Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да изпратя пакет до Англия?
Как да актуализирам информацията в PayPal и eBay след преиздаване на карта?
Как мога да направя плащане с карта на банка Пиреос?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да изпратя пакет до Англия?
-
Как да актуализирам информацията в PayPal и eBay след преиздаване на карта?
-
Как мога да направя плащане с карта на банка Пиреос?
-
Как мога да намаля броя на имейлите, които получавам от eBay?
-
Как мога да получа роклята, ако нямам достъп до PayPal?
. Сега се чудя да пускам ли диспут или да чакам, мисля си че ако не са взети, най вероятно ще се върнат при подателя. След какъв срок, ако не са потърсени се връщат на подателя, приблизително.

дайте някои надежден продавач на телефон.Дъщеря ми иска нов телефон за рождения ден , но при тази финансова криза не мога да и купя от тук , точно модерен и розов.Купих един от tinydeal , но той дойде развален , въобще не искапе и да се включи.Върнах им го , те съответно не искат да ми възстановят пощенските , така с тях и курсовата разлика се набутах вече 20 лв.
и ако евентуално не достигат какво се прави.
а сега искам да поставя оценка,как става
, но сега нещо става с ибея като че ли...нямам опция "свържи се с продавача". Другите две отдолу са си ок, тази първата липсва. При вас в момента как е? Пробвах и в щатския, и в немския.