Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 595
  • 535
  •   1
Отговори
# 330
А, Човече, ти така безапелационно си срина имиджа в тази тема, че по-добре повече нищо не казвай.  Laughing Laughing Laughing
Какво прави човек в СОБСТВЕНОТО си семейство не е въпрос на имидж според мен. Детинска и глупава забележка, показваща невъзможност да се приеме чуждо мнение... Още повече, че загатва за избиване на някакви комплекси...но както и да е. Явно вие сте идеалните съпруги newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 331
  • Враца
А, Човече, ти така безапелационно си срина имиджа в тази тема, че по-добре повече нищо не казвай.  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Мойте почитания,
но как беше успяла да създадеш тоя имидж, на тесногръда сухарка,
нямаща човешки нужди ???

# 332
В тоалетната пък всеки трябва да си е сам .

Peace Освен, ако не е `мазохист` придружителя. Mr. Green Е, за пишкането бих направила
компромис / но при нас баня и таолет са отделно: едва ли ще се наложи/

# 333
Явно вие сте идеалните съпруги newsm20 newsm20 newsm20 newsm20
Защото не се изхождаме пред половинките ли?  Shocked
Много били западнали критериите за идеални съпруги. Тюх.

Човечето напълно разбра, че Дара се шегува според мен.
Нали, ЧовечеSimple Smile

# 334
Не съм се смяла така от доста време, чак ме е яд, че трябва да ставам  Laughing

# 335
  • София

Глупости. Хора има всякакви, какво толкова, че някой не споделя вашето мнение и навици? Единственото, което виждам като притеснително е, че може би децата не схващат докрай разликата между домашни навици и външен етикет... В смисъл, че ако детето от малко е научено да не се въздържа от "някои работи" и ги приема за нормални, после може да отнесе подигравки от други деца или самото то да се обърка, защото не знае кога може да си позволи определени неща и кога не...

# 336
Нямам задръжки.   Епилирам се на терасата.

# 337
Не съм се смяла така от доста време, чак ме е яд, че трябва да ставам  Laughing

Ти пък! Стой, де! Аз сега приспах сина и бързам да не изпусна веселбата.. Кой знае кога пак ще се забавляваме така!  Laughing

П.П. Поли, дано някой съсед под вас не готви, че знаеш ли как ще изненадаш гозбата! Особено, ако има попътен вятър... Летиии, летиии...

# 338
  • София
Нямам задръжки.   Епилирам се на терасата.

За да може и съседите да се потресат от липсата ти на задръжки, нали  hahaha
Не бих правила нищо от изброеното пред детето си, но пред съпруга ми не се притеснявам когато сме само двамата. Явно сме си простаци  Joy

# 339
  • Lost in a fairytale ...
Само се оригвам и гримирам аз Flutter
Друго просто не мога, не ми идва отвътре  Laughing

# 340
Лули- Лу, направо ме съсипваш от смях миличка...искам по възможност да ми цитираш кога  съм написала, че трябва да се изхождаме пред когото и да било. Не разбирай нещата така мила, ще ти обясня. Значи темата е имате ли задръжки от половинките си, нали така?Даа. Добре значи има се впредвид,  евентуално бихме ли направили нещо от изброените неща пред съпрузите си. Никой не говори за ежедневна практика чадо мое...Ако си разбрала така, значи, че трябва да изпишем още поне 23 листа за да вникнеш в смисъла на зададения въпрос. Така...сега между това да нямаш задръжки и да практикуваш изхождане по голяма нужда редовно пред съпруга си има МНООООООООООого голяма разлика...Значи едното е понякога да си правила такива неща, защото не си могла да "Стискаш" , а другото мила е простотия, мазохизъм и извратеност. Жалко наистина е, че мислиш толкова повърхностно и буквално на нещата. Живей си както ти харесва, на теб. аз не мога да разбрера защо, откъде накъде и коя си ти по дяволите та да даваш оценки на този и онзи. Нещо май си се взела много насериозно...НО многото СТИСКАНЕ до това води, мила, ПУСНИ го да излезе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy ще ти олекне

# 341
Лули- Лу, направо ме съсипваш от смях миличка...искам по възможност да ми цитираш кога  съм написала, че трябва да се изхождаме пред когото и да било. Не разбирай нещата така мила, ще ти обясня. Значи темата е имате ли задръжки от половинките си, нали така?Даа. Добре значи има се впредвид, ако евентуално бихме ли направили нещо от изброените неща пред съпрузите си. Никой не говори за ежедневна практика чадо мое...Ако си разбрала така, значи, че трябва да изпишем още поне 23 листа за да вникнеш в смисъла на зададения въпрос. Така...сега между това да нямаш задръжки и да практикуваш изхождане по голяма нужда редовно пред съпруга си има МНООООООООООого голяма разлика...Значи едното е понякога да си правила такива неща, защото не си могла да "Стискаш" , а другото мила е простотия, мазохизъм и извратеност. Жалко наистина е, че мислиш толкова повърхностно и буквално на нещата. Живей си както ти харесва, на теб. аз не мога да разбрера защо, откъде накъде и коя си ти по дяволите та да даваш оценки на този и онзи. Нещо май си се взела много насериозно...НО многото СТИСКАНЕ до това води, мила, ПУСНИ го да излезе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy ще ти олекне

Благодаря, госпожо Див Ангел, за просташкото разяснение.   bouquet

# 342
Лули- Лу,..... миличка....... мила....чадо мое........ мила Живей си както ти харесва, на теб. аз не мога да разбрера защо, откъде накъде и коя си ти по дяволите та да даваш оценки на този и онзи. Нещо май си се взела много насериозно...НО многото СТИСКАНЕ до това води, мила, ПУСНИ го да излезе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy ще ти олекне

На мен някой като почне да ми говори/пише така, ми става ясно, че или е стигнал дъното на аргументацията си и с такова изпростяло фамилиарничене, се опитва да се откопае, от там от където се е закопал сам, или че просто капацитета си му е толкова. Не знам ти от кои си... Tired

# 343
Лули- Лу, направо ме съсипваш от смях миличка...искам по възможност да ми цитираш кога  съм написала, че трябва да се изхождаме пред когото и да било. Не разбирай нещата така мила, ще ти обясня. Значи темата е имате ли задръжки от половинките си, нали така?Даа. Добре значи има се впредвид, ако евентуално бихме ли направили нещо от изброените неща пред съпрузите си. Никой не говори за ежедневна практика чадо мое...Ако си разбрала така, значи, че трябва да изпишем още поне 23 листа за да вникнеш в смисъла на зададения въпрос. Така...сега между това да нямаш задръжки и да практикуваш изхождане по голяма нужда редовно пред съпруга си има МНООООООООООого голяма разлика...Значи едното е понякога да си правила такива неща, защото не си могла да "Стискаш" , а другото мила е простотия, мазохизъм и извратеност. Жалко наистина е, че мислиш толкова повърхностно и буквално на нещата. Живей си както ти харесва, на теб. аз не мога да разбрера защо, откъде накъде и коя си ти по дяволите та да даваш оценки на този и онзи. Нещо май си се взела много насериозно...НО многото СТИСКАНЕ до това води, мила, ПУСНИ го да излезе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy ще ти олекне

Благодаря, госпожо Див Ангел, за просташкото разяснение.   bouquet
Странно аз мислех, че обсъждаме темата, но явно някои хора са на друго мнение, да се заяждат и да си избиват комплексите...Още веднъж се убеждавам, че не можеш да прецениш разликата между простащина и задръжки мила. Всички разбрахме, че притежаваш и двете Heart Eyes

# 344
Ааа, добре, че побърза, да не остана в неведение кое от двете е  Laughing Сега съм спокойна, открих кое е.

Общи условия

Активация на акаунт