Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 326
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
казвайте нещо за нерви.....,ще ме побъркат тези деца.
 Едното спи по 30мин другото не иска изобщо да ляга и само шуми и естествено буди малкия,то и без това не спи като хората ....

# 106
  • Пловдив
Браво Тони  Hug
С тези темпове,съвсем скоро ще се гушкате всички в къщи.
Има ли новини от Ади?

# 107
  • София
След малко ще и ходя на свиждане и ще кажа после  Hug

# 108
Ади е на линия в момента.

valeske , при мен само шамара оправя работата и облекчава нервите. След това спят като къпани.

# 109
Валеске съчувствам ти Tired

# 110
казвайте нещо за нерви.....,ще ме побъркат тези деца.
 Едното спи по 30мин другото не иска изобщо да ляга и само шуми и естествено буди малкия,то и без това не спи като хората ....
Писах преди 2-3 страници на Ментина казвам и на теб! Игнация амара 15  - 2 пъти по 5 гранули под езика /може и по често , при нужда./
Димяни - страхотно, че не сте вече в интензивно /самото име като го чуеш и тръпки те побиват/ Поздрави Ади от нас!!!
 Днес ми беше един чудесен ден, разходки, творчество, като нова съм  Heart Eyes

# 111
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, тази сутрин си позволих да разгледам снимки на момичетата ти и...зяпнах...Първо, взех Емица за Танти, защото последно каката я виждах в почти този размер... Laughing Малеее, много е пораснала. Ама много. И е цялата на теб... Heart Eyes

Mr. Green Растат чаветата, растат. Никой не ни пита нас. Къде на височина, къде повече на ширина, но се уголемяват  Tired

И ние няма да правим купон за РД-то. Баби, дядовци, който е наличен. Май единствените деца ще са племенниците ми  Whistling Ще има торта да се радва и май това ще е.

Димяни, екстра са девойките. Само така.

# 112
Лулу, Гита, вие поне със сестрички и братовчедчета ще замажете положението...Торта и аз поръчах с Мики Маус разбира се!

# 113
Вася,мерси... ще пробвам... и чай мента,глог и валериана Embarassed

# 114
 Добро утро  Hug
Брей...много спите ей!  Mr. Green

# 115
добрутру Flutter

Кой спи?Аз съм будна да не казвам от кога ooooh! тъй ще е то Mr. Green

# 116
  • София
Здравейте!
Имате поздрави от Ади! Simple Smile
Тя е добре,хранят се с голямия младеж  Grinning Много е сладък и е един бузан да го изядеш Heart Eyes Hug
Утре вероятно ще ги изпишат! Party

# 117
хихихи,как няма да е бузан,тя си роди отгледано бебе Laughing аз цял месец храня Ели да стане 4 кг Joy

# 118
Честити бебчета Стефания на Мира и Алекс на Ади! Да са ви здравички и много щастливи!
Честит Рожден Ден на всички вече 3 годишни мъничета!

Вале, Елито е дама все пак!

# 119
Е, ние не сме правили рожден ден, освен това тръгнахме на път и се счупи колата на Владая, а след това детето дори падна и майка му направи мини фамилен скандал. Някога ще стана ли празнична мама? И изобщо кога ще отделя време за празници, за почивки и ще са ми приоритет. Много, много се натъьих. Нали не съм казала, че пак изхарчихме парите зза колелото:)

Обаче си мисля, че сме супер в останалото време;)

Кърли, скоро се нанасяме и ще ти снимам хубаво и кухнята и всички миши дупчици, които си организирахме у дома. Направо тежко лято с елементи на майтап
А като казах Кърли и се сетих за нещо пъстро. Случайно от магазин ТМаркет (забележете - хранителният магазин) си купих диск за лев и нещо с филм за Биатрикс Потър с Рене Зелуегер(?) - много препоръчвам. Казва се така - Биатрикс Потър и е пъстър и спокойно английски.

Много ви прегръщам, а на ония героини Вал и Вики - пеперудени целувчици изпращаме, за да заякват бързо

Общи условия

Активация на акаунт