Толкова ми е хубаво,че папкат и наддават и отброявам дните до идването им вкъщи!
Знам,че ще е не по рано от септември обаче при всички положения
Трябва да имат навършена 35 г.с. и 2100.....
Честити 3 годники и на астралните ни близначета, нека са много здрави и добрички 
да не ни развали купона.

Обичам си ви,нали знаете

Папка,спинка,пълним пампи на поразия и вече сме с колики,та спим на звука на сешуар

Водите ми започнаха да текат в 5:30 ч сутринта.Събудих мъжът ми и потеглихме.В 06:15 ч бяхме в Шейново,без контракций и с изливащи се води.Приеме една докторка,на която й свършваше нощната смяна,та хич не й беше до мен и заяви,че нямам разкритие :shock:3 дни преди това бях с 3,5 см,странно,нали?
Започнаха се напъните,Ковачева беше насъбрала половината шефове на отделения,сумати сестри и акушерки.Изплашиха се много.Започнаха ми напъни още на леглото,по време на втората с-ма.Започнаха да ми натискат краката на зад,мен на пред,бебето не помръдва.Накрая вече бях тотално без капчица сили.Моята акушерка ми каза,да тръгвам към магарето,че главата е долу и найстина си беше там,напипах я,една рошава и мъничка
Етествено не можех да тръгна,та те ме завлачиха до там и пак се започна "напъвай,напъвай",напъвай,ама нямах грам сила.Бебето вече беше доста време долу и те се изплашиха,казаха ми да напъна последно,с всичката сила която мога да събера.Хиляди благодарности на моята акушерка,която му идърпа първо главичката,на вторият напън извъртя някак и раменцата,защото иначе не знам как щеше да излезе.През цялото време усещах как раменете му не могат да минат през кокалите на таза.

обаче като видях снимката простоооооооо
голям сладур, голямо нещо
Много е красив и толкова голям..
.Да ти е жив и здрав 

влезнхме и двамата с таткото и поседяхме 30 ина минутки! 

разказа ти ме разтърси от вълнение!Ти наистина си майка -героиня!
Сашко е голям мъж - прилича на едномесечно бебе и е много ,ама много сладък!Как да не го гушкаш постоянно.
Любопитно ми е каката сега през какви фази ще мине. 
Утре пък идва другата смяна - кумата ни със сина й - на 4г.

Препоръчани теми