Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 318
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Sonita, честито, честито, честито!   bouquet Hug
Леко и щастливо да минава, а през пролетта да гушнете здраво, красиво, поспаливо и ядливо момиченце Heart Eyes

Димяни, много, много се радвам! Толкова сила и любов имаш, момиче!  Hug
/Разказвай как се чувства бати и ни покажи бубките Heart Eyes/

# 661
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ехааа, Сонита, прекрасна новина, много се зарадвах  Hug Леко и щастливо  бременеене и най- прекрасния резултат на пролет  Hug

Честито на всички празнуващи днес   bouquet

# 662
Сонита чудесно, мила, хайде лекичко да мине   bouquet

# 663
  • В светлината на слънцето
Днес има толкова прекрасни новини.
Димяни, хайде и тук - честито, мила! Изстрада истински два месеца, но сега вече всичко е наред. Жще веднъж да са ти живи и здрави двете момиченца. Толкова са мили, п олегнали в едно легълце. Hug Hug Hug
Сонитка, страхотна новинаааа!!!! Ле-ле, как се радвам само! Да върви всичко по вода, много леко бременеене и прекрасен хубав пухкав финал след определените месеци! Hug Hug Hug
Ади, да ти е жив и здрав мъжа! Много да те слуша и обича!  bouquet
Честито и на останалите именици от темата!
Ех, напълни ми се душата с хубави новини днес. Прекрасен ден! Grinning
Мариетка, страхотни снимки! Ставаш все по-добра! Peace
Сладкиш, децата изпиха общо едно шишенце с капки - по 5 капки на ден им беше дозата. Като свърши шишето започнах да давам от хапченцата - по 1 на ден. Давах през цялото време, докато бяхме на морето. Общо да са изпили една опаковка, не повече. Между другото хапченцата им харесаха повече, защото вкусът е като на леко кисели бонбонки.

# 664
Ехааааа какви новинки си имаме тука  Party
Сонита - ЧЕСТИТО!!! Леко бременеене  preggoи към 17 май едно сладко вързопче, по възможност женско   stork-girl Heart Eyes Тъкмо ни намаляха бременелките и ето нови попълнения  thumbsup Супер!
Ади - Да ти е живо и здраво мъжлето, да те слушка, обича и  luvbed  - хе хе  Joy
Мариеткаsmile3501

# 665
Благодаря ви момичета!
Вася, какъв май, още началото на април  Simple Smile
Тъкмо ни намаляха бременелките и ето нови попълнения  thumbsup Супер!
ами хайде, желаещи да ми правят компания?  Flutter
няколко нови снимки от нас http://www.facebook.com/photo.php?pid=31192295&id=1576688139 … amp;ref=fbx_album

# 666
  • София
Здравейте  Hug.
Сонитка, честито, мила   bouquet. Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременост, а на финала най - красивото и послушно бебенце.
Димяни, най- сетне всички сте заедно Grinning. Да са ви живи и здрави и оттук нататък само щастливи моменти да имате. Много са сладки малките душички  Heart Eyes.
Ади, да ти е жив и здрав именника.
Дивена, честита градина. Безпроблемно адаптиране на Нати и никакви болести  Naughty.

# 667
Ихааа,Сонитка,страшно се радвам Hug Hug HugЛека бременност мила и най-прекрасното вързопче на финала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
Сонитка честито!Лека бременност  Hug Hug Hug.

Честит празник на всички именници.

Ади честит празник !Да е жив и здрав именника.

# 669
  • ГОре на черешата...
Сонитка, честито и от мен  bouquet! Лека и спокойна бременност и здраво бебе на края Peace!

# 670
Сонита,ах ти хитруша такава и си траеш,леко бременеене и най сладкото и послушно бебе на финала Hug

# 671
  • София
Благодаря ви!  Hug

Сонитка,чудесна новинка! Party
Лека бременност ти желая и здраво бебче на финала!Пази се!  Praynig Hug

НИе сме добре,за сега сме много послушни Simple Smile
Гушкаме се,папкаме и спинкат Simple Smileа баткото е много щастлив и играе роля на бебефон  Mr. Green
Седи в стаята до креватчето и ги наблюдава и идва да ме вика за всичко което му се стори нередно или интересно! Laughing

# 672
Днес си имам първолаче!

# 673
Яна, на добър час на първолачето   bouquet
И ние сутринта изпратихме Яни на градина. Влезе с интерес, не плака, оставихме го вътре и той отиде да си показва на децата новите обувки  Blush Имаше доста ревящи дечица и ако ревне ще е само защото другите деца плачат. Дано ги успокоят бързо и да няма проблеми, че ми едно такова свито на душичката  Rolling Eyes
На добър час и на всички други малки ученици  Peace
Сонитка, прекрасна новина! Приказна и лека бременост ти желая  Hug
Димяни, вече сте пълна къща, а  Wink Все така послушни да са всичките ти дечица  Flutter

# 674
Честит първи учебен ден! Да е успешна и ползотворна тази учебна година!   bouquet

yanakr, много успех на твоето първолаче и дано се чувства добре в новата среда.

Димяни, много сладка картинка на твоите дечица. Браво как се справяш и с тричките!

Морска, аз още като се срещнахме в морската във Варна даже вече знаех  Crazy

Ние днес сме за последно по час и половина на детска, от утре ще оставаме и да обядваме!

Общи условия

Активация на акаунт