Отговори
# 75
Честито бебче Мария  на мама Женя! Живо ,здраво и лесно и бързо възстановяване на мама!

Честит Рожден Ден, Charr!Много усмивки и леки дни до срещата с малкото съкровище!

Как е времето при вас днес-в Пловдив се скъсва да вали.Цяла нощ и продължава, ама аз съм доволна-супер хладно ми е, преди мъничко благополучно се събудих EmbarassedЕй такова време обичам!

# 76
Еха,много рожденници напоследък.  bouquetЧестит Рожден Ден Charr.Бъди много здрава,щастлива и усмихната.Пожелавам ти и едно прекрасно здраво бебче скоро.Честити принцески  и на мама Женя и martinapencheva.Много  Hug на всички.

# 77
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави дъщеричките!
Честит Рожден Ден, Charr! Желая ти много здраве и късмет!
IR, изглеждаш страхотно. Толкова обичам морето, че само да видя снимка и се разтапям. Тези две седмици през юни хич не ме стигнаха да му се наситя. Ако и аз живеех наблизо, сигурна съм, че щях да тръгна на плажа да раждам Simple Smile
Някоя от вад посети ли лекцията на ЛЛЛ вчера? Аз бях и ми беше интересно, научих неща, които дай Боже да са ми в полза.

# 78
Честита дъщеричка Вая! (чудесно име)
Да е жива и здрава, и бързо да си я приберете вкъщи!  Hug  bouquet

Charr - честит рожден ден!   bouquet smile3525 newsm59

# 79
Момичета, пpивет и от мен в новата тема!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ БЕБОЦИ И НА РОЖДЕННИЧКИТЕ - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !  Hug  bouquet
Днес се понаспах-учудващо добре от месеци насам, добре че тук в Пловдив вали и се поразхлади, че иначе не се дишаше. Предната нощ се въртях като риба на сухо от задух, толкова горещо не ми е било никога. През нощта ставах да прия вода с лед и си слагах лед по краката да се поразхладя иначе емах чувството че кръвта ще ми заври. Абе ужас - хихи! Да се оплача и от друго- вчера чистих и толкова много се уморих че едвам дишах, не съм свършила кой знае колко много тежка работа, но много ми тежи. Като свърших и легнах имах чувството че не мога да си поема въздух от умора. Направо не мога да повярвам че не мога да се справя с нормалните неща в къщи, които преди съм си ги вършила без проблем. Все едно съм баба на 80 год.  #Cussing out
За комарите-аз купих на Чико устройството което се пъха в контакта http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2524 . Но се надявам да не ми се налага да го използвам много, защото на нищо нямам доверие - колкото и да пишат че е безопасно.
За слънцезащитната козметика-все още се чудя дали да купувам, май ще изчакам да видя как ще е времето през август и тогава ще реша дали ще ми трябва или не.

Пожелавам ви хубав и прохладен ден , прегръдки на всички коремчета и бебоци! Hug

# 80
Честит рожден ден Charr! Пожелавам ти здраве,  щастие и прекрасно бебче на финала!   bouquet

Честита дъщеря на мама Женя!

# 81
който може да си пусне БТВ,говорят за кърменето

# 82
  • София
Честити нови бебчета, да са ви живи и здрави малките сладурани!

Честит рожден ден, Charr, мнооого щастие и разкошно бебче ти пожелавам  bouquet

Ади, кекса с черния пипер е супер, вече го тествах Peace

# 83
Привет и от мен! Честитки за РД на Charr- с пожелание за здраве, сбъднати желания и безброй щастливи мигове с малката бимба.  Flowers Four Leaf Clover
Честити принцески на мама Жени и martinapencheva. Да слушкат много и да ви радват.
Ще ми се да попитам мама Мартина Пенчева за подробности около нейното раждане/ гледам че и двете сме били с един къъъсен термин в края на август/ ако е удобно разбира се - имало ли е някакви индикации за по-ранно раждане, някакви медицински причини, с какво се е започнало-болки, изтекли води или разкритие... какъв е бил метода на родоразрешение-нормално раждане или секцио.... под 2 500 ли е била малката принцеска, че са я настанили в кувьоз. И не на последно място как се чувстват сега мама и бебе  Thinking
Днес е чудно навън. Пожелавам ви един прекрасен ден  Simple Smile

# 84
Привет и от мен!
Честит рожден ден Charr! Да си жива и здрава, винаги усмихната, много леко раждане и здраво бебче!
Честити красавици и на Жени и martinapencheva. Да Ви радват и слушкат много малките същества!

Толкова се радвам, че навън е хладно, дано е така поне до края на седмицата, че още почти нищо не съм пазарувала и смятам да го направя тази седмица. Дано да успея преди бебо да реши да излиза.

Аз за Sebamed слънцезащитния лосион съм чела, че предпазва от УВА лъчи, които променяли ДНК на клетките и проникват дори през дрехите на детето. Не знам, дали ще мажа детето още от първите месеци, но кожата им е много уязвима и май е по-добре малко химия, отколкото увредена кожа.

Хубав ден на всички!

# 85
Честит рожден ден, Charr   Бъди жива, здрава и обичана. Пожелавам ти едно леко раждане и здраво бебче на финала !
Честита дъщеричка на мама Женя!Да им е жива,здрава и много да ги радва!

Да ви почерпя и аз!Днес с милото имаме годишнина от сватбата! txtloves txtloves newsm76 newsm76 newsm76

# 86
момичета ако помните, вчера сутринта към 7:30ч ми падна слузестата запушалка и аз ви питах и се чудехме кога горе-долу ще родя. Е, родих още снощи в 23:37ч.  Приеха ме в болницата към 19:30ч с 5-6см разкритие, дори не съм усетила кога съм ги получила. Контракциите ми бяха не чак толкова болезнени колкото вс казват, че са. Да ми е жив и здрав малкия Денислав. Пожелавам на вс такова леко раждане като моето. И нека вс наши бебоци да са живички и здравички мноооого да ни радват.

# 87
Charr честит рожден ден! bdbaloni
Честито ни ново бебче Мария!   bouquet
Момичета ако някой ми беше казал, че ще се радвам на студен юлски ден - щях да го обявя за луд Simple Smile  Laughing.
О много ми е гот. Краката ми изглеждат много по-добре. Довечера сме на преглед да видим докъде ще го докараме с обратното броене - 6 дни още и все още бременна! Това също не съм го вярвала. Мислех си, че още преди 2 седмици ще сме се родили. 6-тото ми чувство явно нещо не работи. Сега дори мога да поизчистя. Мацки ние трябва да си купуваме нова прахосмукачка (само разходи - кошмар). Някой случайно да ползва нещо с воден филтър на достъпна цена , което може да препоръча.

# 88
Ехеее имаме още едно бебе Simple Smile. Да е жив и здрав малия Денислав. Какъв хубав ден!  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

# 89
Charr, честити рожден ден! Много здраве, щастие, любов и леко раждане като му дойде времето!
  Честито и на новата мама, да е жива и здрава малката Мария и много да Ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт