Ади геройски си се спавила.Малкия е старахотен сладур.
Фети, Неди доволен ли беше от първият различен негов ден ?
След аквариума се прибрахме, рожденника поспа и след сънят го заведохме в един ОГРОМЕН детски магазин, където децата могат да играят с всички възможни играчки
Магазинът е на 5 етажа, тази година празнува 250 години
Седяхме там сигурно 3 часа, играхме на какво ли не
Накарахме го да си избере играчка и той ЕСТЕСТВЕНО си избра влак
Опитахме се да го разубедим
нооооооооо напълно излишно......
Влак, та влак, е имаме си 2 влака с релси и спирки
На изхода на магазина има голям надпис; " Благодарим ви, че си поиграхте!" Говорихме си с мъжа ми, как в БГ, ако някое дете пипне играчка продавачките изтрещяват, а тук можеш да поиграеш на воля, да оближеш, да омажеш с шоколад и да захвърлиш играчката на земята и пак ще ти благодарят

Епизотомията не я усещам още от 3-ят ден,само костите ме болят ужасно 
Мисля следобед да взема да я изведа малко,за 1 час поне да е само с мен,дано и подейства добре.Много е разлигавена на Сандански,ужас направо 
Пък и гледам започнали бутчета да наливат,пу-пу,да са живи и здрави,със всичко ще се преборите.Следобед,ако не завали,може да се видим за 1 час някъде на вън.
за теб и
за малчо! Мисля, че Ивон още не може да осъзнае какво се е случило, тя го разбира, но по своему....Отначало и Божидара беше така, тя беше на 3.7 г., но определено после се появи момент на ревност, а сега даже и на съперничество между двете

Гушни го Алекс от мен
много е сладичък
Имали сте трудно раждане, но ще видиш, че това ще направи връзката ви оооще по-силна, знам го от опит
Пускай снимчици като намериш време, искрено му се радвам на това сладкишче 
С мъжа ми замисляме и едно круизче, но ще видим, то като не сме видяли свобода ще се чудим от къде да я подхванем 
Лудница! Чуди се с кой влак да играе и не може да реши кой е по-интересен...Мъжка му работа
дано ми се наложи някой ден да купувам момичешки неща.....несбъднати детски мечти.....

За съня на малкия и ние все се карахме и за няколко дни престана да се върти около коша, но в общи линии му нямах доверие на батето.
колкото и внимание да му обръщаме
той знае,че вече не е сам и не само за него се полагат грижи
понякога ми става много мъчно,като ме повика за нещо,а аз не мога да отида веднага защото пр.храня Елица,Теди прави една тъжна физиономия и ми обръща гръб и тръгва,направо ми се свива сърцето
Препоръчани теми