Звездни компромати-69 част

• 50 199
  • 729
  •   1
Отговори
# 585

Мда... например  Mr. Green:

Цитат
Тя е била отвлечена от Стийв Ъруин, популярния ловец на крокодили.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 586

Тъкмо се учудих как така някакъв я видял в кафене и хоп - започнал да я тормози по телефона  Rolling Eyes обаче коментарите след материала дадоха отговор.

Цитат

Хах, това не го бях видяла  Joy

# 587
# 588
# 589
  • In The Middle Of Nowhere
Нямам нищо против Антония Петрова, но от заглавието ".. похитена от психопат" ме напуши такъв смях. Като знам какво е мнението на мнозинството за нея представям си реакциите: ми само психопат може да поиска да бъде с нея  Laughing

# 590
# 591
# 592
  • In The Middle Of Nowhere
Само дънките на последната снимка много ми харесват, иначе самата Шерцингер, не - циганее ми.

# 593
О, не, не! Това на Миша Бартън на никого не може да стои добре!  Confused  Не стига бруталната кройка, ама десена е на червени, стилизирани лястовици  Confused
За Райна, по- скоро си го обяснявам така - милитари стила е модерен в момента, на нея й се вързва с песента 'Мирно!'  и така. Шарено ми идва, ама, не е чак гадно, наистина.
Абе, кич са и двете, в крайна сметка.
Щампите на птици са много актуални в момента. А роклята е хубава, но само ако беше затворена отпред - винтидж. На Miu Miu е моделчето.

# 594
# 595
За тоалета на Райна-изобщо не ми хареса.Много грозен за мен. А и съм сигурна,че тя е можела да избер 100 пъти по-добро облекло,за да бъде в тон и със смисъла на песента.А колкото до Миша-нейният модел ми харесва в пъти повече,отколкото този на Райна.Екстравагантен е и ме впечатли.

# 596
  • София

Цитат

Joy Joy Joy Joy Joy
Joy

# 597
Ето и една Гага изглеждаща много добре според мен...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs211.snc4/38869_420 … 108_2552124_n.jpg

# 598
Цитат
направо ме разби  Joy

# 599
Някоя от вас чула ли е изпълнението на песента "Черната овца"  от Лили Иванова.
Ето тук има статия и направо може да се чуе,според мен се е справила страхотно , таланта си е талант при Лили е безспорен  http://www.trud.bg/Rubric.asp?RubricId=444

Общи условия

Активация на акаунт