® E-bay - тема 56

• 34 729
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Липсват ми 2 пратки от последния курс на Марина, едната платена на 11.07 а другата на 13.07, . Писах на продавачите и двамата казаха, че са пратени на следващият ден.
Едната продавачка имала "certificate of posting"  Thinking . Сега се чудя да пускам ли диспут или да чакам, мисля си че ако не са взети, най вероятно ще се върнат при подателя. След какъв срок, ако не са потърсени се връщат на подателя, приблизително.

# 61
Пуснах диспут за една неполучена стока върнаха ми веднага парите и аз сложих отрицателна оценка сега получавам предложение от продавача да сменя оценката и освен ,че ще ми прати наново продукта ще ми даде и ваучер за 20 лири ,случвало ли ви се ?

# 62
  • Варна
А защо сложи отрицателна оценка?
Продавача ти е бил коректен, върнал ти е парите веднага.
Сложи неутрална... защо отрицателна. Naughty
Човека явно се нуждае от рейтинга който си му съсипала.
Смени оценката, благодари му и естествено не приемай предложението му за бонусите, според мен ще е нагло.

# 63
Е ,да беше предложил да ми ги върне или да провери какво става ,когато му писах ,а не да мълчи .

Не виждам повод за благодарност от моя страна .

# 64
Как да огранича мейлите, които получавам от ибей (например за скорошно изтичане на търгове). Опитвам доста но не става от никъде  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 65
  • София
Моля , ви   Praynig дайте някои надежден продавач на телефон.Дъщеря ми иска нов телефон за рождения ден , но при тази финансова криза не мога да и купя от тук , точно модерен и розов.Купих един от tinydeal , но той дойде развален , въобще не искапе и да се включи.Върнах им го , те съответно не искат да ми възстановят пощенските , така с тях и курсовата разлика се набутах вече 20 лв.

# 66
  • София
Имам питане отворила съм диспут в ибей за стока неотговаряща на описането, върнах я и жената ми възстанови сумата, трябва ли да затварям диспута и как  Rolling Eyes и още нещо... при следващото плащане чрез пейпал как мога да платя с тази сума, а не с пари от картата  newsm78 и ако евентуално не достигат какво се прави.

# 67
Здравейте мами! Извинявам се, че нахлувам така в темата! Влюбих се в една рокличка на дъщеря ми, но продавача използва само ПейПал, въпреки, че го помолих да му платя по друг начин. Исках да се регистрирам в ПейПал, за да мога да плащам в Ebay, но за мое огромно разочарование миналата седмица ми откраднаха документите и още не са ми излезнали новите, съответно не мога да си направя и карта за международни разплащания. Мисълта ми е следната... има ли някой. който може да наддава вместо мен и да плати вместо мен като разбира се аз мога още утре да му дам евентуалната сума? Моля Ви, ако някой може да ми помогне да се сдобия с тази прекрасна рокля, да ми пише на лични!

# 68
при следващото плащане чрез пейпал как мога да платя с тази сума, а не с пари от картата  newsm78 и ако евентуално не достигат какво се прави.
в момента на плащане би трябвало автоматично да ти даде плащане с наличната в Пейпал сума, ако е в същата валута, в която и избраната за плащане стока, а ако не стигат паричките, остатъка ще ти го дръпнат от картата, която ти е регистрирана като Primary в Пейпал  Peace

# 69
  • на пистата
малко помощ моля....купих си нещо и съответно изтрих обявата от спечелени,че мъжо много мрънка Blush а сега искам да поставя оценка,как става newsm78

# 70
  • София
През транзакцията ти в PayPal или в ebay през Acount/Feedback/Leave Feedback - там излиза всичко, на което не си оставила обратна връзка и то с картинка. Изчезват чак след повече от месец.

# 71
малко помощ моля....купих си нещо и съответно изтрих обявата от спечелени,че мъжо много мрънка Blush а сега искам да поставя оценка,как става newsm78
През Пей Пал потърси транзакцията .

# 72
  • на пистата
ами не става и през пейпал и през ибей.като влезна през Acount/Feedback/Leave Feedback излизат нещата на които не съм поставила,но това го няма,защото го изтрих.

# 73
Здравейте,
отдавна не съм влизала тук, че ми действате разоряващо... ooooh!, но сега нещо става с ибея като че ли...нямам опция "свържи се с продавача". Другите две отдолу са си ок, тази първата липсва. При вас в момента как е? Пробвах и в щатския, и в немския.

# 74
ами не става и през пейпал и през ибей.като влезна през Acount/Feedback/Leave Feedback излизат нещата на които не съм поставила,но това го няма,защото го изтрих.
Ако продавача ти е поставил оценка - там има View Item  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт