Аз захраних на 4м. и 1 ден.
Всичко яде, няма претенции, само манджа да има....и цици....
Сега е с авти....плувах 2 пъти и се сдобих с гъби....минавали през кърмата и съм я заразила....

Лекуваме се и двете с хомеопатия....
Суче нон-стоп.....аз почти не спя.
Все едно телеграма пиша....ама няма време....
Вася, чудех се аз защо 2007 след като роди почти 2 години не пишеше....и аз съм тръгнала натам....
Сега разбирам защо Танчето каза, че на второто дете ще дава само коластра....според хомеопатката ми и да кърмя и да не, все боледували....а щом е нон-стоп с гъби и подобни, явно е с нисък имунитет....уф и аз не знам вече....
Е исках да кърмя- факт, ама няма отказване, не иска биба, а циците вече не знам мои ли са или не???

Май не!
Лека вечер и спете заради мен.....
Не беше болезнено нито за мен, нито за него.
И до такава степен съм се напатила, че вече водните басейни изобщо не ме изкушават
Само лежачка на плаж ме блазни! 

Относно данъците, тук се плащат от 10 до 50 процента от дохода и в зависимост от него. А Неди в българска градина ли искаш да го записваш или погрешно разбрах думата "наша" ? Има ли такива там ?
) и може да ти мине Гайлето 

искам пак да е така сега, ама без бебето
/ Казаха, че е вирус, в момента имало много болни дечица, пазете ВАШИТЕ............Перси никога не се е разболявал така, както нищо му нямаше вчера, само подкашляне вечерта стана един голям кошмар...., имах чувството, че ще издъхне в ръцете ми