® E-bay - тема 56

• 34 720
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Най-накрая си събрах всичко от МТ, сега чакам Габко Embarassed

# 16
# 17
Запис и аз тук  Grinning
Установих един недостатък на Габко: имат курсове 2пъти седмично и сега в два курса имам по 1 пратка  във всеки Laughing

# 18
Какво ви е мнението за намалението за транспорт, което предлага еконт?
Някъде бях видяла скрийншот и видях, че се виждат имената на хората и това лекинко ме възпира да се регистрирам там.

Аз утре трябва да си получа пратчицата от МТ, трябваше вчера, но е станало някакво объркване на пакетите. Дано няма изненадка утре.

# 19
и аз съм тук  Flutter и вместо запис да попитам,означава ли,че щом нямам мейл от Габко значи нещата ми не са с този курс  Thinking

Установих един недостатък на Габко: имат курсове 2пъти седмично и сега в два курса имам по 1 пратка  във всеки Laughing
мдам,така си е ама то по тая логика ние угода нямаме  Laughing

# 20
roksireni права си  Grinning наистина няма угода. Иначе моите впечатления до момента са отлични Peace

# 21
  • София
и аз тук  Simple Smile

# 22
и аз съм тук  Flutter и вместо запис да попитам,означава ли,че щом нямам мейл от Габко значи нещата ми не са с този курс  Thinking
мдам,така си е ама то по тая логика ние угода нямаме  Laughing
И аз получих мейл, писали са ми, ако чакам и други пратки и искам да ги обединят и да ми ги пратят заедно, да им пиша  Peace

# 23
Хайде, и аз съм тук.
Нищо не купувам, всичко си получих, пека си Д-то на морето.  Mr. Green

# 24
  • Пловдив
Моята пратка от китай пристигна по- рано, от тази от англия , от една и съща дата. Thinking

# 25
  • София
Какво ви е мнението за намалението за транспорт, което предлага еконт?
Някъде бях видяла скрийншот и видях, че се виждат имената на хората и това лекинко ме възпира да се регистрирам там.

Аз утре трябва да си получа пратчицата от МТ, трябваше вчера, но е станало някакво объркване на пакетите. Дано няма изненадка утре.

А как ще стане, аз доколкото разбрах Марина не е в София, даже мойте пратки бяха оставени на отговорно пазене при една тяхна клиентка от моя квартал Wink)

# 26
Знам, че пакетчето е изпратено в събота.

Едит: При мен е пакетчето. Party

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 10:14 от Coma

# 27
  • Плевен
цоп Simple Smile

# 28
  • София
Цоп и аз.
Днес ще си взема няколко пакета от Габко и довечера ще се похваля.Това е буса,тръгнал на 18.07.
Чакам още доста неща с тях и днес ще ги разпитам за графика на курсовете им Mr. Green

# 29
Напоследък не пазарувам. Купих си крем на Ести лодер и една писта за детето само,но ви следя да показвате интересни неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт