Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Валерия, честита ви Радост! Да расте здрава и прекрасна!
Лу, дълъг живот и крепко здраве за майчицата ти   bouquet
Вася, аз съм от Софийските мами, ама съм на Русенска земя  Sunglasses Сестра ми е в София и каза, че бая ги е разлюляло, ама били живи  Blush Доколкото чета в нета е имало проблеми с всички гсм оператори и интернета е бил проблемен, но не чух някъде да има щети, само психически, което никак не  е малко Shocked
Ох, аз се притесних като ни излязоха резултатите от изследванията за градина. Левкоцитите му са много високи  Embarassed Сега татко отиде да ги вземе и ще видя точно какво пише- не , че ще разбера нещо  Rolling Eyes

# 616
Или
 - ето малко инфо. Hug
Ето референтните граници за децата, на някого може да са полезни:

Левкоцити: G/L
< 24 ч. 9.5 - 34
1 ден - 1 седмица 5.0 - 25
1 седмица - 1 месец 5.0 - 20
1 - 3 месеци 5.5 - 18
3 месеци - 2 години 6.0 - 17
2 - 4 години 5.5 - 15
4 - 6 години 5.0 - 14
6 - 14 години 4.5 - 13
> 14 години 4.0 - 11

# 617
Вася благодаря  Hug
Било лимфоцитите  Rolling Eyes консултирах се с една позната каза да не се притеснявам.
Ама и без това в понеделник трябва да отидем до личната, ще го погледне и тя.
  bouquet

# 618
а бе Вася,какви пюрета Елица е на 3м Laughing

другата седмица и аз ще пусна на Тедката изследванията Wink

# 619
  • В светлината на слънцето
Уф, земетресението си беше бая гадничко - 3,5 по Рихтер. Аз точно по това време се канех да влизам в едно кино за редовен скрининг на премиерен филм. А киното е в мола на стамболийски, на последния, трети етаж. И направо си ни залюля здраво. После дълго време нямаше никаква връзка по gsm - нито през м-тел, нито глобул. Глобул първи оправиха мрежата, та успях да се свържа с майка ми. Ние живеем на първи, горе-долу висок етаж, но не много висок. И майка ми каза, че се чул някакъв мощен тътен от земята и ужасно скърцане. Лампите не се заклатили, което ще рече, че е било вертикално. И било супер гадничко. Confused
P.S. - А точно в мига на земетресението една колежка е родила сина си. Grinning

# 620
Честита Радост, Валерия! Сред много любов, здраве и светлина да расте! Heart Eyes
Много, много е красива! Съвършено и съвсем отгледано момиченце си имаш...

Цветя и прегръдки за двечки ви! Hug

Честита да бъде мама, Лу! Нека винаги бъде заобиколена от усмивките и любовта на дечица, внуци и правнуци.    bouquet

Ино подаръче от нас! Hug

# 621
  • В светлината на слънцето
Благодаря на всички за пожеланията, много сте мили... Hug Hug Hug

# 622
  • София
Валерия, да ви е жива и здрава дъщеричката и много радост да ви носи!

Лу, да ти е жива и здрава мама и много да я слушате   bouquet.

# 623
Честита бебка на Валерия!   bouquet

Лулу, най-хубави пожелания на майчето ти   bouquet

# 624
Здрасти от мен  Hug

Тези дни нещо съм се обезнастроила Wink Хванаха ме нервите ли, сатурновата дупка ли ме тегли надолу нее знам. Както и да е, дано мине скоро.

Неди е добре, научил е около 10 детски на изуст, ама като ви казвам на изуст съвсем на изуст  Rolling Eyes По цял ден филмчета, приказки, разхождаме се доста, но си му липсва детска градинааа..

Имаме вече личен лекар, т.е можем да кандидатствам за градина, но...хич не ми харесаха кварталните възможности  Confused Ние в момента живеем в хотелски апартамент ( май съм  ви казавала ) който се намира близо до бизнес центърът в града, та квартала не предлага особено хубави училища.. Ако останем ( а май на там върви  Rolling Eyes ) ще се преместим в наше си жилище в по-човешки квартал ще го пратя, но това ще да е чак след НГ, до тогава в нас......или поне за сега съм на това мнение..

Чакам си Рд с нетъпение  Flutter и само се моля да сме здрави  Praynig че както ви споменах здравната система в БГ е направо експресна сравнено с тук.. ooooh!

Поздрави от нас   bouquet

# 625
  • Пловдив
Валерия-честита ви Радост!Да е здравичка и много да ви радва.

# 626
Ехо, здравейте,

Фети, лошото настроение да не идва от сивото Лондонско време ? Началото в чужда държава е сякаш винаги трудно, докато човек си създаде навици или срещне други българи, с които да общува. Дано при теб мине по-скоро и се почувстваш там у дома си, особено щом се очертава да оставате. А здравната система как работи, че ми е юбопитно ? Вие ли си плащате при лекаря и чакате Касата да ви върне някакъв процент, или става със здравна карта ?

У нас положението се нормализира, тоест кухнята е ПОчТИ готова ! Леглото и то се крепи все още подпряно с 2 крака за кухненски шкаф  hahaha
Днес пък, на връщане от едни приятели, които си отимаха бебе, мъжът ми не видя един стоп и за нещастие полицията ни спря и ни натресе глоба от 90 евро + 4 точки от книжката, та ни помръкна настроението и скоро на кола няма да се качим. Тази седмица много безкъсметна се оказа, ей !

Иначе Антон все така спи в училище и все си е надрал лицето, вече не прилича на човек. Уговорихме час с един педопсихиатър и чакам с нетърпение да поговорим с него, защото положението в къщи става непоносимо.

Това е за момента. Лека вечер на всички и приятен уикенд.   bouquet

# 627
La vie en rose здравната с-ма до колкото се запознах на пръв поглед звучи перфектно - всички са здравно осигурени безплатно, но пък плащат данъци яко към 40% ( отново до колкото съм информирана) Обаче за да идеш на лекар трябва да чакаааш, яко да чакаш  ooooh! Записват ти час за след седмица примерно за Джи Пи, а за специалист след месец при късмет  Mr. Green Иначе има спешни центрове, ако си на зор отиваш там и по преценка на лекарите те преглеждат първи или последен ( а там чакат яко народ)
Та така.. Иначе ако не дай Боже си го закъсал на живот и смърт са безупречни.. Но пък често дребните проблеми обръщат каручката, както се казва..

Поздрави  Hug

# 628
офф моята лигла не иска да яде не иска да сере,да минава този ден и утре всичко да си влиза в норма,че ще откача тотално Twisted Evil

# 629
офф моята лигла не иска да яде не иска да сере,да минава този ден и утре всичко да си влиза в норма,че ще откача тотално Twisted Evil

Е, как да яде без да е с*ала  Mr. Green Wink

Дано наистина утре се нормализира  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт