Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 343
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да,ти кажа ато ми кажат 10 гр само отгоре ми звучи наистина великанско.....
Толкова ми е хубаво,че папкат и наддават и отброявам дните до идването им вкъщи!
Знам,че ще е не по рано от септември обаче при всички положения  Rolling Eyes
Трябва да имат навършена 35 г.с. и 2100.....  Praynig

# 136
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

Димяни, всеки ден сме в очакване на ето такива хубави новини  Heart Eyes  Heart Eyes
Фети, интересно изглежда. Децата трябва да избегнат големия лош вълк, ли?
Кърли, не съм те забравила  Peace  Heart Eyes

# 137
Честит Рожден Ден на прекрасния Неди,да е жив и здрав

# 138
Честит рожден ден на Неди, на Мони на    marianamama ,на Камъчето на shoshi84 и на Натали на DiVeNa

ех че много рожденици,да са ни живи и здрави и много щастливи

# 139
  • София
Честит рожден ден на Неди,Мони,Камъчето,НаталиHeart Eyes
Да са живи и здрави и много щастливи!  Hug

# 140
  • вкъщи
Честит рожден ден на Неди,Камен и Натали!
Нека растат здрави,умни и щастливи!

Нашия рожденик сега играе с първия подарък,влак с релси,а колко още го 4акат ooooh!,довечера партито ще е на открито,дано не завали,че сега едни облаци има.

# 141
Мерси за пожеланията  Hug Честити 3 годники и на астралните ни близначета, нека са много здрави и добрички Hug

Рожденника ми спи още, ама то вчера такова каране му дръпнахме, че аз съм с мускулна треска, за него не знам.. Laughing Laughing Laughing

Тук се скапа временцето бая, дано спре да вали до 2-3 часа  Praynig да не ни развали купона.

Хайде приятен ден на вас, искренно се надявам да бъде приятен за Неди, ще се постарая много, че като гледам снимки от детски паритата във Фейс бук и ми става едно вътрешно  Confused.. Но пък и нашата програма за деня е доста разнообразна, така че наистина се надявам да бъде специален ден за него  Flutter

# 142
  • София
Честит рожден ден на Наталия, Неди, Мони и Камен!
Да растат здрави, щастливи и много послушни!

Следващото ми включване ще е от Германия.
Чао и приятен ден   bouquet.

# 143
Здравейте,сладурки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Първо,искам да благодаря на всички ви,за прекрасните пожелания HugОбичам си ви,нали знаете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Четох през телефона от болницата,но не успях всичко да изчета.Благодаря ви още веднъж.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ЗА ТОВА ВРЕМЕ.ЖЕЛАЯ ИМ НАЙ-БЕЗГРИЖНОТО ДЕТСТВО,МНОГО ЛЮБОВ ИКРАСИВИ МИГОВЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нас ни изписаха вчера.Малчо е срванително спокоен,особенно поставен до кака си на същата възраст CrazyПапка,спинка,пълним пампи на поразия и вече сме с колики,та спим на звука на сешуар LaughingКаката още не знае къде се намира,много й е насъбра и на нея.Иска все да я гушкам,но ще се справим,само да сме живи и здрави.
Бебчо е страхотен,мисля,че чак сега найстина мога да е насладя на усещането да имам бебе.С Ивон ми беше някак напрегнато,несигурно....Икам постоянно да го гушкам и мачкам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Раждането-хах,за последно ми беше #CrazyВодите ми започнаха да текат в 5:30 ч сутринта.Събудих мъжът ми и потеглихме.В 06:15 ч бяхме в Шейново,без контракций и с изливащи се води.Приеме една докторка,на която й свършваше нощната смяна,та хич не й беше до мен и заяви,че нямам разкритие :shock:3 дни преди това бях с 3,5 см,странно,нали?
Както й да е,заради водите не ме върна,а ме качиха на тонове и ми правиха тест за алергий към антибиотици.Полежах си 40 мин на тонове и започнах да уещам не особенно безболезнени контракций на 5 мин.През това време дойде и моята си акушерка,казах й,че със сигурност тези контракций не са за 3 см разкритие,а поне 5 см,да потъри някой лекар да ме провери.Тя ме вдигна,да кръстосвам коридора,докато нямери някой и в това време покрай нас се появи д-р Ковачева (помните я от "Такъв е живота-Шейново).Качи ме на магарето й както си нямах разкритие,се оказа,че всъщност съм с 7 см за 1 час времетраене от приемането ми.Започна да се кара,как можело да ме оставят без клизма и без упойка,кой ме бил приел,бебто било над 4 кг...това като чух,щях да пукна там,на мято.Упойката пак я отгледах на картинка,както й миналият път.Направиха ми клизмата на бързо и после ме сложиха в предродилна.Пуснаха ми системи и кислород в носа,защото бях пред припадане.Болките при ражданетоо на Ивон бяха на светлинни години,пред тези които имах сега CrazyЗапочнаха се напъните,Ковачева беше насъбрала половината шефове на отделения,сумати сестри и акушерки.Изплашиха се много.Започнаха ми напъни още на леглото,по време на втората с-ма.Започнаха да ми натискат краката на зад,мен на пред,бебето не помръдва.Накрая вече бях тотално без капчица сили.Моята акушерка ми каза,да тръгвам към магарето,че главата е долу и найстина си беше там,напипах я,една рошава и мъничка Heart EyesЕтествено не можех да тръгна,та те ме завлачиха до там и пак се започна "напъвай,напъвай",напъвай,ама нямах грам сила.Бебето вече беше доста време долу и те се изплашиха,казаха ми да напъна последно,с всичката сила която мога да събера.Хиляди благодарности на моята акушерка,която му идърпа първо главичката,на вторият напън извъртя някак и раменцата,защото иначе не знам как щеше да излезе.През цялото време усещах как раменете му не могат да минат през кокалите на таза.
Когато се роди и казаха,че е 4100 гр,не вярвах на ушите си ShockedРоди се в 09:17 ч
После ме приспаха,за да ми закърпят 3-те външни  шева и се събудих след,1,5 часа.И до сега не мога да си събера кокалите,но това което имам до мен,не заменям за нищо на света.
После всички ме бъзикаха в отделението да и почивам,че от вдигане на тежкото беше съм се уморила hahaha

Това е мами,не беше леко,но си беше мое и незбравимо. Hug

Ето снимка на малкият,голям мъж:

# 144
Честит рожден ден на Наталия, Неди, Мони и Камен! Да са живи и здрави!!!   newsm59  party023
Ади - настръхнах бе жена, като четох  #Crazy  обаче като видях снимката простоооооооо  Hug голям сладур, голямо нещо  smile3501 Много е красив и толкова голям.. newsm53.Да ти е жив и здрав   newsm51
Ние сега се завърнахме от малка разходчица, ходихме до един детски кът, поиграхме, хапнахме пица и така cook

# 145
Ади,ти си силно момиче,справила си се страхотно,голям сладур е малкия Hug

# 146
  • вкъщи
Ади майка героиня си ти!
Бързо възстановяване и да е кротък Алекс!
За коликите отидете при хомеопата ви,много помага хомеопатията да знаеш!

# 147
Ади, страхотно си се справила! Малкият бонбон е разкошен!!!  Grinning

Честито на всички рожденици   bouquet

# 148
  • София
Ади,вече знаех историята но като я прочетох се разплаках  Cry Hug
ДА ви е жив и здрав и много щастие за цял живот! Hug  bouquet Heart Eyes

Преди малко се прибрахме от болницата Simple Smile влезнхме и двамата с таткото и поседяхме 30 ина минутки! Party
Чух малката да плаче,повърна миличката и после беше много сърдита  Confused и викнах една лекарка тя я забърса с една мокра кърпичка Rolling Eyes Попитах я дали е нормално да повърне и тя каза..... ми тя яде преди час,а те повръщат толкова малки бебетата ако има нещо след ядене и щяла да предаде на колежката  Rolling Eyes а Вики пък на едното оче имаше секретче жълтеникаво и и казах и за това,а тя каза: Сутринта на визитацията нямаше ще предам на колежката  Rolling Eyes дано утре като се обадя да ми кажат какво е положението  и при двете! Praynig
Много се притесних! Confused
Иначе и на двете съм им махнати системките!

# 149
Честит Рожден Ден на Неди , Камен ,Мони и Натали!
Бъдете здрави и много много щастливи!
  bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Адиии , Hug разказа ти ме разтърси от вълнение!Ти наистина си майка -героиня!  love001 Сашко е голям мъж - прилича на едномесечно бебе и е много ,ама много сладък!Как да не го гушкаш постоянно. Heart Eyes Любопитно ми е каката сега през какви фази ще мине. Mr. Green Много целувки и на нея.  bouquet
На нас една седмица ни гостуваха кумицата ни и 5 годишната й дъщеря.С Лъчо постоянно се караха ,но и търсеха.Уж имаха конфликти ,а все гледаха да са един до друг.Прекарахме си чудесно времето с тях - всеки ден на плаж ,а вечер в Морската. Party Утре пък идва другата смяна - кумата ни със сина й - на 4г.  Crazy Crazy Crazy
Димяни ,много стиснати палци тревогите ти да са напразни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт