ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Летни страсти и морски приключения… /11-та тема/

• 31 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Григори,право в десятката!!! newsm10

# 646
Аз явно съм най-големия мързел- не ходя на работа, ама за сметка на това ходих на плаж. Събрах си червени камъни и розови миди, които смятам да вплета в картина:

Шанелче, стига си мъчила душицата  Hug
Боби, къде са обувките? Свършили?
Хепи мама  Hug Hug Не плачи, винаги ще има по-тъжни поводи, за които да запазим сълзите.

# 647
Моето гевезенце разбра, че баща му го няма и явно реши, че е изоставен. Плака 2 часа. Не мога да го успокоя. Блъска ме, не иска да сучи. Абе цирк. Заспа блъскайки ме, успях сънен да го накърмя,
Имаме още седмица само двамата, да видим какво ще ни поднесе. А бях решила да го уча да спи сам. Направила съм си сметката без кръчмар.

Ели, страхотни камъчета. И аз съм замислила един морски проект (имам колекция с пясък от различни страни) за новата къща.

Съпругът ми е с двоен холестерол (и добър и лош) и е на лекарства. Преди година беше правил диетата на Аткинсън - паднаха много нивата, После се появи и високото кръвно (проблеми, качи килограми). Сега е пак на диета-+никакъв алкохол и сладко. Кръвното му се нормализира и спря лекарствата. Да видим холестерола как ще е.

Да се похваля- съпруга ми започва работа от октомври - страхотна позиция и то тук в Хюстън (а единствените възможности бяха за Корея и Саудитска Арабия).

# 648
Ели,
Да, изчерпани са ;-( пфу, ще чакам да видя намаленията на зимната колекция.
Титина,
Нашата Леа снощи беше за първа вечер в нейната си стая, така празна ми беше спалнята...и така ми залипсва!
Поздравления за работата на мъжа ти! Браво!

# 649
Боби, ако Калин ми напусне леглото ще почерпя Simple Smile
А за работата на съпруга ми - изследователска работа (по специалността му, опита в БАН за пръв път имаше тежест), за огромен европейски концерн. За сега е ок, но като мине кризата, ще се ориентира пак към EPC компаниите на контракт.

# 650
Титина,поздравления за работата на съпругът ти!
Няма нищо по-добро от това да работиш по специалността си.
Как да не се гордееш с него?!!!
Каква е специалността му?С новата работа всички здравословни проблеми ще се коригират.
Ели,после да покажеш красотата!
Хубава и спокойна вечер!

# 651
Машинен инжинер е, специалност Топлотехника. Ние винаги сме си работили само по специалността (той е и с докторантура- егати трудната дума, на всичко отгоре не съм убедена, че така се пише).
Беше останал без работа, защото напуусна сам несъгласен с политиката на компанията ( имаха колега с богословско образование, които се наричаше инжинер)

# 652
Титина, чудесна новина, поздравления - в тези времена да си намери работа, че и по специалността е наистина страхотно!

Елинор, много красиви камъчета - сигурна съм, че ще сътвориш нещо наистина прекрасно.

Прекрасна вечер на всички!

# 653
Титина,правилно си го написала!
Това е специалност с голямо приложение!
Дали не му е преподавал проф.Шушелов?!!!
Радвам се,радвам се за вас!!!
Пиши за тези неща!Мисля,че ще са интересни  за всички!
Нацелувай Калин от БГ непознатите мами!

# 654
Машинен инжинер е, специалност Топлотехника. Ние винаги сме си работили само по специалността (той е и с докторантура- егати трудната дума, на всичко отгоре не съм убедена, че така се пише).

Хихи - аз съм Хидравлика и пневматика от същия факултет (и Шушулов ми е предавал хаха), но никога не съм работила по тази специалност! После изкарах Счетоводство (разбрах, че не е за мен), после Туризъм Wink
Но МЕИ-то е страшна школа!

# 655
Дали не му е преподавал проф.Шушелов?!!!

Не знам, честно казно, но ще го попитам. Знам, че професорът му ( научния ръководител)  почина преди мисля 2 години.
А сега да го похваля - мъжа ми де: той е член на Американското общество, което създава стандартите в тази област. Има доста разработки в сферата. Похвалих го колко ми е умен.  Mr. Green

# 656
Добро утро. Titina поздрави  и от мен за успехите на съпруга.  bouquetАз три дни ще бъда щастлива събрахме се цялото семейство.Вчера ми беше много тежко,станаха три месеца откакто почина майка ми ,аз още не мога да свикна с тази мисъл.Хубав ден от мен момичета.Ели бягай и днес на плаж.Честит празник на софиянки и на тези ,които имат имен ден  bouquet

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 08:03 от grigori

# 657
grigori, мерси за ароматното кафенце   bouquet , да те питам за зимнината ...  и по конкретно за аронията, как я консервираш, че имам малко и не зная кво да я правя  newsm78

Titina, поздравления за мъжа ти, все така умничък да ви е  Hug

Но МЕИ-то е страшна школа!

bobi40, съгласна съм с тебе, нали и аз съм го завършила  bowuu та си ми е гордост, пък и след лутане насам-натам накрая работя по специалноста си ... ел.инженер  Blush

момичета,  днес след работа заминавам за един уикенд в Гърция, да се топна в Егейското море и да поджиткам из Халкидики .....  Hug

# 658
wily аронията я правя на компоти и замразявам в малки кутийки с малко захар.Тази година направих ликьор ,снощи с една приятелка го пробвахме хубав е.Топни се и заради нас в Егейско море.

# 659
Момичета,днес пак черпя:

Този път за голямата щерка,която става на 16.
Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт