Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 324
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Лъвице, Валерия, честити рожби!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз захраних на 4м. и 1 ден.
Всичко яде, няма претенции, само манджа да има....и цици....
Сега е с авти....плувах 2 пъти  и се сдобих с гъби....минавали през кърмата и съм я заразила.... ooooh!
Лекуваме се и двете с хомеопатия....
Суче нон-стоп.....аз почти не спя.
Все едно телеграма  пиша....ама няма време....
Вася, чудех се аз защо 2007 след като роди почти 2 години не пишеше....и аз съм  тръгнала натам.... Mr. Green
Сега  разбирам защо Танчето каза, че на второто дете ще дава само коластра....според хомеопатката ми и да кърмя и да не, все боледували....а щом е нон-стоп с гъби и подобни, явно е с нисък имунитет....уф и аз не знам вече....
Е исках да кърмя- факт, ама няма отказване, не иска биба, а циците вече не знам мои ли са или не??? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Май не!
Лека вечер и спете заради мен.....

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 23:45 от sladkish4e

# 631
Гале, ако немаш нерви и сили, отбий я лека полека, за месец ще отвикне, аз така направих. Не ми стигаше и млякото едно на ръка, а и честно казано ми подотегна към 5 месец  Rolling Eyes И постепенно до 6 го отбих  Peace Не беше болезнено нито за мен, нито за него.

Що се отнася за басейни и гъбички, от както родих, аз в басейн/море не мога да влизам, после задължително съм с гъби  Tired  Sick И до такава степен съм се напатила, че вече водните басейни изобщо не ме изкушават  Naughty Само лежачка на плаж ме блазни!  Heart Eyes

Явно имунитета ми е паднал ли, средата се е променила ли, но аз съм се зарекла да не се къпя по басейни  Naughty

Хайде готин уикенд!

# 632
Ей,Гале,като,че за моя Убавец говориш.
Купих 5 вида залъгалки-нИще,само на циците и туй то Crazy
Открих,че не щем в количката,защото очаква да отида да си лега до него и да му дам да цока,както в къщи.Сега го дадох на баща му да го обучи,че в количката се спи без мама.
Ако аз бутам се одира от рев,ако баща му бута,реве 5 мин и заспива CrazyБаси децата,с више образование е раждат Crazy

Циците-одавна не са мой.Бяха на баща му,сега са на малкия... hahaha

Ние имахме скок в растежа онзи ден,та цокахме на 1 час.Вечерта бях като парцал,без капчица сили....и цици кат мекици ooooh!Единственото хубаво беше,че от толкова сукане ми се прибра корема и вече съвсем го няма.Още 4 кг ми остават и кокалите да се приберат и съм копче Hug

Лу,малко на патерица-да ти е живо и здраво майчето  bouquetОще дълги години да празнувате Hug

# 633
Здравейте,

Ади, много добре звучиш  Laughing С този ритъм след една седмица ще си си възвърнала манекенската фигурка от преди бремеността  Heart Eyes

Фети,  бавността на здравеопазването много ме учудва...Тук е така в държавните болници, но в клиниките дават час много бързо, а личните лекари си имат кабинети в града и може да се запишеш от днес за днес или за утре. Всички са осигурени, най-бедните -безплатно. Като слушам как е в другите държави се убеждавам че от моята Францийка по-Убаво немааа, още една причина толкова да си я обичам Flutter Относно данъците, тук се плащат от 10 до 50 процента от дохода и в зависимост от него. А Неди в българска градина ли искаш да го записваш или погрешно разбрах думата "наша" ? Има ли такива там ?

Морска, мушни термометъра в дупата (не твоята де  Joy) и може да ти мине Гайлето  Mr. Green Действа им разхлабващо.

# 634
Морска - голямата щерка на 3 месеца ядеше пюрета като за световно. Кърмих я само 40 дена и се захранихме доста рано. С Малката нещата са други, но там до 7 месец имах доста кърма!  bowuu
Сладкиш - и да пишеш и да не пишеш не те забравяме  Hug А за хомеопатията аз съм твърдо за , има страхотни препарати за вашия проблем  Wink
АДи - и аз ,доста бързо върнах форма след второто дете, най-хубавото беше че хапвах на воля...ама всичко каквото ми се ядеше, кърмех и свалях кила  sohappy искам пак да е така сега, ама без бебето  Mr. Green
La vie en rose  - дано се нормализират нещата с Антон  yes

# 635
хмм,на бебе ли ми мирише Whistling

# 636
хмм,на бебе ли ми мирише Whistling
Кой бе  newsm78

# 637
  • вкъщи
Здравейте мацки!
Мони е болен,цяло лято не се е разболявал и снощи на партито на кака си , потен излезе навън да рита топка и след 2 4аса по4на да повръща,9 пъти през нощта,крив,боли го милия.А утре трябваше да тръгва на градина,а аз на работа.Колко работи пък имам да купувам за ученичката ,а то...
Слава богу сега е долу горе ок,поне не е на легло,тръгв а му хрема и взима да кашли.
Ади браво на теб,много бързо се възстанови,аз сега съм като родила,дебела,дебела,та чак не се познавам.Ама като тръгна на работа ще отслабна,поне си вярвам.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 08:44 от лелка

# 638
лелка много неприятно,хванал го е вируса с повръщането Tired Теди,аз и мъжа ми го минахме ,но тримата по различен начин го изкарахме,на Теди му давах арсеникум албум 30, 3 дни по 3 пъти на ден по 3 гранули и се оправи Peace

Вася шегувкам се,знам ли пък може да ти се прииска трето Flutter

моята мома, си свърши голямата работа,но от 3 дни ми стачкува и не иска да суче....да видим кой ще излезе по голям инат Mr. Green

# 639
И ние го изкарахме тоя вирус-и ние всички по различен начин.Мъжо най-тежко,болеше го всичко.Ние с Ивон само с р-во и повръщане,малкия и да е карал не съм разбрала,че той с неговите колики......Аз го карах иначе 3 пъти за 40 дни,отврат направо ooooh!

Вале,като не ика да суче,какво я правиш?Не се ли препълваш,тя сигурно е яко нервна,пък и гладна да седи.....брейййййй,отсега диети,а Hug

Алекс иска да маха едното нощно ядене и аз съм в чуденка-да цедя и замразявам или да оставя кърмата да се регулира newsm78

# 640
Ади,като не иска да суче почва да реве,и аз я оставям да се нареве и после си засуква Laughing шишета с биберони са забранени у нас Mr. Green освен като ходя на фризьор и ще се бавя повече тогава изцеждам Grinning

# 641
Здравейте от нас!

Честит Рожден Ден на всички на патерици! Много, много здраве и усмихнати дни!

Валерия-ЧЕСТИТА ВИ ЕДНА ГОЛЯМА РАДОСТ НА КВАДРАТ! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!

Димяни-
радвам се, че едната принцеса вече си е вкъщи, дано и другата много скоро да е при вас, пожелавам го от сърце!

Отдавна не съм влизала тук да пиша, въпреки, че ви чета редовно. Нямам никакво настроение, в някакви депресии, а сега и на всичкото отгоре Перси трябваше да тръгне на градина от сряда, но уви...., снощи бяхме по спешност в Пирогов, после в Педиатрията. От петък започна да подкашля, снощи легна да спи и след половин час......, ужас и безумие, започна да се задушава не може да диша, по най-бързия начин по направление........, положението е много сериозно, направи няколко ларингинти пристъпи, искаха да ни вкарват в болница, биха му урбазон и сега е на антибиотик /първия ни Sad/ Казаха, че е вирус, в момента имало много болни дечица, пазете ВАШИТЕ............Перси никога не се е разболявал така, както нищо му нямаше вчера, само подкашляне вечерта стана един голям кошмар...., имах чувството, че ще издъхне в ръцете ми Cry Cry Cry

# 642
Пиванова,много неприятно,дано се оправи скоро... Praynig Hug

# 643
  • В светлината на слънцето
Пива, ох, че гадно... Sad Да се оправя милото Перси бързичко и повече да не среща никаква болест по пътя си. Praynig Praynig Praynig Нагушкай го от мен много. Hug Hug Hug
За вирусите - след миналолетния ни кошмар, това лято взех превантивни мерки и всички вкупом пихме около 20-ина дни Био Гайа. Ей, много съм доволна. Никакъв вирус не ни закачи, а на морето тия двамцата излизаха пода на ресторанта от търкаляне, изпиха водата на морето и басейните, и изобщо се държаха като първобитни хора по отношение на хигиената. След това на селската къща се видяхме в чудо с тинясващото дъно на басейна им (тинясва буквално за един ден, въпреки смяната на водата и нон-стоп чистенето - явно, вече е за смяна самият басейн). По принцип басейнът се пълни с чешмяна вода, която там не става за пиене. Заради тинясващото дъно в началото на септември в басейна се засели за постоянно една жаба. И "умилителната" картинка на Сашо пиещ вода от басейна с мръсна формичка за пясък, на една педя от плуващата жаба, ме изкара от нерви направо. ooooh!  Био Гайата обаче си каза думата - никакъв вирус, ни-що не ги излови. Peace

# 644
  • София
Здравейте  Hug.
Пиванова, Лелка, дано бързо оздравеят дечицата Praynig.
Сладкишче, и на вас с бебка стискам палци бързо да изтрепете гадовете Praynig.
Ади, браво, че толкова бързо си влязла във форма Peace. И аз бях така като родих Ани. Покрай грижите за двете хлапета за 1 месец стопих сланинките.
Фети, дано не ви се налага да се сблъсквате със здравната с - ма там Praynig. Тук също се плащат високи данъци за здравеопазване (преди 3 години бяха 30%), но всичко ставаше много бързо. Децата си имаха педиатър и винаги когато се е налагало да ходим при нея не сме чакали, а веднага ни приемаше. При специалист аз съм ходила 2 пъти, а Ники само 1, но отивахме при личната и тя веднага ни давше направление за дадения специалист. Много ми е чудно, защо при вас е така newsm78.
Лу, второ такова лекарство като Био Гайата няма Peace
Приятен ден   bouquet..

Общи условия

Активация на акаунт