Смешки от форума - 2

• 62 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ето смешка:

"Хелоу.Позволявам си да ползвам темата,за да попитам как махте косъмчетата май се казват в бикини зоната.?Отстрани дето се падат?аз пробвам с пинсета ама е много изморително и после много ме боли гърба....И за самите срамни устни какво ползвате(меката част разбирайте)..Мен мнго ме боли с епилатор и от 4 месеца не съм се епилирала там  Rolling Eyes Моля препоръчайте нещо..Плийс.. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  С бръснача ме е страх,защото май не се махали,а и имало още косми в самата кожа..Бляя..Та моля Ви за съвет..Надявам се да не ме сметнете за глупава,че задавам толково тъпи въпроси,."
 hahaha
Sick  Много се смях на това, но то не е за смях...направо си е трагично.

# 91
Ето смешка:

"Хелоу.Позволявам си да ползвам темата,за да попитам как махте косъмчетата май се казват в бикини зоната.?Отстрани дето се падат?аз пробвам с пинсета ама е много изморително и после много ме боли гърба....И за самите срамни устни какво ползвате(меката част разбирайте)..Мен мнго ме боли с епилатор и от 4 месеца не съм се епилирала там  Rolling Eyes Моля препоръчайте нещо..Плийс.. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  С бръснача ме е страх,защото май не се махали,а и имало още косми в самата кожа..Бляя..Та моля Ви за съвет..Надявам се да не ме сметнете за глупава,че задавам толково тъпи въпроси,."
 hahaha
Sick  Много се смях на това, но то не е за смях...направо си е трагично.
вярно не е смешно  Sad разплаках се чак  Cry
 Mr. Green

# 92
ходих... но не успях!!!

Прочитайки заглавието си помислих, че става дума за  smile3550
 Joy
А то какво е всъщност?  newsm78

# 93
ходих... но не успях!!!

Прочитайки заглавието си помислих, че става дума за  smile3550
 Joy
А то какво е всъщност?  newsm78

Ами, на друго място е ходила - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513416.0
но наистина е подвеждащо  Mr. Green

# 94
Цитат
Лекото пошляпване по дупето не прави впечатление на децата. Ако смяташ да ползваш шамарите като възпитателно средство, използвай ги правилно и рядко

Никак не е смешно, поне според мен, но все пак се учудих, кой ли е съставил ръководство за "правилна" употреба на шамарите като възпитателно средство  newsm78
Май трябва да се направи тема "Простотии от форума", или "Форумски нонсенси", че напоследък все на такива попадам ...

# 95
  • София
Цитат
Момичета на тези дънки според вас колко им е ниска талията.....че съдя от опита се, че в сайта май няма дънки с наистина ниска талия....имам предвид до коалите на бедрата  Embarassed дано някой ме разбра, че им се чудя на тези от вчера ама не мога да преценя
http://www.laredoute.fr/vente-slim-en-toile-stretch-98-pourcent- … minipdp=undefined

Тези коали на бедрата ще да са някакви кокали, така де - кости Wink Може би коленете или тазобедрените стави?  Laughing

PS Всъщност жената има предвид тазовите кости...

# 96
Може жената да вика на целулита си "коали" на галено  Wink

# 97
Цитат
Аз като купувам обувки от естествена кожа ги паля със запалка , ако не е ще потъмнее или запали, естествената не мърда.

И продължението:

Цитат
Неволя, обувки за 50-80 лв обикновенно са от кожа. Продавачката много добре знае ,че няма да се запалят. От едно цъкване със запалка абсолютно нищо не им става. Току-що пробвах на едни.На Пиротска има достатъчно празни магазини ,висят продавачки и чакат да купиш, ако не ми  разрешат в 5-6 , в 7-я ще ми разрешат и от там ще купя. Обувки купувам веднъж годишно, втора употреба по-всяко време. При тях качеството си личи. А и за 20-те години, откакто ползвам тези магазини съм си изградила нюх]Неволя, обувки за 50-80 лв обикновенно са от кожа. Продавачката много добре знае ,че няма да се запалят. От едно цъкване със запалка абсолютно нищо не им става. Току-що пробвах на едни.На Пиротска има достатъчно празни магазини ,висят продавачки и чакат да купиш, ако не ми  разрешат в 5-6 , в 7-я ще ми разрешат и от там ще купя. Обувки купувам веднъж годишно, втора употреба по-всяко време. При тях качеството си личи. А и за 20-те години, откакто ползвам тези магазини съм си изградила нюх

# 98
Представям си слисаната физиономия на някоя фльорца-продавач-консултант в мола, когато, оглеждайки обувките в магазина ѝ, изведнъж вадя запалка и ги паля. Joy

# 99
Линк моля  Praynig Mr. Green

# 100
Ох, ама моля ви се. Цигари може да не ми се намират всеки път в мен, но запалка задължително!  Naughty
Особено, ако ще ходя на шопинг за обувки. А-а-а, и за дънки също. Харесвам си някой модел, вадя запалката и щраквам. Спрямо резултата си решавам дали да взема нещото ...  Mr. Green Вие не процедирате ли така?  Shocked Mr. Green

# 101
 Joy Joy Joy
Представям си слисаната физиономия на някоя фльорца-продавач-консултант в мола, когато, оглеждайки обувките в магазина ѝ, изведнъж вадя запалка и ги паля. Joy
А представи си, ако не можеш да си избереш и тръгнеш със запалката по рафта.  Twisted Evil
Иначе това за естествената кожа и аз съм го чувала.  Peace

# 102
Ох, ама моля ви се. Цигари може да не ми се намират всеки път в мен, но запалка задължително!  Naughty
Особено, ако ще ходя на шопинг за обувки. А-а-а, и за дънки също. Харесвам си някой модел, вадя запалката и щраквам. Спрямо резултата си решавам дали да взема нещото ...  Mr. Green Вие не процедирате ли така?  Shocked Mr. Green
Ако се подпали какво правиш?  Wink

# 103
# 104
Ако се подпали какво правиш?  Wink
Е, какво ... Нося си мини пожарогасителче, гАся пожара и си им връщам стоката ... рекламацийка!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт