Звездни компромати-69 част

• 50 204
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
На мен Райна ми хареса. Не знам, дали аз бих се облякла така, но не е лошо.

# 541
# 542
Ей това, на Миша Бартън, се казва кофти тоалет, не на Райна!  Simple Smile

# 543
pina за първо път с теб да сме на различно мнение Laughing Парцалките на Миша Бартън може и да стоят добре на подходящият човек, въпреки че не са особено лицеприятни. Но това на Райна е  Sick

# 544
  Какво пък чак толкова ужасно има в тоалета на Райна? Не, че ми харесва де  Laughing абсурд да го облека аз, ама чак пък противен не е.

# 545
  • UK
Мда, и аз не можах да открия кое е толкова стряскащо в дрехите на Райна, също не бих ги облякла, но мнението, че парцала на Миша Бартън може да стои добре на някого, за разлика от това на Райна, ме изуми, същите снимки ли гледам?

# 546
Тоалетът на Райна даже е за предпочитане пред тоалетите на други фолкаджийки, купувани все едно от секс-шоп.

# 547
О, не, не! Това на Миша Бартън на никого не може да стои добре!  Confused  Не стига бруталната кройка, ама десена е на червени, стилизирани лястовици  Confused
За Райна, по- скоро си го обяснявам така - милитари стила е модерен в момента, на нея й се вързва с песента 'Мирно!'  и така. Шарено ми идва, ама, не е чак гадно, наистина.
Абе, кич са и двете, в крайна сметка.

# 548
стилизирани лястовици  Confused

да не ти казвам какво прочетох.. стерилизирани лястовички  Joy
За Райна, по- скоро си го обяснявам така - милитари стила е модерен в момента, на нея й се вързва с песента 'Мирно!'  и така. Шарено ми идва, ама, не е чак гадно, наистина.
Райна от отдавна си е фен на този стил.

Емануела, отново с черна коса  

# 549
  • На морето!
Райна е една от малкото фолк диви, която мога да понеса. Феерична, неангажираща, наивна и естествена е, това за мен са важни качества за артист в развлекателния бизнес. Има нещо чисто и детско в нея, поради което й липсва пошлостта и вулгаризма на колежките й. В слачая се е спряла на странно сценично облчекло, но това си е част от имиджа й- невъзможността да избира дрехи е като на тийн, който току-що открива неограничения избор в гардероба на по-голямата си сестра.

# 550
Нищо шокиращо не намирам в тоалета на Райна и според мен е във връзка с песента .

# 551
Toалетът изобщо не е шокиращ или скандален, просто е смешен и грозен. Според мен, разбира се. На Миша Бартън също.
Иначе аз почти харесвам Райна и то точно заради нейната непосредственост.

# 552
В момента мисля, че дават тази Емануела по Нова. И е руса......

# 553
Райна е една от малкото фолк диви, която мога да понеса. Феерична, неангажираща, наивна и естествена е, това за мен са важни качества за артист в развлекателния бизнес. Има нещо чисто и детско в нея, поради което й липсва пошлостта и вулгаризма на колежките й. В слачая се е спряла на странно сценично облчекло, но това си е част от имиджа й- невъзможността да избира дрехи е като на тийн, който току-що открива неограничения избор в гардероба на по-голямата си сестра.

Е,да де,но тя не е неангажиран тийн,а голяма жена.И една такава липса на вкус се тълкува по един по-друг начин.
Феерична,феерична,но от семпла неангажираност до кич има голяма разлика в облеклото.
Лично мое мнение.Може да е естествена и непринудена с друг тип облекло.А не с камуфлажна рокля с цепка,камуфлажни ботуши.това което мен лично ме потресе най-много/ и камуфлажна шапка.Просто твърде еднакво беше всичко по нея и изглеждаше все едно се е покрила от горе до долу с опаковачна хартия  Laughing

# 554
Кристина Агилера
Мадона с неочаквано турне през есента

В момента мисля, че дават тази Емануела по Нова. И е руса......
Може да е запис.
П.П.  Запис е. Mr. Green Peace

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 09:50 от medissa123

Общи условия

Активация на акаунт