Звездни компромати-69 част

• 50 191
  • 729
  •   1
Отговори
# 705

Трейси,точно за него е.  Wink  И аз вчера ги разконспирирах Simple Smile

А той е ...?

black_angel1 благодаря   bouquet

Относно Бъркин-а - най-вероятно е като този  http://www.mystyle.bg/Product_1854.html  Mr. Green

# 706
На Бъркин беше писано тука, че има стотици имитации, на всякакви цени. От 500 до 50лв. Даже за по 50лв има масово по магазините в Бг. Но, Галена беше обявила или поне в статията от нейно име беше написано, че е оригинална, нейната  Thinking

# 707
тя нали живее в Щатите , кога си дойде , кога се сгаджоса и кога се сгоди ...

Мхм...преди около 2 месеца май си дойде, даже няма и толкова. Беше необвързана, абе странна работа  Laughing

аХ`Не!
и аз имах такъв заек - взех го малко сладко зайче, после си взех още едно - пораснаха, оказаха се мъжки и женски, а аз с потомство от 12 такива големи зайковци  Crazy Ама беше отдавна...

# 708
  • София
Но, Галена беше обявила или поне в статията от нейно име беше написано, че е оригинална, нейната  Thinking
Тц, тц - пази боже нЕкой да си помисли, че нейната е за 50 лв. от димитровградския пазар  Mr. Green

# 709
А всъщност кой е този пич?  Thinking

# 710
  • In The Middle Of Nowhere
Аз като бях прочела в една статия колко е трудно да се сдобиеш с такава чанта, колко време се чака, колко са ограничени бройките и за какви баснословни суми са, по съм склонна да мисля, че на Галена е оригинална имитация.
А за Теди Бургазлиева си спомням че в последното интервю, което даде за дир.бг беше казала, че си няма приятел в момента. Доста бързо за има-няма месец и половина се залюби и сгоди... не че има нещо лошо, но и на мен ми се видя странно.

# 711
Звездата на немския футбол Лотар Матеус и два пъти по-малката от него Лиляна (фотомодел):
ето
се развеждат. За него това е  четвърти поред брак.
Папарашки снимки, на които Лиляна е хваната да се целува с друг, се появиха в нета и изчезнаха. Явно някой е платил добре.

# 712
# 713
Това за Теди не е вярно, познавам семейството.

# 714

Ами самата Теди го каза, пък ти си познавай семейството... Tired Звънни един телефон да питаш като сте толкова близки, май изпускаш нещо Wink

пп - по между другото тя вече не е в България.

# 715
  • София

Ами самата Теди го каза, пък ти си познавай семейството... Tired Звънни един телефон да питаш като сте толкова близки, май изпускаш нещо Wink

пп - по между другото тя вече не е в България.

Тук пък пише че е сама...с днешна дата новина Peace

http://-spam082-/n/tedi-burgazlieva-kogato-sum-sama-sum-najsilna.24532.html

# 716
На фейсбука вчера си сложи "Сгодена". Оттам идва цялата новина.

# 717
И не само  Wink

# 718
Трейси,а годеника и известен ли е?

# 719
Трейси,а годеника и известен ли е?

Е, аз предположих, че е Мартин, защото се подвизаваше насам натам с него по партита тук в България, Vanenceto каза, че е той... Wink

Общи условия

Активация на акаунт