Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 348
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Натали,Неди,Камен и Мони!Много здраве и много ,много щастливи усмивки.  bigdance2 Tada newsm59

Ади геройски си се спавила.Малкия е старахотен сладур.

# 151
  • там някъде...
Честит Рожден Ден на всички ! Безгрижно детство и мнооого усмивки !  bouquet

Честит Рожден Ден  Мира !   bouquet Много късмет, сбъднати мечти и голяма обич от голямото ти сладко семейство !   bouquet

# 152
Ади, майка героиня си ти ! Толкова се радвам на това страхотно раждане - няма по-хубаво да знаеш че си имала куража да си родиш естествено ! И шевовете не са много, дано в най-скоро време да не ги чувстваш и започнеш нормален живот. Колкото до бебчо, ми той е най-хубавият, разбира се ! Толкова дълго чакан, толкова обичан, как да не забравиш всички мъки като си го гледкаш ? Изпращам хиляда целувки на теб и двете ти душички, дано те оставят малко и да си починеш от голямото изпитание.

Димяни, твоите притеснения край нямат душка, но явно е така с твърде рано родените бебчета. Нали при тях нищо не е завършено, даже и хранопровода, затова повръщането е нормално яление. Дано само да ни ги боли и наистина персонала да се вглежда и в дребните нещица и да се грижи добре за тях. Единственото, което мога да ти пожелая е в близките дни да преминете рисковият етап и да се успокоите всички.

честит рожден ден на всички празнуващи и чакаме снимки  Crazy Фети, Неди доволен ли беше от първият различен негов ден ?

# 153
Adi,честита рожба и от мен!!!
Честит рожден ден на Неди, Мони, Камен и  Наталия!!!
Да растат здрави, силни и много обичани!  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
  • София
La vie en rose  Hug

# 155
Здрасти  момичета, сега се прибираме, тук е почти 23 часа..Прекарахме си страхотно! Много съм доволна  Heart Eyes След аквариума се прибрахме, рожденника поспа и след сънят го заведохме в един ОГРОМЕН детски магазин, където децата могат да играят с всички възможни играчки  Crazy Магазинът е на 5 етажа, тази година празнува 250 години  Crazy Party Седяхме там сигурно 3 часа, играхме на какво ли не  Party Party Накарахме го да си избере играчка и той ЕСТЕСТВЕНО си избра влак  Whistling Опитахме се да го разубедим  Stop нооооооооо напълно излишно...... ooooh! Влак, та влак, е имаме си 2 влака с релси и спирки  Crazy Laughing Избра си и две плюшени котенца...А за магазина просто нямам думи.....забавлявах се наравно с него, ако не и повече  Party Flutter На изхода на магазина има голям надпис; " Благодарим ви, че си поиграхте!" Говорихме си с мъжа ми, как в БГ, ако някое дете пипне играчка продавачките изтрещяват, а тук можеш да поиграеш на воля, да оближеш, да омажеш с шоколад и да захвърлиш играчката на земята и пак ще ти благодарят  Crazy Mr. Green Laughing Ама пък яко клиентела и излизат с претъпкани торби...

ЕХ, та така, беше незабравим ден!!!

Благодаря ви за пожеланията и коментарите във Фейс Бук  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 01:11 от feta cheese

# 156
Да почерпя за здравето на мъжа ми на 32 с 2 деца Hug

# 157
  • вкъщи
Морска да ти е жив и здрав мъжа!Много да слуша и да те обича!

Малко снимки от рождения ден снощи,който мина страхотно,всички се забавлваха безкрайно много,а рожденика беше на седмото небе.http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=28830&id=100000108124602

# 158
Здрасти мами!!!

Имам 5 мин. за форума Hug

Валенце,да ти е живо и здраво голямото мъжле и много да ви слуша  bouquet

Лелка,страхотно сте изкарали Hug

Фети,кой кат вас.Изкарвате си страхотно Hug

Френско Тони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме добре,пу-пу.Папкаме по 2 пъти на нощ,акаме на поразия,спим си блаженно в/у корема на мама-идилия.Иде ми да го изям и да не го отлепвам от мен.Много го обичам това мишле.
Направо ми става мъчно,като се сетя колко е бил свит в корема.Сега ми стига от врата до триъгълника,къде е бил побран в тоя тумбак newsm78Епизотомията не я усещам още от 3-ят ден,само костите ме болят ужасно Tired
Каката,уф,не знам какво да я правя.Не показва завидна ревност за сега,говори на бебето,че е хубаво и сладичко,гали  го,обаче гледа да прави на пук по всевъзможен начин.Крещи до него,скача му до главата,мрънка за глупоти CrazyМисля следобед да взема да я изведа малко,за 1 час поне да е само с мен,дано и подейства добре.Много е разлигавена на Сандански,ужас направо ooooh!

Димяни,справят се госпожиците,нали им стискаме палци цяла гвардия тук Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПък и гледам започнали бутчета да наливат,пу-пу,да са живи и здрави,със всичко ще се преборите.Следобед,ако не завали,може да се видим за 1 час някъде на вън. Hug

# 159
 Здравейте мами  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИЯ!!! ЖИВА И ЗДРАВА БЪДИ И ВИНАГИ ОБИЧАНА!!!МОРСКА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЪЖЛЕТО /май сме наборчета с него /
Снощи бяхме на среща на класа! Откарахме до 5. 30 сутринта и за първи път от 6 години спах до 8 часа  Mr. Green
АдиHug за теб и   love001 за малчо! Мисля, че Ивон още не може да осъзнае какво се е случило, тя го разбира, но по своему....Отначало и Божидара беше така, тя беше на 3.7 г., но определено после се появи момент на ревност, а сега даже и на съперничество между двете  Wink

# 160
Морска, жив и здрав да ти е рожденника! Много любов и прекрасни моменти с дечицата ви пожелавам  Hug

Ади, като те чета и ми се иска да гушкам бебче  Heart Eyes Гушни го Алекс от мен  Hug много е сладичък  Heart Eyes Имали сте трудно раждане, но ще видиш, че това ще направи връзката ви оооще по-силна, знам го от опит  Heart Eyes Heart Eyes Пускай снимчици като намериш време, искрено му се радвам на това сладкишче  Hug

Вася, страхотно, мен как ми се излиза без детеееееееееее........Свеки ще идва тук на 8.08 за 10 дни и тогавааааа дръжте се Лондонски клубове и кръчми  Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party С мъжа ми замисляме и едно круизче, но ще видим, то като не сме видяли свобода ще се чудим от къде да я подхванем  Party

У нас в момента целият под е във влакови композиции, спирки, мостове  Crazy Лудница! Чуди се с кой влак да играе и не може да реши кой е по-интересен...Мъжка му работа  Mr. Green А в онзи магазин имаше цял момичешки етаж, ехххххххх   Heart Eyes Heart Eyes дано ми се наложи някой ден да купувам момичешки неща.....несбъднати детски мечти..... Crazy

# 161
Ехаа, Фети, и аз искам да го видя този магазин ! 5 етажа само с играчки ! То сигурно цяла заплата можеш да оставиш там, ако си по-мека душа. Еее, незабравим ден е бил и за трима ви. Да му са честити и влакчетата и всичко останало на малкия човек  Heart Eyes

Морска, да ти е живо и здраво мъжлето ! Да са му честити 32-те години и все така да ви обичка и се грижи добре за вас   bouquet

Ади, хубаво си го намислисла за разходката, дано за малко се поуспокои Ивон.  С времето нещата се подреждат, детето свиква с присъствието на брат си и чак ще си играе с него, но сега нали е ново  ooooh! За съня на малкия и ние все се карахме и за няколко дни престана да се върти около коша, но в общи линии му нямах доверие на батето.

Лелка, явно трябва да те поканя за приятел, за да разгледам снимките.

# 162
  • вкъщи
Ами Тони покани ме,аз съм Мариана Корадова,ама на латиница.
Аз днес вместо да ида на плаж с компанията,останах да чистя и готвя,че ще имаме гости,ама май цял ден си вися на компа Embarassed.
То изчистих,ама още не съм решила каква ще е вечерята.

# 163
Ади,така ще е,сега този малък бонбон е нещо ново за нея,после се проявява ревността,за сега при нас е все още скрита,но аз го усещам Теди....страда по негов си начин Tired колкото и внимание да му обръщаме Heart Eyes той знае,че вече не е сам и не само за него се полагат грижи Simple Smile понякога ми става много мъчно,като ме повика за нещо,а аз не мога да отида веднага защото пр.храня Елица,Теди прави една тъжна физиономия и ми обръща гръб и тръгва,направо ми се свива сърцето Tired

# 164
Вале можеш да го поканиш да дойде при вас и да правите нещо заедно  Heart Eyes

Привет на всички Hug и най-вече:

Честит Рожден Ден на порасналите слънчица!

Общи условия

Активация на акаунт