Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 307
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
и аз това се сетих,че вече си била бременна Crazy

# 676
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБНО-ГРАДИНСКИ ДЕН!

Яна, на ученичката да й върви по вода и само отлични оценки да носи у дома!  bouquet

Моите двама нямаха търпение да отидат в градината. Сашо - защото е вече в доскорошната стая на Теди, което ще рече на горния етаж (разбирай: "Вече съм голяяям" Grinning), а Теди - защото е в нова стая, оборудвана с малки чинове като за предучилищна група и не на последно място, защото не си е виждала старата компания отдавна. Бяха ухилени до зад ушите като влязохме в двора на градината - целият окичен с шарени балони. Сега, от 11.00 са им подготвили някакво специално тържество - с театрална програма, клоуни, изненади и т.н. Довечера ще разказват. Grinning

# 677
Димяни, ти ли пиеше Аспирин Протект или ме лъже паметта?  Thinking

# 678
Ето малко снимчици от първия учебен ден. http://www.facebook.com/photo.php?pid=514688&id=100000192875 … d=159408457408916

# 679
  • Germany
Яна, много сладка първокласничка имаш  Grinning Много успехи й пожелавам   bouquet

Сонитка, честито и от мен   bouquet

Аз снощи бях на родителска среща на Симон. от 8:30 до 10:30 вечерта  Whistling Whistling беше ми любопитно какво толкова има да се говори за 3-годишни деца на родителска среща, при условие, че 2 пъти годишно имаме разговор с учителката персонално за детето. Имаше вино, мезе, само глупости и ала бала се говореха от сорта на - къде да им седят гумените ботуши, кой празник в колко часа ще започне, къде е таблото с информацията и т.н.  ooooh! Whistling И най-интересната част беше - една развълнувана майка се изказа възмутително, нейното дете е 4г. - как нямало никакви проекти за 4 годишните, само за децата в предучилищна възраст и голям проблем  Whistling Whistling По същата логика и аз да кажа ами и за 3 годишните няма много проекти.... един баща до мен оправи цялата бутилка вино сам, и накрая каза "Забравил съм си парите, нямам за касичката на групата"  Whistling ooooh! едни други и двамата бяха дошли, от време на време се мляскаха  Shocked абе какво да ви кажа.... шоу на колела. Споделям го, за да разбера в БГ правят ли се родителски срещи и такава пародия ли са?
  bouquet

# 680
ЗДравейте и от мен Hug
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ТЕДКА!!! УСПЕХИ, ЩЕСТИЦИ И УСМИВКИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet Чудесни снимки на още по-чудесно пораснало момиче  Hug
НА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ-МАЛКИ ДЕЧИЦА, КОИТО СА НА ГРАДИНА МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ   piasyk
dezita   - родителската среща, за която пишеш е просто траги-комична. Все още не съм присъствала на такава и звучи направо  Shocked шокиращо  Mr. Green
Лу - ще чакаме "Разкази от криптата Crazy" довечера

# 681
  • София
Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици!

Яна, прекрасна първокласничка си имаш. Напълниха ми се очите от умиление докато разглеждах снимките. Много да й върви в училище Flowers Four Leaf Clover.
Дезита, ти ме уби с разказа за родителската среща ooooh!. А пък за тия двамата дето са се натискали просто останах без думи  #Crazy. Иначе и в бъл. детски градини се правят родителски срещи, на които се обсъжда какво ще правят децата през учебната година, учителката прочита правилника за вътрешния ред, ще се правят ли някакви ремонти, за какво ще са нужни пари и ей такива работи. На края на срещата се събират пари за учебни помагала и после кой от къде е. Сравнение с тази на която си присъствала нашите протичат по много цивилизован начин Laughing.
Или, Лу, все така с желание да ходят децата на градина Peace.

# 682
  • Germany
Аз ако разкажа с подробности, не ще припадне човека ами.... на мен ми беше много смешно, защото този с виното седеше до мен и през цялото време си наливаше по малко, после задължително го разклаща, после задължително едно шумно помирисване - на виното и го гаврътва, и така със всяко наливане докато оптка бутилката  ooooh! ooooh!  Mr. Green Mr. Green егати чишита.

Иначе в училището си е културна работа, там няма такива издънки  Peace

# 683
Дезита, този татко немският Бай-Ганьо ще да е бил  hahaha Надявам се, следващата година да го имат за урок и да не предлагат пиене, каква идея само !
Иначе, за сравнение, нашата родителска среща беше вчера, в 16 и 15  ooooh! Кой работещ родител може да отиде по това време?  newsm78 Аз самата не можах, но си спомням, че миналият път имаше общи приказки като при вас, за правилника, за плюшените играчки, за бибите (някои не могат без тях !) и за училищната каса, която събира пари три пъти годишно, за да заведе децата веднъж на излет в близката зоологическа градина  Outta Joint Много ми беше скучно и безинтересно, още повече, че директорът и за нещастие класен на Антон за следващите две години е страхотен мухльо, който се страхува да те погледне в очите и започва да заеква щом му се зададе някакъв елементарен въпрос.

Яна, много е хубава малката ти първокласничка, нека и върви по вода   bouquet

Сонитка
, честита бременост, много се радвам за теб  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:35 от La vie en rose

# 684
Яна, първокласничката е прелестна!  Peace И аз се развълнувах от снимките, много мило ми стана.  Blush
Дезита, просто уникална родителска среща. Представих си го този с бутилката. hahaha
Ние утре ще имаме родителски срещи. В градината ни ги правят винаги едновременно, в самото начало на учебната година. Само ясленската група прави отделна среща. За градината първо има една обща за всички групи, по време на която преподавателите по извънкласни занимания представят програмите си, обясняват какво-що и отговарят на въпроси. После родителите се разпръскват по групи в съответните стаи на децата и там вече продължават с учителките. Чете се задължително правилника за реда, после се коментират общи положения разни, избира се родителски актив от трима души, обсъжда се сумата за консумативи и това е. На финала има индивидуални разговори с учителките, ако някой има нужда от такива. Общо взето доста цивилизовано минават срещите, единствените спорове бяха когато Теди бе в първа група и относно сумата, която ще се събира. Тогава имаше малко цирк от страна на две майки и една баба, но в следващите години не се повтори. Утре ще видим как ще е при Сашко. Но като знам, че в неговата група са почти цялата ясленска плю 3-4 допълнителни деца, смятам че всичко ще е много културно. В ясленската му група родителите се оказаха всичките много свестни и готини. А при Теди има и мама от форума. Grinning

# 685
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на всички ученици, лека и спорна учебна година   bouquet

Момичета, от Варна, препоръчайте ми хомеопат. Морска, Кроки, Иви, не посещавахте ли един и същ, тов ами се върти в главата.  newsm78

Мерси предварително.

# 686
  • ГОре на черешата...
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители  bouquet! Спорна и успешна учебна година Peace!

# 687
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители  bouquet! Спорна и успешна учебна година Peace!
Мерсим  Mr. Green ние почваме малко по-късно.
ЧЕСТИТ И НА ТЕБ!!!   bouquet

# 688
  • вкъщи
Честит първи учебен ден на учениците ни!
И нашата Теди прекрачи прага на училище,на Мони му предстои градина и много се тревожа,че напоследък пак го е хванал ината и сигурно ще има драми.
Лулу браво на децата,че с желание тръгват!
Ето и нашата първокласничкаhttphttp://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=531179&id=100000108124602&ref=fbx_album

# 689
Лелка, страхотна е Тедката!  Peace Истинска малка госпожица. И е с много красива рокля!  bouquet Честит ви и на вас първи учебен ден, само шестици да носи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт