Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Нямаше ме няколко дни, затова на патерица - Честит рожден ден на Яни и честит имен ден на Александровците  bouquet! Да са живи и здрави!

Димяни, представям си колко щастливи ще сте днес Hug! Прекрасна новина, много, много се радвам и чакам да разказваш...

# 511
 newsm19 Еееее супер новини! Тони, да я нацелуваш малката принцеса.  Hug
Бобче, стискай зъби миличка - всичко ще се нареди  Hug  Hug Да нацелуваш мадама Йована  Heart Eyes

# 512
Морска, обещаните снимки още ги чакам, несериозна булка такава !!!

Да се отчета с първия учебен ден - Антон се е държал прилично до първото междучасие, когато събрали децата на двора да играят...Там видял брат си и естествено не искал да се отлепи от него и да се върне в клас. Колко е пищял, не знам, но факт е, че е легнал на една пейка в дъното на стаята и е заспал. Така го и намерихме - спящ  Laughing Ще видим утре как ще е и колко време ще го търпят, то ни се води, ни се кара !

# 513
  • Germany
Здравейте мацки,

завърнах се от БГ, още е трудно - от 35гр. на 12-13гр тук  ooooh! ooooh! Като слязохме от самолета мъжа ми ни чакаше с якета за децата, шапки и шалове!!! Направо шок, но ще свикваме, тук изгледи за слънце в близката половин година, че и повече няма  Whistling Whistling ooooh!

Иначе за Симон да го похваля, за 6 седмици в БГ толкова много напредна с езика, вече е супер, всичко говори, всичко разбира, сложни конструкции прави без проблем, много сме щастливи цялото семейство. махнахме памперса, да видим от понеделник като започне градина как ще е там, но надявам се да свикне и там да им казва за тоалетната  Praynig Praynig Praynig
  bouquet

# 514
И нашите първи два часа в градината са минали добре. Ще видим как ще е утре!
Аз му занесох малък подарък като го вземах, после ядохме пица и ве4е спи  Grinning

# 515
  • София
Здравейте  Hug.
Димяни, страхотна новина Grinning. От кога всички я чакаме. Хайде скоро и Валя да си я прибирате и да сте си всички заедно.
Бобче, стискам ти палци при теб да се подредят нещата Praynig.
Ади, за хернията нищо не знам, но за пишока аз нищо не съм правила Naughty. До към третата година от само себе си се оправи. Чувала съм, че от неправилно забелване се получават разни усложнения, които водят до намесатана доктори.
Тони, голям сладур е Тотончо. Да легне и да заспи. Другите деца не са му ли пречили, предполагам, че са вдигали шум Joy.
Браво на Еми, Сами и Антон за бързата адаптация Peace. И за напред да ходят с желание.
Приятен следобед   bouquet.

# 516
La vie en rose ,простете,но са ми изпили мозъка моите две чеда Crazy

ГОТОВО  http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … =Picture011-1.jpg

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 18:18 от Морска

# 517
Морска, обещаните снимки още ги чакам, несериозна булка такава !!!
Joy Ей ,заради това съобщение прерових всичките хиляда снимки на Валето да я видя като булка.... hahaha Crazy Joy
Успех на всички ученици.Ние миналата седмица направихме сефтето в градината.Казва се Морски свят и е на 50 метра от морето  и покрай нея минават ОГРОМНИ кораби!Нашата група се казва "Морска звезда" ,а тази на Боян (на нашата Иви) - "Раче-осмокраче".Нова ,красива и много морска!:) На Лъчо много му харесва ,дано и занапред да му харесва там! Heart Eyes
Морска ,Теди няма ли да тръгва на частна градина?
La vie en rose ,да се смееш ли, да плачеш ли?Душичката сладка ,дано свикне по-скоро! Hug
Дезитка ,браво на Симон за речника!  bouquet Лъчо също бързо напредва когато си ходим по родните градове! Simple Smile
Бобче ,дано майка ти успее да дойде при теб/вас! Аз знам ,че ти си силна и смела и ,че нищо не може да те събори ,но няма нужда да се подлагаш и на това изпитание!  bouquet

# 518
Здрасти!

Димяни,страхотно!!! Късметчета са те двете  Heart Eyes Heart Eyes

Гледам за градини си говорите, мисля да пращам Неди на "училище" тук в най-най-скоро време, щото подивя това дете, като отшелник без компания  ooooh! Излизаме по площадки, но той говори на бг, децата на английски или какъвто език знаят и става мазало  Mr. Green Хем да има полза от пребиваването ни тук. Той вече знае доста неща, но никак не му вършат работа в игрите..Покрай возенето на метро се е научил на " Дорс опанинг/клозинг" "Некст трейн ис фор.." и подобни  Laughing Laughing  Та явно бързо ще се справи като се смеси с други англоговорящи..

Тук е невероятна есен, топла, спокойна, цветна  Heart Eyes Heart Eyes

Бобче   Hug

# 519
Добрутру Grinning

Крокодил,Мне ще си го гледам в къщи,не мога да го откъсна от себе си Laughing аз вече знам каква ще  бъда ще съм свекър-вещица и тъща-убийца Joy

# 520
Добро утро  Grinning

Ние след малко ще се приготвяме за градина. Нашата уж е частна, ама са много деца в една група  ooooh!

# 521
Добрутру Grinning

Крокодил,Мне ще си го гледам в къщи,не мога да го откъсна от себе си Laughing аз вече знам каква ще  бъда ще съм свекър-вещица и тъща-убийца Joy
hahaha Joy Mr. Green Ох, разби ме  Crazy
Суперски работи си си купила  Peace Ех, че не мога да ги намеря аз тази марка обувки  Sad

Димяни прочетох назад страхотни новини  Party Малката при вас ли е вече  Flutter
Бобче не е лесна твойта. Прегръдки виртуални  Hug и бъди силна.

# 522
  • София
Дааа...вече сме си в къщи! Simple Smile
Папкаме и спинкаме и за сега сме много кротички   Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes
По обяд ще съ в МД в 13 и 16 да се учим да папкме с Валя Praynig

# 523
Дааа...вече сме си в къщи! Simple Smile
Папкаме и спинкаме и за сега сме много кротички   Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes
По обяд ще съ в МД в 13 и 16 да се учим да папкме с Валя Praynig
Просто прекрасно  Heart Eyes

Аз имам една питанка  Rolling Eyes за изследването на секрет за детската градина достатъчно ли е да се занесе материал за изследване  т.е. ако  Blush или и на място се взема също проба от Д-то  newsm78

# 524
  • София
Или,на нас не са ни взимали на място!

Общи условия

Активация на акаунт