Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 569
  • 535
  •   1
Отговори
# 345
Странно аз мислех, че обсъждаме темата, но явно някои хора са на друго мнение, да се заяждат и да си избиват комплексите...Още веднъж се убеждавам, че не можеш да прецениш разликата между простащина и задръжки мила. Всички разбрахме, че притежаваш и двете Heart Eyes

Не мисля да ти обръщам внимание. Наистна мисля, че обръщението ти към мен в темата е просташко. Не се опитвай да ме обеждаваш в друго. Няма нужда. Просто спамиш излишно!

# 346
Лули- Лу,..... миличка....... мила....чадо мое........ мила Живей си както ти харесва, на теб. аз не мога да разбрера защо, откъде накъде и коя си ти по дяволите та да даваш оценки на този и онзи. Нещо май си се взела много насериозно...НО многото СТИСКАНЕ до това води, мила, ПУСНИ го да излезе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy ще ти олекне

На мен някой като почне да ми говори/пише така, ми става ясно, че или е стигнал дъното на аргументацията си и с такова изпростяло фамилиарничене, се опитва да се откопае, от там от където се е закопал сам, или че просто капацитета си му е толкова. Не знам ти от кои си... Tired
Обръщения миличка са си моя лична работа, пак се убеждавам,че явно никоя от вас няма намерение да дава аргументи по темата , а да дава лични оценки на хора, които дори не познава...жалко е наистина, че се стига дотам да си изливаш жлъчта и злобата по форумите...Не виждам моя пост с какво те засегна? И не виждам защо? Досега се говореше за възпитание, за изтънченост и за какво ли не, но при вас мили дами възпитанието липсва...Съжалявам за което.

# 347
Темaтa стaвa все по-зaбaвнa Mr. Green
Поли ти тaкa ли си излекувa зaдръжките-нa терaсaтa пред квaртaлните клюкaрки.Еее мен aко ме видят рaз4епенa и епилирaщa се нaсред смaяните им погледи ще ме носят кaто Сaмaрското знaе дордет им писне-и сигурно нямa дa е скоро Mr. Green
Еднa съседкa имaх кaто бях при мaмa.Мaдaмaтa нa среднa възрaст нa редовно си вееше мле4ните жлези нa терaсaтa-кaто простирa,кaто пуши Joy Може дa е специaлен вид фетиш...знaм ли.Тя нямaше зaдръжки и мaй дори не знaеше знa4ението нa думaтa Rolling Eyes

# 348
Странно аз мислех, че обсъждаме темата, но явно някои хора са на друго мнение, да се заяждат и да си избиват комплексите...Още веднъж се убеждавам, че не можеш да прецениш разликата между простащина и задръжки мила. Всички разбрахме, че притежаваш и двете Heart Eyes

Не мисля да ти обръщам внимание. Наистна мисля, че обръщението ти към мен в темата е просташко. Не се опитвай да ме обеждаваш в друго. Няма нужда. Просто спамиш излишно!
Добре, но моля те научи се да пишеш грамитно , пише се Убеждава   bouquet

# 349
Добре, но моля те научи се да пишеш грамитно , пише се Убеждава   bouquet

Като толкова наблягаш на правопис, погледни си постингите. Не е важно да си много наперена виртуално, а реално. Ако наистина има някаква огромна нужда, да споделиш нещо с мен, моля те, ела на лични. Знам, че нямаш задръжки и не се притесняваш да се изхождаш пред публика, но все пак, има си правила. Личните неща, на лични.  

bouquet

# 350
Възпитанието включва и липса на такова фамилиарничене - но ти си много възпитана, личи си  Wink

Добре, но моля те научи се да пишеш грамитно , пише се Убеждава   bouquet

...стига да не си води записки от теб  Peace

Лули- Лу, направо ме съсипваш от смях миличка...искам по възможност да ми цитираш кога  съм написала, че трябва да се изхождаме пред когото и да било. Не разбирай нещата така мила, ще ти обясня. Значи темата е имате ли задръжки от половинките си, нали така?Даа. Добре значи има се впредвид, .... разбрера .....

# 351
Лили - Лу Ама ти сериозно ли??????? хахахахахахахахахаааа Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Ще се моля довечера мъжът ти да ти разтовари малко напрежението Laughing,много енергия много нещо... Но спирам, под достойнството ми е просто да ти пиша каквото и да било повече.  

# 352
Лили - Лу Ама ти сериозно ли??????? хахахахахахахахахаааа Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Ще се моля довечера мъжът ти да ти разтовари малко напрежението Laughing,много енергия много нещо... Но спирам, под достойнството ми е просто да ти пиша каквото и да било повече.  

Госпожо Див Ангел, моля, спрете да цапате тогава темата. Освобождавайте се другаде или както Ви предложих, на лични. Но там няма публика, нали? Не е интересно.

# 353
Дaми,много молим.Усрaхме -с извинение- хубaвaтa темa Joy
Нямa смисъл дa се спори и дa се сипят обиди.Вижте кaк се зaбaвлявaме  bouquet

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 17:53 от *Мира*

# 354
Темaтa стaвa все по-зaбaвнa Mr. Green
Поли ти тaкa ли си излекувa зaдръжките-нa терaсaтa пред квaртaлните клюкaрки.Еее мен aко ме видят рaз4епенa и епилирaщa се нaсред смaяните им погледи ще ме носят кaто Сaмaрското знaе дордет им писне-и сигурно нямa дa е скоро Mr. Green
Еднa съседкa имaх кaто бях при мaмa.Мaдaмaтa нa среднa възрaст нa редовно си вееше мле4ните жлези нa терaсaтa-кaто простирa,кaто пуши Joy Може дa е специaлен вид фетиш...знaм ли.Тя нямaше зaдръжки и мaй дори не знaеше знa4ението нa думaтa Rolling Eyes

Не се чепя много, за да си епилирам краката (от кокалчетата до бикина зоната) по натам действам с бръснене.

Но провокира друг въпрос в мен.

Ходите ли по бельо или голи в къщи?

# 355
*Мира* Поправи бързо "у" с "о", че а дойде правописната полиция, а стана по-страшно и от сега  Hug Laughing

# 356
  • Варна
Дивият Ангел, явно не само пред съпруга си нямаш задръжки, но и на публични места.

# 357
Поли с дете,което тепървa зaпо4вa дa рaзбирa вси4ко и дa копирa съответно,нямa кaк дa ходим голи Peace И по бельо не ходим.Имaме си дом дрехи зa всеки сезон.Вие голи пред детето ли ходите.Не 4е нещо лошо де,сaмо питaм.Сподели кaкво то4но искaш дa рaзбереш...
*Мира* Поправи бързо "у" с "о", че а дойде правописната полиция, а стана по-страшно и от сега  Hug Laughing
Слушaм и изпълнявaм.Умишлено го нaписaх тaкa,но виж трябвaше дa под4ертaя дебееело "У"-то Peace

# 358
На задръжките в поведението не бива да се слага задължително отрицателен ореол. Всичко има граници. В същото време криенето дори при изпълняване на прост ритуал като сутрешно миене на лице ми се вижда прекалено неестествено. Но всеки го разбира по различен начин в крайна сметка.

# 359
В същото време криенето дори при изпълняване на прост ритуал като сутрешно миене на лице ми се вижда прекалено неестествено. Но всеки го разбира по различен начин в крайна сметка.

Това беше допълнението към моя постинг.

Е щом да си измиеш лицето ти е некомфортно, просто сме от различни планети, няма какво повече да говорим, просто различни  Peace

Е, аз под миене на лицето имам предвид- маски, кремчета, гелчета,- онези известни три стъпки на почистването, плюс оглеждане на кожата, търсене и елиминиране на черни точки, пъпки итн. Лично си е.

Общи условия

Активация на акаунт