), а Теди - защото е в нова стая, оборудвана с малки чинове като за предучилищна група и не на последно място, защото не си е виждала старата компания отдавна. Бяха ухилени до зад ушите като влязохме в двора на градината - целият окичен с шарени балони. Сега, от 11.00 са им подготвили някакво специално тържество - с театрална програма, клоуни, изненади и т.н. Довечера ще разказват.
Много успехи й пожелавам 

беше ми любопитно какво толкова има да се говори за 3-годишни деца на родителска среща, при условие, че 2 пъти годишно имаме разговор с учителката персонално за детето. Имаше вино, мезе, само глупости и ала бала се говореха от сорта на - къде да им седят гумените ботуши, кой празник в колко часа ще започне, къде е таблото с информацията и т.н.
И най-интересната част беше - една развълнувана майка се изказа възмутително, нейното дете е 4г. - как нямало никакви проекти за 4 годишните, само за децата в предучилищна възраст и голям проблем
По същата логика и аз да кажа ами и за 3 годишните няма много проекти.... един баща до мен оправи цялата бутилка вино сам, и накрая каза "Забравил съм си парите, нямам за касичката на групата"
едни други и двамата бяха дошли, от време на време се мляскаха 
Чудесни снимки на още по-чудесно пораснало момиче 

" довечера
.
. А пък за тия двамата дето са се натискали просто останах без думи
. Иначе и в бъл. детски градини се правят родителски срещи, на които се обсъжда какво ще правят децата през учебната година, учителката прочита правилника за вътрешния ред, ще се правят ли някакви ремонти, за какво ще са нужни пари и ей такива работи. На края на срещата се събират пари за учебни помагала и после кой от къде е. Сравнение с тази на която си присъствала нашите протичат по много цивилизован начин
.
Надявам се, следващата година да го имат за урок и да не предлагат пиене, каква идея само !
Кой работещ родител може да отиде по това време?
Аз самата не можах, но си спомням, че миналият път имаше общи приказки като при вас, за правилника, за плюшените играчки, за бибите (някои не могат без тях !) и за училищната каса, която събира пари три пъти годишно, за да заведе децата веднъж на излет в близката зоологическа градина
Много ми беше скучно и безинтересно, още повече, че директорът и за нещастие класен на Антон за следващите две години е страхотен мухльо, който се страхува да те погледне в очите и започва да заеква щом му се зададе някакъв елементарен въпрос. 
И аз се развълнувах от снимките, много мило ми стана. 
! Спорна и успешна учебна година
!
Препоръчани теми