® E-bay - тема 56

• 34 719
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Моля за съвет: Praynig

С момата англичанка се разбираме за връщане на роклята , тя ще ми прати по-голям номер.
Първото ми питане е как да пусна пратката до Англия? (препоръчана с проследяване ли?)
След това трябва да й пратя пари за повторното пращане до мен, тя ми пише да й пратя :
Please pay 3.99 P&P via paypal to
maria@kai.gotadsl.co.uk,
  със Send money , prez Пей Пал  ли да го направя? Като GOOD или като Е-бай item да отбележа?

Мерси предварително.  bouquet

# 31
да се запиша Peace

# 32
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511500.0

Пуснали са тема за посредниците от Англия. Мрънкат за няколко стотинки разлики в курса на лирата... Искат касови бележки newsm78, дори една девойка е писала до Комисията за защита на потребителите... #Crazy Моля Ви - включете се , защото накрая ще ни прецакат всички - няма да има поръчки, няма да има E-bay... #Cussing out

# 33
  • София

Пуснали са тема за посредниците от Англия. Мрънкат за няколко стотинки разлики в курса на лирата... Искат касови бележки newsm78, дори една девойка е писала до Комисията за защита на потребителите... #Crazy Моля Ви - включете се , защото накрая ще ни прецакат всички - няма да има поръчки, няма да има E-bay... #Cussing out
Тия са луди!!!

# 34

Тия са луди!!!
българска му работа  doh
хем да ти свършат работа, хем пък да не се прецакаш нещо  ooooh!

# 35
  • София
Е сега вече мога да се похваля!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2206409 … :IT#ht_831wt_1137
Тази чанта спечелих и дано да дойде без проблеми!

# 36
Ивка, в интерес на истината аз съм ЗА касови бележки.
Щом се наричат транспортна фирма и осъществяват определени услуги то трябва за сумата, която плащаш да издават и касова бележка.
При евентуални проблеми, загуби на пратки и т.н. на кого ще се оплакваме - на арменския поп?
Това че нас ни устройва нещо подобно не означава, че така е редно и правилно.
Я си представи на теб да ти се загуби стока за немалко пари? Какво ще правиш тогава, как ще докажеш че фирма Х ти я е превозвала и я е загубила? Точно никак...
Аз ще се включа в темата..

# 37
  • София
Щом се наричат транспортна фирма и осъществяват определени услуги то трябва за сумата, която плащаш да издават и касова бележка.
При евентуални проблеми, загуби на пратки и т.н. на кого ще се оплакваме - на арменския поп?
Я си представи на теб да ти се загуби стока за немалко пари? Какво ще правиш тогава, как ще докажеш че фирма Х ти я е превозвала и я е загубила? Точно никак...
Точно тези посредници визирам Габко , Ми помогнаха да си получа една поръчка която беше адресирана до адреса на ГИВ и в Теско фигурираше като доставена. Хората направиха усилие което по никакъв начин не ги интересуваше и решиха проблема с поръчката ми !
За това още веднъж БЛАГОДАРЯ на ГАБКО!
Много се извинявам , че споменавам имена на посредници!

# 38
абе то ако стане /дано на никой не се случва/, пак нищо не можем да докажем, ама нейсе  Rolling Eyes

# 39
Аз да се оплача, получих си нещата от МТ, но ми липсва един елек. Tired Outta Joint

И на мен ми липсва една пратчица от МТ и най-лошото е, че не беше за мен, а за моята приятелка - за сватбата й, толкова си я чакаше  Tired Сега писах на продавача дано да оправим нещата  Peace

# 40
Mirama, а как ще докажеш че е пристигнало изобщо и касовата бележка как ти гарантира обезщетението newsm78

# 41
И аз тук  Hug Hug Чакам утре пакетчета от Габко  Simple Smile

# 42
  • София

То хубаво, ама касовата бележка какво ще ти помогне? Те ти я издават в момента на получаване на пратката, т.е за нещата, които са ти пристигнали... newsm78

# 43
Hi there i'm so sorry, my little boy was attacked by a dog and has and
still is in hospital having surgery! I will get the item sent first
class tomoro morning, hope you can understand. Once again sorry for
the delay and also for not informing you. Regards dame
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
това след две седмици, а ми трябва за вдругиден. сигурна съм, че и утре няма да иде до пощата. как да я накарам?
това кафу пък как се получи  newsm78
как можеш да лъжеш за цетето си не разбирам

# 44
  • Шумен
Аз да се оплача, получих си нещата от МТ, но ми липсва един елек. Tired Outta Joint
И на мен ми липсва една пратчица от МТ и най-лошото е, че не беше за мен, а за моята приятелка - за сватбата й, толкова си я чакаше  Tired Сега писах на продавача дано да оправим нещата  Peace
Много гадно, сефте ми се случва да не получа нещо с посредник, писах на продавача, обаче все още нямам отговор. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 14:25 от vi_ki

Общи условия

Активация на акаунт