Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 324
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Лулу, толкова се смях на поста ти, така образно си описала картината, че  hahaha hahaha hahaha Ех маймуни малки!

Биогайата явно трябва да се пие предварително, явно действа с натрупване, щото аз все давам при свършен факт и не съм била особено доволна.. Rolling Eyes

Марти, такива са слуховете за системата, не съм я пробвала и ДАНО не ми се налага  Praynig Praynig Praynig Ужасявам се само при мисълта  Confused

Аз сега пия цитросепт, мъжа ми също и мисля и на Неди да подавам малко..Има го вече на капсули и по-лесно се приема, а за децата има сиропче, дано се опазим  Praynig че такива кашлици чувам наоколо, явно от влагата стават супер дълобки  ooooh!

Ние много се запалихме да ходим на планетариум, тук има огромна обесрватория, страшно интересно, Неди се зариби и той! Само като почне малко се сдухва как сме щели да се приберем у нас, след като сме пътували в космоса  Laughing Laughing Laughing

Поздрави   bouquet

# 646
  • В светлината на слънцето
Фети, то направо си е за смях и плач едновременно. #Silly А Био Гайата наистина трябва предварително да се вземе, защото действа с натрупване. Ние, миналото лято след неприятностите и до това прибегнахме, но резултат тогава нямаше, защото бе след свършен факт. А предварително помага. Peace

# 647
Пива, много стряскащо ми звучи вашата история.  ooooh! Не съм предполагала, че един ларингит може толкова да се усложни, аз винаги сам си мислела, че са безобидни този тип кашлици. Не знам какво да ти пожелая, освен да ви е за последно и никога вече да не се сблъскваш с такъв страх, да си загубиш детето. И Перси да се поправи без последствия.  Heart Eyes

Децата си имаха педиатър и винаги когато се е налагало да ходим при нея не сме чакали, а веднага ни приемаше. При специалист аз съм ходила 2 пъти, а Ники само 1, но отивахме при личната и тя веднага ни давше направление за дадения специалист.

Така е и Във Франция, Марти и системата добре работи. В Англия или е по-несъвършена, или пък Фети не е имала време да проучи всички вазможности, все пак не вярвам толкова развита държава да е по-назад от България например.  Thinking

Съжалявам, но няма нищо интересно за разказване при нас, всичко си тръгна по старому и дните са доволно запълнени с ходения нагоре-надолу плюс баналните и силно интелектуални домакински занимания  Laughing

# 648
Здравейте и от мен  Hug
Пива - настръхнах като ти чета поста Shocked.Бързо да се оправяте и НИКОГА ама НИКОГА повече такива болести   Praynig
Лу - развесели ме  Joy
Фета - за Цитросепта съм чувала само положителни отзиви!  Wink Давай смело! А от планетариума ще чакаме снимки да видим в коя планета сте се "паркирали" с Неди  Crazy
Морска - за трето моя отдавна има мераци, но аз не ща и да чувам  Sick  Naughty

# 649
Здравейте милички!
Влизам да се похваля че Нати ще ходи на ДГ!
Днеска говорихме с директорката и утре ще ходя да пускаме изследванията!
Сега съм Супер доволна !
Ще пиша пак А вие се пазете!
Обичкам Ви!

# 650
Лулу, че и ние пихме Био Гайа за гъбите, ама пак ни хванаха...
Я кажи по каква схема го пиете?
feta cheese, Ади , Вася,МартиHeart Eyes
Пива дано Перси се възстанови бързо. Praynig
DiVeNА браво на вас!
Вале и Катрин понякога имаше паузи от по 3 дни да не ака, но аз щом не се изака в рамките на деня слагам сапунче в дупето и си свършва работата.
Мъжо само ме препира да спирам кърмя....не знам до кога ще се влача, като парцал-недоспала....пък и искам вече да отслабна....но без диета и спорт при мен няма да стане.....въпреки, че не ям като в началото като обезумяла.
Но ще я карам полека, има време за всичко.

# 651
аз пък си върнах кг от преди да забременея smile3534

Гале,аз не се притеснявам ,че не ака,не иска да яде ,прави ми стачки вече колко дни Outta Joint защо мъжа ти иска да спираш да кърмиш?Него хем го боли хем го сърби,преди те упрекваше за Калина ,че не можа да я кърмиш сега пък да спираш,я го дай на сам да му играя една сопа...да не го гони критическата Close

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 18:44 от Морска

# 652
  • Germany
Фета, за съжаление добре си разбрала каква е системата с доктори и прочие при вас  Confused Имам много приатели там и всички се оплакват, но няма как.
При нас найстина е супер всичко в това отношение, но не е безплатно - може би за това.

Пива, не се бой и Симон ги прави тези ларингити, най-важното е да не стават бронхити. Аз също като малка го имах - това до към 6-7 години изчезва със сигурност - при всички е така. Трябва винаги да е влажно в стаята, и да му промиваш нослето да не остава хрема, защото хремата се стича към гърлото и ларинкса се подува и за това се получава този задух и сташен звук при изкашляне.  Peace Но при нас за това не се дава антибиотик  Rolling Eyes

# 653
  • София
Вече сме си в къщи всички!  Hug

# 654
  • ГОре на черешата...
Димяни, толкова дълго чакахме тези думи, но си заслужаваше Peace! Оттук нататък - никакви проблеми и само радост Hug!

# 655
  • Пловдив
Димяни добре дошли  Hug
Пусни малко снимчици.

# 656
Добро утро  Hug

Димяни - От тук нататъка само хубави неща да ви спохождат!!! Днес имате мини празниче - ставате на 2 месеца!!! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРИНЦЕСКИТЕ    bouquet
Дивена - браво за ДГ, със здраве да си я ползвате  Peace

# 657
  • ГОре на черешата...
Днес е Кръстовден, така че - Честит имен ден на именниците ни!

Честита втора месечинка на Виктория и Валерия! Бъдете здрави и щастливи, малки красавици!

П.П. Малко нескромно, но да се похваля Blush, а и да споделя с вас част от красотите, които видяхме през уикенда - последните две снимки от вчерашните прогнози за времето по БТВ са мои:http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/sort/broadcasted

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 10:16 от mari_eta

# 658
Димяни,ЧЕСТИТА 2-РА МЕСЕЧИНКА НА ВАЛ И ВИКИ Heart Eyes

ДНЕС МОЕТО МИЛО ИМА ИМЕН  ДЕН!!!ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ  bouquet
Почерпете се за негово здраве Hug

# 659
Ехх, че хубава новина, Димяни!  Grinning Да са здрави и да папкат много малките принцеси. Честита им месечинка!   bouquet

Хайде и от мен една хубава новина, в подписа ми  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт