Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 320
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Искам новини и снимки!  Hug Гледат ми се бебчета /по възможност не мои Mr. Green/

Гита, тази сутрин си позволих да разгледам снимки на момичетата ти и...зяпнах...Първо, взех Емица за Танти, защото последно каката я виждах в почти този размер... Laughing Малеее, много е пораснала. Ама много. И е цялата на теб... Heart Eyes

# 91
  • В светлината на слънцето
Их, страхотни снимки видях. Grinning
Ментина, страхотно тържество сте си направили, напук на дъжда, който ви е изненадал. Peace
Само ние ли ще сме без тържество? Sad
Тази сутрин имаше по бтв репортаж от неонатологията на МД и като се залепих за телевизора да гледам дали случайно няма да покажат в някое ъгълче бебките на Димяни.  Embarassed

# 92

И ние ще сме без  Sad Много ми е гадно за което  Confused Миналата година партито ни стана страхотно, а сега...Неди ще празнува само със "старите"...Измислили сме му програма, но няма да е същото, доста вътрешно го преживявам но..

# 93
Фети, и ние имаме програма, ама ... не е същото. Confused А и Сашко има сравнително прясна база за сревнието - мартенското тържество на кака му беше чудно, а сега за нещо - нищо. Sad Абе ще ги разходи насам-натам татито, а вечерта ще празнуваме, но пак гадното усещане вътре в мен си остава. Sad

# 94
Напълно те разбирам  Tired Sad

# 95
ИМАМ ЧЕСТТА ДА ВИ ПРЕДАМ:

ДНЕС В 09,20 МАМА АДИ РОДИ БЕБЕ АЛЕКСАНДЪР С ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ 4100 КГ. 53 СМ!
В 05,30 СА И ИЗТЕКЛИ ВОДИТЕ!
ПИСА МИ ТЕЖКО БЕШЕ МНОГО Е ГОЛЯМ НЯМАШЕ ВРЕМЕ ЗА УПОЙКА!
РОДИЛА Е НОРМАЛНО СЕГА СИ ПОЧИВА!
ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН!
Ех, най-после ! Милата ми Ади, знаех си че ще се справиш ! Да ти е здраво момченцето с това хубаво име и живота му да бъде песен. Ще чакам с нетърпение да се завърнеш и да ни покажеш малкия човек в прегръдките на кака Ивон. Ех, разтуптя ми се сърцето.  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 96
Тонииии,  Hug Хей, появи се най-после. Къде изчезна, пиши как сте, как са децата... Прегръщам ви всички много, много, много... Hug Hug Hug

# 97
  • Пловдив

И ние ще сме без  Sad Много ми е гадно за което  Confused Миналата година партито ни стана страхотно, а сега...Неди ще празнува само със "старите"...Измислили сме му програма, но няма да е същото, доста вътрешно го преживявам но..
Сладурки и ние не празнувахме с дечица,но какво да се прави.
Да сме живи и здрави,ще имаме още много рождени дни за празнуване.
А Стилиян само повтаряше,че не искал да му идват децата на гости,да не му изядат тортата.Така,че нямаше голямо желание за събиране с деца.
Ето да ни видите и нас http://di83.snimka.bg/children/stili-i-mama.497632.19745836

# 98
  • София
Здравейте  Hug.
Ментина, пак ще се повторя, но Ния е прекрасна Heart Eyes. А партито сигурно е било много забавно, въпреки дъжда.
Лу, и ние няма да правим парти Sad. Девойката още не знае и като разбере вероятно ще е много разстроена, но пътуването обърка плановете и аз нищо не мога да направя по въпроса Confused.
Тони, добре дошла отново Hug. Как си, мила, къде изчезна, как са Тотончо и Виктор? Ех, как се бях затъжила за вас. Разкажи като имаш възможност.
Ди, голям сладур е Стели Heart Eyes. А той правилно се е ориентирал, че ако има деца трябва да си подели тортата с тях Joy.

# 99
Ди, ле-ле, колко сладък вече пораснал син имаш... Hug
Мммм, и ние не делим тортата с никого. Особено, с каката... Mr. Green

# 100
Предлагам корекция на заглавието,пред борбените да сложимАлекс на Ади и след това борбените така ще кажеш ,че Тони е родила тризнаци Blush

# 101
Предлагам корекция на заглавието,пред борбените да сложимАлекс на Ади и след това борбените така ще кажеш ,че Тони е родила тризнаци Blush
Laughing

# 102
  • София
Aa.... друг път  Mr. Green не съм....

От днес новинките за бебки са:
Вече не сме в интензивно,а след интензивно където има и много по голями бебчета даже в нашия бокс има и в креватчета  Heart Eyes Heart Eyes
Няма антибиотик системите не са ги свалили но ще ги махнат днес или утре!
Дишат самички и папкат по 17 мл. Вал е 960 гр.,а Вики 1050  Heart Eyes Heart Eyes

След час ще ходя към Шейново да видя Ади!  Party Hug

# 103
Браво Димяни  Hug Много се радвам!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 104
Ехооо, Hug, тук съм.

Извинявам се за дългото изчезване, но то беше страх и притеснение, 5 изпита, голямо чудо ! Издържах го конкурса обаче, обявиха ме за "годна"  Laughing и сега си търся работа.

Но през това време съм ви чела, знам горе-долу всички по-важни новини и много си мисля за бебките на Димяни, които се родиха толкова рано. Дано да се преборят тези нежни малки душици и си ги приберете по-скоро у дома, когато разбира се всякаква опасност е преминала.  Heart Eyes

При нас само едно ново има - Антон махна памперса преди две седмици и от вторият ден си клекна сам на гърнето. Голяма работа ще кажете, той е дърто магаре вече, но съм доволна че така бързо разбра. Бях се подготвила за дълга битка  Laughing Той септември тръгва на градина, първо сутрин до към Коледа, после целодневно. Естествено, ако се пръкне работица ще ускориме адаптацията, но за сега така сме го замислили.
Друго особено интересно няма милички. Използваме ваканцията за да си направим кухнята и тоз апартамент да придобие най-сетне завършен вид. Проблема обаче е, че като започнем да правим една част ни се приисква всичко да променим, и тя стана една, луда работа  ooooh!
Това е. Лек ден ви желая и ще гледам да се включвам по-често в темата.

Димяни, предай ина Ади и от мен едно голямо честито ! Много и се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт