Смешки от форума - 2

• 62 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ако питаш мен, това е от Звездните компромати, там се разискват такива фундаментални теми покрай снимките  Grinning

# 121
Цитат
За напред те съветвам, като купите на детето нова играчка да я маркираш по начин по който можеш да си я разпознаваш.
Аз маркирам топки, лопатки, кофички и т.н.

Ето ниша за запълване - маркиране на играчки с лазер посредством гравиране на криптиран код, който комуникира с GPS-а на собственика  Joy  Joy  Joy

# 122
  • UK
А може и да ги препикава. Simple Smile

# 123
Аха, и детенцето да си ги надушва, викаш?

# 124
Цитат
Извинявай, ама в тази тема се е решавала съдбата на семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит, дали да остане с нея или да се върне при Дженифър, та някакви си Андрей и Даниела ли ще бъдат пропуснати  Naughty
От звездните компромати е това, аз го писах, беше шега.

# 125
Цитат
Има някаква антилогика, но ми убягва. Майки на три и повече деца без линийки, но майки с едно дете - елате ни вижте - откога сме заедно, откога сме женени, на колко години, месеци и дни е моето слънчице, отслабнах 0 кг, остават още 18.

Това за килограмите много ми стана смешно!Щото е вярно,мамка му,аз защо нямам,мислите,такава линийка  Wink?

# 126
  • София
Цитат
Извинявай, ама в тази тема се е решавала съдбата на семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит, дали да остане с нея или да се върне при Дженифър, та някакви си Андрей и Даниела ли ще бъдат пропуснати  Naughty

Знам, стана ми много смешно, затова го пльоснах тук  Grinning
Нали не се сърдиш?

# 127
  • Пловдив
Цитат
Едно време се е пръскало масово с ДДС и какви ли не отрови, които са затрили сума и птици и животни от земята, да не говорим колко са били опасни за хората.

# 128
Ама те и сега продължават да пръскат!  Crazy

# 129
  • При хората, които обичам
Даже се говореше, че ще увеличават дозата...

# 130

Цитат

Знам, стана ми много смешно, затова го пльоснах тук  Grinning
Нали не се сърдиш?
Точно тук си е мястото и за шегите, няма кой какво да се сърди.  Peace

# 131
Такааа, сега да ви разкажа за Варнаааа. Mr. Green
След бурята преди няколко дни (според очевидци) цялата плажна ивица била онесена и после пак засипана от морето. Засипата с боклуци естествено и след отлива познайте какво е лъснало - на южния плаж се е "разсъблекла" огромната градска тръба за обратните води. Сещате се какво излиза от там (!?), разбира се не са продуктите на Роза Импекс. Пак според местни - в града имало 2 пречиствателни станции от които за едната не зе знае изобщо дали работи. После - по плажа не видях ни едно пикаещо дете, за сметка на това е засипано с фасофе (тип Карелия слим), но чадърджията усмихнато ме таксува 5 лв за чадър, счупени стъкла, найлонови кесии... После, не видях тоалетна в този педиметър. После, по-страшно ми се вижда изхраченето в морето, от изчишкането, защото хвачките ги виждам покрай себе си, а те нали се сещате не са от деца. И не на последно място ще ви кажа че с умиление се сещам за дните на Пловдвидския панаир, и как цели орди се изсипваха в града ни и ни го осираха, но ние услужливо се усмивхвахме на това - затото това бе нашето препитание, а сега... сега е един огромен ЧИСТ и пуста панаир... Та мили черноморки, в заключение ще ви кажа че ако не бяха пикливите туристи щяхте да си броите зрънцата чист и неосран пясък и нямаше да регистрирате този стандарт и щяхте да сте със стандарта на един обикновен областен градец в България

п.п. първи ден, първа нощ - аз вече съм с разстройство. При все че сме в чист апартамент, горвя за семейството си и поддържам добра лична хигиена.
Не съм сигурна дали не е за правописната полиция, но "педиметъра" направо ме разби.  Mr. Green

# 132
...
п.п. първи ден, първа нощ - аз вече съм с разстройство. При все че сме в чист апартамент, горвя за семейството си и поддържам добра лична хигиена.
Не съм сигурна дали не е за правописната полиция, но "педиметъра" направо ме разби.  Mr. Green

Peace А, какво ще кажеш за обратните води, чадърджията и фасофете... Whistling hahaha

Мили Боже ooooh! ooooh! ooooh!!!! Joy

А от последното изречение излиза, че, ако живеете в чист апартамент hahaha , готвите за семейството си и поддържате добра лична хигиена-НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТЕ РАЗСТРОЙСТВО! Супер е рецептата....
И само някой да го е хванало разстройството, ще ви питам аз - къде живеете, бе хора и защо не готвите на домочадието Mr. Green....заради този пропуск сте наказани с....РАЗСТРОЙСТВО Joy!

ПП
Цитат
първи ден, първа нощ - аз вече съм с разстройство
И напира в мен един въпрос-Какво разстройство-Емоционално ли? newsm78 Mr. Green Laughing

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 02:23 от Tumba_lumba

# 133
Цитат
етиологията на ника ми е съвсем друга и няма нищо общо с евро валутата

Ама съвсем, съвсем друга   Joy

# 134
Такааа, сега да ви разкажа за Варнаааа. Mr. Green
След бурята преди няколко дни (според очевидци) цялата плажна ивица била онесена и после пак засипана от морето. Засипата с боклуци естествено и след отлива познайте какво е лъснало - на южния плаж се е "разсъблекла" огромната градска тръба за обратните води. Сещате се какво излиза от там (!?), разбира се не са продуктите на Роза Импекс. Пак според местни - в града имало 2 пречиствателни станции от които за едната не зе знае изобщо дали работи. После - по плажа не видях ни едно пикаещо дете, за сметка на това е засипано с фасофе (тип Карелия слим), но чадърджията усмихнато ме таксува 5 лв за чадър, счупени стъкла, найлонови кесии... После, не видях тоалетна в този педиметър. После, по-страшно ми се вижда изхраченето в морето, от изчишкането, защото хвачките ги виждам покрай себе си, а те нали се сещате не са от деца. И не на последно място ще ви кажа че с умиление се сещам за дните на Пловдвидския панаир, и как цели орди се изсипваха в града ни и ни го осираха, но ние услужливо се усмивхвахме на това - затото това бе нашето препитание, а сега... сега е един огромен ЧИСТ и пуста панаир... Та мили черноморки, в заключение ще ви кажа че ако не бяха пикливите туристи щяхте да си броите зрънцата чист и неосран пясък и нямаше да регистрирате този стандарт и щяхте да сте със стандарта на един обикновен областен градец в България

Не съм сигурна дали не е за правописната полиция, но "педиметъра" направо ме разби.  Mr. Green

Тази сигурно се има за титан на мисълта  Crazy особено ценна е информацията за състоянието на стомаха й.

Общи условия

Активация на акаунт