Смешки от форума - 2

• 62 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
офффф...писна ми от подобни капацитети  ooooh! какво тогава прави във Варна, м? Що се не прибира да си оправи стомашните неразположения, то си е мазохизъм (щях да се включа в темата за пишкането на плажа, но се спрях навреме  Whistling)

# 136
В темите почти винаги се споменават Айнщаин и Енергии.  Айнщаин е доказал че енергията е равна на масата по скороста на светлината на квадрат. От тук би трябвало да следва, че единственият начин да повишим енергията си , при равни други обстоятелства е да трупаме маса.  И от тук въроса, трябва ли да дебелем, ако искаме да се развиваме на енергитично ниво.

# 137
  • Пловдив
 #Crazy  newsm78, може ли някоя добра душа да обясни като за простосмърти.
В крайна сметка да дебелея ли или ...
И кой по дяволите е Айнщаин?

# 138
  • Пловдив
Цитат
Не пия урина и не ям аки. Значи имам задръжки.
Но ако все пак (както се и надявам) горното се брои за извращение, мисля че нямам задръжки. Какво сега, като ми се допр..ка да бягам на балкона пеейки "Травиата" ли? Или да се наакам докато го чакам да се обръсне и излезе от банята?

Blush

# 139
  • Italia

Поредната "култова" тема в ДиС... Давайте линкове към цитатите Wink

# 140
Такааа, сега да ви разкажа за Варнаааа. Mr. Green
След бурята преди няколко дни (според очевидци) цялата плажна ивица била онесена и после пак засипана от морето. Засипата с боклуци естествено и след отлива познайте какво е лъснало - на южния плаж се е "разсъблекла" огромната градска тръба за обратните води. Сещате се какво излиза от там (!?), разбира се не са продуктите на Роза Импекс. Пак според местни - в града имало 2 пречиствателни станции от които за едната не зе знае изобщо дали работи. После - по плажа не видях ни едно пикаещо дете, за сметка на това е засипано с фасофе (тип Карелия слим), но чадърджията усмихнато ме таксува 5 лв за чадър, счупени стъкла, найлонови кесии... После, не видях тоалетна в този педиметър. После, по-страшно ми се вижда изхраченето в морето, от изчишкането, защото хвачките ги виждам покрай себе си, а те нали се сещате не са от деца. И не на последно място ще ви кажа че с умиление се сещам за дните на Пловдвидския панаир, и как цели орди се изсипваха в града ни и ни го осираха, но ние услужливо се усмивхвахме на това - затото това бе нашето препитание, а сега... сега е един огромен ЧИСТ и пуста панаир... Та мили черноморки, в заключение ще ви кажа че ако не бяха пикливите туристи щяхте да си броите зрънцата чист и неосран пясък и нямаше да регистрирате този стандарт и щяхте да сте със стандарта на един обикновен областен градец в България

п.п. първи ден, първа нощ - аз вече съм с разстройство. При все че сме в чист апартамент, горвя за семейството си и поддържам добра лична хигиена.
Не съм сигурна дали не е за правописната полиция, но "педиметъра" направо ме разби.  Mr. Green

Тази сигурно се има за титан на мисълта  Crazy особено ценна е информацията за състоянието на стомаха й.
По-горе в темата момичето обясняваше как била използвала самоирония (защото ние пропуснахме този факт), което било признак на висок интелект.
Всъщност Кейси това беше самоирония. А тя е присъща само на силните духом, според психолози, тя е най-сигурния знак, за присъствие на интелект у този, който я употребява, а липсата и обикновено е признак на ниско самочувствие, при което човекът нямащ силата да се надсмее над себе си, опитва да се изтъкне, а това вече е страшно Simple Smile

Тумба_лумба, нищо  не си разбрала от рецептата, ама айде, тебе ще те светна, че да не ми излезе име на егоистка.  Mr. Green Трябва да гоРвиш за семейството си. Не гоРвиш ли, ще се спукате от разстройства.

# 141
Висок интелект и силна духом  Laughing умряла й е циганката...

# 142
  • Пловдив

Поредната "култова" тема в ДиС... Давайте линкове към цитатите Wink

Тя е на първо място в списъка в "Д и С":

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514563.0,

но поне обядвайте и тогава. Mr. Green

# 143

От звездните компромати е това, аз го писах, беше шега.

Знам, стана ми много смешно, затова го пльоснах тук  Grinning
Нали не се сърдиш?
Не, не се сърдя, аз просто разбрах темата като за смешки неосъзнати от казалия ги. А ето провокаторът в темата, към когото бях адресирала отговора си:
дами, зачетох се в анализа ви за андрей и даниела...вие сте гадни махлениски клюкарки и ако бяхме 100 години назад, вия щяхте да седите по седянки и да обсъждате просташки всичко живо...по дрехите, разбира се, понеже из основи сте запознати с всеки детайл, нали...
правя си труда да пиша тук само за да ви кажа колко е грозно да давате компетентно, разбира се мнение за хора, които само по телевизор сте виждали. потрес.
трагедия

# 144
Лили - Лу Ама ти сериозно ли??????? хахахахахахахахахаааа Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Ще се моля довечера мъжът ти да ти разтовари малко напрежението Laughing,много енергия много нещо... Но спирам, под достойнството ми е просто да ти пиша каквото и да било повече. 

Хайдеее.. И молитви, щом има, днес ще ме огрее!   Laughing

# 145
Приказка за възрастни:

Цитат
Момичета , днес на работа ми се мерна един много комичен момент с Мечо и Мецанка, разбрах и че Мечо си вдига крачето с Виагра. Баба Меца май спипа  хапчето на дядо Мечок, та ей този момент как завърши. Мъжете си остават безмозъчни даже и в напреднала възраст  Laughing заради едното е...е  Мечо ще си докара инфаркт

# 146
  • София
Цитат
(...) познаваме се от февруарскте мами какво стана записахте ли се при Богуслолува. Ако е да и аз съм там определено няма за какжо да се колебаете момичета няма да сбъркате.

Впрочем името на лекарката е Богословова... Има го и в заглавието на темата, в която жената пише.

# 147
  • Пловдив
Цитат
Как да си потърся оферта Ласт минет? Има ли по сайтовете или трябва да звъня на агенция?

grinning039

# 148
Цитат
Как да си потърся оферта Ласт минет? Има ли по сайтовете или трябва да звъня на агенция?

grinning039

Ласт минет...е хубаво нещо  Mr. Green

# 149
Цитат

grinning039
леле това ме покърти...  Cry мчи тя си е за 112 - спешен случай!
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт