Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 570
  • 535
  •   1
Отговори
# 360
Въпросът ми не е насочен конкретно към теб, а към всички.  Hug

Голи не ходим, но по бельо да. Детето ходи чисто голо в къщи.

# 361
  • Бургас
Ами случвало се е да се разголя пред малката, като се преобличам. Къпали сме се заедно двете - голям кеф! Баща и ходи по слип и тениска  Rolling Eyes Той е по-освободен, понякога ме дразни даже с това, но какво да се прави - не мога да го превъзпитам, а и не искам.
Тъй като живеем на морето - случвало се е като ходим на плаж, да вижда голи хора - какво, да забраня на хората да си плажуват без бански ли? Аз не съм си позволявала да се пека по монокини пред нея.

# 362
Лили, не прочетох всичките 25 страници. Щом смяташ това за личен ритуал, значи така трябва да бъде. Но аз така или иначе маските не ги слагам редом до миенето, затова казвам, че всеки го разбира според себе си. Simple Smile

**poli** , разхождам се, но аз нямам деца.

# 363
Ходим голи засега. Което не значи, че се събличаме и демонстративно обикаляме, просто ако дрехата е в другата стая си излизаме спокойно или ако тя влезе не пищим панически, "влезе" е условно казано, вратите ни са широко отворени по принцип, без входната  Laughing

# 364
Ходим голи засега. Което не значи, че се събличаме и демонстративно обикаляме, просто ако дрехата е в другата стая си излизаме спокойно или ако тя влезе не пищим панически, "влезе" е условно казано, вратите ни са широко отворени по принцип, без входната  Laughing

Искаш да кажеш, че на 6 години дъщеря ти и мъжа ти не се прикрива пред нея? Вижда му половите органи?  Shocked

# 365
Мисля, че съм го написала ясно  Rolling Eyes

# 366
Ами не ми стана много ясно. От поста ти така излиза. Че ако дрехата се окаже в другата стая, мъжа ти няма да си направи труда да се прикрие с нещо ами гол ще излезе и ще си я вземе, независимо,че дъщеря ти може да го види и това не би било счетено за проблем от вас. Ако друго си искала да кажеш, поправи ме, защото това наистина ме втрещи.

# 367
... От поста ти така излиза. Че ако дрехата се окаже в другата стая, мъжа ти няма да си направи труда да се прикрие с нещо ами гол ще излезе и ще си я вземе, независимо,че дъщеря ти може да го види и това не би било счетено за проблем от вас ...

Именно.

# 368
Омириса се темата. Така е като са се събрали толкова пръдли на едно място  Joy hahaha Няма да коментирам разголени пред децата си родители. Просто не мога да си представя баща ми по гащи пред мен.  Naughty Явно моето семейство е по-задръстено, но никога не съм виждала родителите ми да се моткат по гащи. И винаги са ме карали да изчакам, докато се преоблича някой от родителите ми, даже и брат ми.

# 369
Мисля, че съм го написала ясно  Rolling Eyes
Тукa ве4е...извинявaй но не смятaм,4е е нормaлно мъж ми дa си го вее пред детето ми ooooh! Той я къпе,но винaги е с гaщи.
Явно просто сте си рaзкрепостени,a дaли ви е "хвaщaлa" дa прaвите секс или не се и криете Joy Не се зaяждaм просто явно имa хорa и хорa Peace

# 370
Просто не мога да си представя баща ми по гащи пред мен.  Naughty

По гащи мога, но по без гащи ми идва извратено.

# 371
Просто не мога да си представя баща ми по гащи пред мен.  Naughty

По гащи мога, но по без гащи ми идва извратено.

И на мен някак си ми е извратено.

# 372
Като бях малка мама се разхождаше по тениска и гащички,а татко по боксерки или шорти(тва през лятото) И до днес е така.
Сега и ние така,аз пера,чистя готвя и снова из нас по потник и гащички,къпя се заедно с детето,при това влизам в банята гола Laughing ,което знам,че е шокиращо,но какво да се прави има хора и хора  Peace
Но мъжа ми по гол гъз и размахващ махалото пред детето,в никой случай. Naughty

# 373
... не смятaм,4е е нормaлно мъж ми дa си го вее пред детето ми ooooh! Той я къпе,но винaги е с гaщи ...

Щом смятате, че не е нормално, естествено, че ще къпе вашето дете с гащи Peace

# 374
Отказах се да се показвам гола пред сина ми, когато беше на 7.. Една вечер, като излизах от банята и той ме видя, дойде и ме погали по бедрата и каза: "мамо, каква прекрасна кожа имаш".. Shocked
Оттогава му е абсолютно забранено да нахълтва в стаята ми, а аз избягвам да се развявам гола наоколо..

Общи условия

Активация на акаунт