Смешки от форума - 2

• 62 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
BirdsFlu 
 леле дано да не случим твоя слабост  Shocked - не можем те изчете после.....
 Joy Joy
 Hug

Хора, моля ви, охладете малко страстите, защото са толкова офф топик, че няма накъде.
спираме - сори /ама да знаеш, че има  Mr. Green/

# 166
  • Куциндрел
Като вляза в "Кино и телвизия", започвам да си мисля, че нещо не съм ред. Само някакви турски имена, трудни за четене и теми за труски сериали.
Чак и срещи си правят фенките...  Shocked

Добър вечер, момичета бързам да ви поздравя от всички които присъсваха на срещата във Варна. Всички са прекрасни и така забавни каквито са и тук в темата. На вас които този път не пресъствахте ви пожелавам да имате моето щастие и следващия път да сте на срещата. Оставила съм компанията на брега на морето да продължят с купона, по-късно и за русалки може да отскочат.
Темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514207.0

# 167
  • UK
Аз продължавам да се надявам някой да отдели турските теми в един подфорум, за да останат в Кино и телевизия само останалите, така като вляза там и ми се преобръща стомаха и излизам, и сигурно пропускам хубави теми... Ама то от тея гадости не остава място за тях на първа страница...

# 168
  • При хората, които обичам
Само да кажа на Джонидепките, че съм информирала модератор Бу.

# 169
Аз продължавам да се надявам някой да отдели турските теми в един подфорум, за да останат в Кино и телевизия само останалите, така като вляза там и ми се преобръща стомаха и излизам, и сигурно пропускам хубави теми... Ама то от тея гадости не остава място за тях на първа страница...

Подкрепям напълно, така или иначе това си е жив отчетен спамо-чат.... Като вляза там, на лов за бисери, екрана не може да ми побере картинките с баклави и кафета, мигащите и светкащи колажи и десетките страници с цоп, хоп, троп и прочие...
Много пъти ми се е искало да пусна някаква тема, която би ми било интересно да обсъдя, обаче като знам, че - а) ще отплува на десета страница за нула време и б) сериозните хора рядко надничат там - и не пускам...

# 170
  • До хладилника, който обичам
Не ми пипайте Джонито, да не се разправяме. Благодаря.

# 171
  • UK

Подкрепям напълно, така или иначе това си е жив отчетен спамо-чат.... Като вляза там, на лов за бисери, екрана не може да ми побере картинките с баклави и кафета, мигащите и светкащи колажи и десетките страници с цоп, хоп, троп и прочие...
Може би трябва да пуснем подобна молба някъде, където ще я видят хора, които могат да направят нещо по въпроса. Бу, ако още си наоколо, имаш ли някаква представа дали има смисъл, или няма да се навият да го направят?

# 172
Моето съобщение:

Dear Tuba ,

we - bulgarian fans love you so much!Maybe you don't know that you have fans here , but it's true.We watched Asi on our television last year (this year other television repeat this series) , this year our translator , translate Gönülçelen for us , and we are so impatient for the next season.Congratulations by the way (for this series).We're so grateful for the Bulgarian intervention!This summer we finished Ihlamurlar Altında , but this autumn we can watch it again on our television!Now we're waiting for the bulgarian subtitles of  Yüreğine sor.I have some questions...

1) Will the team of Gönülçelen come here for some scenes?
2) Is Ayda ok?Please send her our condolences!
3) Hasret/Asi/Filiz?

This was my greeting for your birthday:
http://www.dailymotion.com/video/xe692q_happy-birthday-tuba_music

Here you can find other my videos:
http://www.youtube.com/user/NaivnicaAsi

Предлагам всеки , който ще пише да си слага и линк към клиповете , за да може да види , че и клипове се правят тук!

# 173
Хора, моля ви, охладете малко страстите, защото са толкова офф топик, че няма накъде.
Ами вдъхновихме се от темите за турските сериали, които са целите един офф топик. Никой ли не "мете" там? Горкият Сарухан дори не го споменават във всеки пост, просто снимки на кафенца и баклава.

# 174
  • Варна
Отказвам да повярвам, че цитатът на Вълкът е истина  #Crazy

# 175
Отказвам да повярвам, че цитатът на Вълкът е истина  #Crazy

Ако решиш да влизаш в ОНЕЗИ теми, трябва да те предупредя, че в началото може да ти е ужасно смешно, след това започва да ти става леко горчиво, а ако имаш невероятното търпение, граничещо с мазохизъм, да изчетеш 4-5 теми, може да изпаднеш в дълбока депресия, редуваща се с агресивни състояния, през които ти идват мисли за рязане на кабели, взривяване на телевизии и т.н.
Така че - максимум 2 теми, и не се задълбочаваш много-много да правиш профил на авторките, че тогава съвсем ще ти се стъжни...

# 176
  • Куциндрел
Основно гледам новините на Нова телевизия и случам някоя реклама на Незабравима.
Имам чувсвтото, че там през серия все ще умират. hahaha Даже вече се моля да се огърмят взаимно и да пуснат някой не-сапунен сериал.

# 177
На "Незабравима" ли дължахме стиха "За очите на Еда стихове аз реда"? Писан от жена, която предполагам гледа и деца... Аз се плаша от ОНЕЗИ теми. Но тка или иначе с или без моя потрес те са си ТАМ, вече не мога да следя любими теми в Кино и телевизия, също като МГМ. Интересно ми е модераторското мнение по повод ОНЕЗИ теми.

# 178
  • Куциндрел
morski_briz ,,,  Искам да попитам един въпрос .. Ако е възможно   Embarassed

Каква е истината Saruhan брак отново  ??? Това да не е реално ????

В някои форуми .. Тя се казва, че е само слух   Thinking  Thinking

Чудя се каква степен това е вярно  newsm78  newsm78  Thinking

Надявам се, разбирате какво искам да кажа, ясно   Praynig  Embarassed  Embarassed

Е аз не разбрах.  hahaha

# 179
Може в чест на Сарухан да са започнали да говорят развален български.
Искам да попитам един въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт