Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 585
  • 535
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ето мъжко мнение (отправих официално запитване към мъжа ми по скайп, включително по въпроса как се отразява на привличането между двама души взаимното пръцкане и другите красоти, които обсъждаме) - копирам без редакция:

"ами мисля, че човек трябва да спазва някакво благоприличие, дори и пред най-близките си. Това, че си свикнал с човека до теб, не ти дава право да му причиняваш дискомфорт и да, предполагам, че привличането ще намалее, защото ако правиш такива неща, това означава, че вече не се стараеш толкова много и е нормално"

# 316
... не ти дава право да му причиняваш дискомфорт ...

Ето го и разковничето. Когато нещо създава дискомфорт, не се прави, когато се приема като нещо, което дори не забелязваш, значи е приемливо за двойката.

А човекът с колко годишна връзка е?

# 317
... не ти дава право да му причиняваш дискомфорт ...

Ето го и разковничето. Когато нещо създава дискомфорт, не се прави, когато се приема като нещо, което дори не забелязваш, значи е приемливо за двойката.

(
Човече, ама ти сигурна ли си ,че не му създаваш дискомфорт на твоя съпруг като изпускаш газове и други подобни неща.... Shocked
Аз не  мисля, че някой мъж би понесъл такива неща, колкото и да сте близки с половинките си.

# 318
Айдееее, излезе и име на Човечето  Joy

# 319
Айдееее, излезе и име на Човечето  Joy
Laughing Laughing Laughing
Я не спамете , както обича да казва тя  Hug

# 320
За дискомфорта и епилирането- аз, да речем, писах, че е по изрично негово желание. Какъв ти тук дискомфорт?
Другите физиологични нужди ги оставям на тези, които имат предпочитания за тяхното обсъждане. Гледам- има настоятелни радетели.

# 321
  • София

Разбира се. Отделно, че и това е само негово мнение, мъже има всякакви, както и жени. И на различните хора различни неща са им комфортни/дискомфортни. Впрочем дори на него да му беше все едно, на мен ще ми е неудобно да правя част от изброените неща пред него  Embarassed

За второто  - от няколко години сме заедно, а като семейство - от две години и няколко месеца.

# 322
Аз очевидно имам задръжки явно ... Най - многото , което си позволявам е да се изпишкам докато той се къпе ...
Много сме си близки и  на мъжа ми нищо не би му направило отрицателно впечатление , но аз бих се почувствала зле .
Виждал ме е по пижама и несресана естествено , но дотам ... Нищо не ми пречи да си правя разкрасителните процедури , когато съм сама . В тоалетната пък всеки трябва да си е сам .
И още нещо ... аз на сина ми му правя забележки за оригване и пърдене , въпреки че е малък . Ако сега не се научи - кога ?

# 323
И мнението нa моя мъж
"Хи4 не се и зaмислям,ти си ме знaеш,4е не съм скрупольозен."Нaй-редовно му прaвя зaбележки,нооооо след кaто нa брaт му не му пре4и дa се оригвa пред мен...знa4и е до семейството в слу4aя Peace

# 324
  • Пловдив
...

Ние се познаваме от 26 години, от 13 сме женени, ама не пишкаме заедно.  Wink Обаче сега няма да го питам иска ли тепърва да започнем, защото ако му се обадя в момента с въпрос от подобно естество ще реши, че съм тотално изтрещяла.  Mr. Green

# 325
Имам,разбира се,защото съм възпитана!! Peace

# 326
Човече, ама ти сигурна ли си ,че не му създаваш дискомфорт на твоя съпруг като изпускаш газове и други подобни неща.... Shocked
Аз не  мисля, че някой мъж би понесъл такива неща, колкото и да сте близки с половинките си.

Аз не изпускам газове, а теменужки, нека си имаме уважението  Crossing Arms
Щом 13 г. озвучаваме дружно един дом, ясно не му създавам, не е от хората, които биха замълчали за нещо, което ги дразни (голям недостатък му е), но той е доста нестандартен като човек ...

dara, ние също, но понякога се налага, пикочният ми мехур не е срамежлив и трудно споря с него.

Оставям на новодошлите да се отчетат, аз казах какво мисля Peace

# 327
  • Пловдив
А, Човече, ти така безапелационно си срина имиджа в тази тема, че по-добре повече нищо не казвай.  Laughing Laughing Laughing

# 328
хахахаахах момичета според мен се оливате...
Подкрепям Не се сърди човече!
В крайна сметка всяко семейство е различно, всеки си има мнение, никой в случая не говори за дружно пикане, или пърдене...егати!
На всеки може да се случи и тези неща са напълно човешки според мен. Това че съумявате да си сдържате естествените пориви е добре и си е ваша работа. Въпросът е,че аз се чувствам спокойна и уверена с човека до себе си и знам, че каквото и да направя / да се оригна например, след чашка бира и т.н/ не би го отвратило от мен, защото ме обича. За мен е важно човек да е естествен, и да не се превзема много много, такива хора ме дразнят. Аз лично си живеч добре и спокойно без да се тревожа всеки ден, не дай си боже да се изпусна и той да чуе...хахахах кво от това...Стига бе има толкова по-важнио неща с които човек трябва да се съобразява и да се притеснява. И през ум не ми е минавало даже да се крия като си мия лицето, слагам маски, епилирам крака и други подобни. Е, да тия неща не бих ги правила пред комшията Laughing Laughing Laughing Laughing

# 329
А, Човече, ти така безапелационно си срина имиджа в тази тема, че по-добре повече нищо не казвай.  Laughing Laughing Laughing

Винаги казвам какво мисля, имижд не градя, аз съм си аз.

Общи условия

Активация на акаунт