Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте  Hug.
Еха, днес колко много поводи за празнуване Party.

Ади, честито бебче! Да ви е жив и здрав Алекс, да расте силно и щастливо дете!

Честит рожден ден на Емма!
Да е здрава, щастлива, весела и усмихната!

Вася, честита годишнина! Да сте много щастливи и влюбени още много, много години!

Елис, Ментина, страхотни снимки Peace, а госпожиците са меко казано прекрасни Heart Eyes.
Димяни, много хубави новини Grinning. Стискам палци всичко да бъде наред и утре да махнат системите  Praynig.
Валеске, на мойте разбойници разликата им е 1 г и 8 м Whistling. Трябваше да е по - голяма, но грешни изчисления от моя страна са причината да се появи девойката Mr. Green. Сега си сърбам попарата и си мълча Laughing.

# 76
Вася,честита годишнина,ощееееееееееееееее дълги години семеен живот  bouquet

как влизам в форма само аз си знам Whistling  сутрин докато изляза се залепнам на фурната на Гала,едни тестени вкусотии има там,как да не си купи човек Crazy скоро няма да отслабна Mr. Green

# 77

..........................скоро няма да отслабна Mr. Green

Не бъди нахална моля те  Mr. Green Wink

О, и Емма има рд днес, да е жива и здрава  Hug Hug Hug Hug

Вася, честита годишнина  Hug Много празници днес  Party Party Party Party Party

# 78
Това са снимки от снощи, продължението от днес ще ви покажа утре /живот и здраве/: http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=469414&id=1839963506

Ментина, имайте си още деца... Praynig Heart Eyes
Напълниха ми душицата...Живи и здрави да са ти! Hug

bouquet  bouquet  bouquet
Кажи си думата, душичке

# 79
Валеске, на мойте разбойници разликата им е 1 г и 8 м Whistling. Трябваше да е по - голяма, но грешни изчисления от моя страна са причината да се появи девойката Mr. Green. Сега си сърбам попарата и си мълча Laughing.

Ех, че готина попарааааа.

# 80
Честит рожден ден на Емма!
Ади,да Ви е жив и здрав Юнака
!!! Много голям бре жена ,къде го побра..Simple Smile)))
Вася, честита годишнина!
Димяни,страхотни новини,браво
Морска ,ти не знам ,ама минаха 7м., а аз още съм + 7кг. Които страшно ме дразнят.... Mr. Green.само да спра да кърмя и трябва да се вземам по сериозно с тази задача
 Попарата  е сладка ,само нерви да имаш

# 81
добре ще си кажа без бой Laughing за да стигна кг преди да забременея с Елица трябва да смъкна 3кг,а да стигна кг които съм си по принцип 7кг Mr. Green

# 82
  • В светлината на слънцето
Ей, днес имах работа колкото целия китайски народ и съм пропуснала такова прекрасно събитие.
АДИ, ДУШКО, ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ АЛЕКС, МАЛКО ГРИЖИ ДА ТИ СЪЗДАВА И С МНОГО УСМИВКИ ДА ТЕ ДАРЯВА! ДА Е НАЙ-СПОКОЙНОТО И МИЛО МОМЧЕ И ДА СТАНЕ ГОЛЯЯЯМ И СИЛЕН МЪЖ! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ТЕ ЧАКАМЕ СКОРО СРЕД РЕДИЦИТЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАДЕМКА ЕМКА! ГИТА, ДА ТИ Е ЩАСТЛИВА И ОБИЧНА РОЖДЕНИЧКАТА, ДА РАСТЕ И ХУБАВЕЕ, И ДА ТИ ИМАШ МНОГО ПОВОДИ ДА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕЯ!

Вася, честита годишнина! Да поливате в любов и разбирателство още мноооого такива! И да добавите някой юнак към отбора. Heart Eyes

Димяни, чудесни, чудесни новини! Браво на силните момичета! Толкова ме радват ето такива вести от теб!  Hug
Елис, прекрасно малко Цвете си имаш, просто прекрасна! Hug
По-късно ще пиша пак, че сега ме натискат да поръчваме тортата за РД-то на Сашо. Mr. Green

# 83
Ади ,мила честито ти юначе!Да ви е жив и здрав и послушен.Бързо възстановяване

Честит рожден ден на Емма!Много здраве и мног о щастливи усмивки.

Вася ,честита годишнина!Още много години любов и щастие.

Димяни браво на малките принцеси. Hug Heart Eyes
Елис Цвети е страхотна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
  • Ланкър, планините Овнерог
Ейййййййййй, много благодаряяяяяяяяяяяяяяяяяяя. В пъти да ви се върнат пожеланиятааааааааааааа
Но по-важното:

Адиии, оттърва се най-накрая. Да е Честит и Велик този малък Александър!!!!!!!!!

Нооооооооо

Ади, гледам още си тук..........не те е срам. Нищо, де, ако родиш на 27-ми и има нещо вярно в астралните близнаци, зодиии и т.н., дупе да ти е яко после  Tired
..............

# 85
Аууу Гита би баба си Вася по точки  Mr. Green

# 86
Здравейте на всички!

И аз влизам, за да се нарадвам и споделя с вас прекрасните новини:

Първо: Честито бебе на Ади! Нека расте здрав, борбен и разумен малкия сладур Александър! Много радости ви пожелавам заедно!

Честит рожден Ден и на Емма! Пожелаваме и много здраве и едно прекрасно детство!

Вася -честита годишнина на вас! Още дълги години изпълнени с много любов и разбирателство!

Димяни-радвам се за прекрасните новини!

Спокойна вечер на всички!

# 87
Ееее ,радост голяма!Адито пак станала мама! newsm44  
Честито мила!Мерките са перфектни ,името още повече ,а датата страхотна!!!Малкият голям Сашко да е много здрав ,послушен и обичлив!Ивонката да е най-щастливата кака ,а ти най-готината мама!
love001
Гите ,Честит Рожден Ден на принцеската ти!Да е много здрава ,много щастлива и по-малко дива! Laughing  bouquet
Димянииии ,колко се зарадвах за момичетата - чудесни са новините!Много са качили ,а като свърши и антибиотика ще наддадат още повече! Heart Eyes
Лулу ,немско ,а?Страхотно!
Вася ,честита годишнина!

# 88
  • В светлината на слънцето
Лулу ,немско ,а?Страхотно!

Ох, не ми говори.  ooooh! Twisted Evil Аз съм пред излизане в отпуска и работата ме е затрупала в буквалния смисъл на думата. Опитвам се да свърша 2-месечна работа в рамките на седмица и половина, лудост. В немско ще е хубаво, спор няма, но ще ми е толкова натоварено и напрегнато, че няма накъде. За капак двете най-ниски на ръст в семейството вече правят списъци с поръчки. Crossing Arms А аз съм там само за два дни всичко на всичко и то с такава плътна програма, че я ми остане половин час свободно време, я не. ooooh! Поне тези, които организират цялото пътуване са супер готини и направо е удоволствие да работи човек с толкова точни хора. Peace

# 89
  • Златна Добруджа
Добро утроооо  Hug

Димяни, новините около девойките са страхотни  Hug Все така да наддават  Heart Eyes
Лулу, абе и аз да съм на мястото на дребните щях да направя дъълъг списък с поръчки  Mr. Green

Аз набързо да дам отчет: празненството започна повече от добре - слънце, пясък, пространство, скъпи гости... Докато облаците и дъждът не решиха да се намесят. Наложи се да се преместим вътре, а там вече младежта меко казано подивя  ooooh! Писъци, търчане и какво ли още не. Добре, че никой друг не реши да се мести, че незнам как щяха да ни изтърпят. И така 5 часа  Mr. Green Нооо, децата са доволни, нямаше желаещи да си тръгват  Crazy Разопаковала подаръците и изпробвала от всичко, рожденничката най-накрая заспа в 23,30.
Ето малко кротки снимки  Grinning: http://www.facebook.com/album.php?id=1839963506&aid=29281&am … amp;id=1839963506

Слънчев ден и хубаво настроение на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт