, от което трябва да бъде закриляна майката, е четиригодишно...  Laughing
Да, да, той и Бен 10 е малък, ама знаеш ли колко е силен  Whistling

# 112
А онова хлапе на Флинстоун, а? Бам-Бам.

# 113
  • Пловдив
Цитат
От миналата година има вече и анфи театър,абе направо е страхотно ,но за съжаление ще пропуснем тази година

# 114
Цитат
На мненеи съм ,че 50-80 лв на месец са нормални(ако вземаш нормална заплата)  за месец да дадеш, за да изглежда добре-с  поддържан маникюр, направена коса. ..Ще се огранича от нещо друго(ще спестя от храна или излизане ) , но това е важно за самочувствието, и въобще да се чувстваш добре

Без храна да,но без маникюр и прическа КМ* не може!!!
*КМ-Красива Мама

# 115
Мда, на гол тумбАк - чифте пищови.

# 116
Изобщо не разбирам защо ви хващам чак на 8- ма страница!  Crossing Arms

Това вместо запис.  Mr. Green

# 117
Полъх на средновековна мистика:

Цитат
Аз малко страни от темата ,но искам да питам според вас подарено цвете в саксия би ли могло да носи отрицателни емоции и негативна енергия на хората живеещи в дома?

Цитат
сигурно може,особено,ако е подарено с лоша умисъл

Цитат
Не знам дали си въобразявам, но откакто това цвете е у дома имам страшно мн проблеми , особенно с мъжът ми, няма седмица да не се скараме и то сериозно

Цитат
На нас една такава приятелка ни беше подарила кърпи....та сещай се само проблеми имахме

Цитат
Възможно е това с цветето. На моя близка й подариха детелини в саксия, четирилистни. Ако щете ми вярвайте, но в началото си цъвтяха и даваха нови листенца, после близката ми имаше доста проблеми в работата и те увяхнаха Sad. След което след няколко месеца изведнъж поникнаха отново и проблемите на моята близка почнаха един по един да се оправят. И аз не вярвах преди изобщо в подобни работи, но това го видях с очите си.

Никакви подаръци никому. Naughty

# 118
  • София
Цитат
Извинявай, ама в тази тема се е решавала съдбата на семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит, дали да остане с нея или да се върне при Дженифър, та някакви си Андрей и Даниела ли ще бъдат пропуснати  Naughty

# 119
  • Варна
оооооооо  hahaha hahaha hahaha може ли линк  Blush

Общи условия

Активация на акаунт