® E-bay - тема 56

• 35 379
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да, имам идеи.
Първо прочети за регистрацията в Пей Пал.
Тези такси, за които ти пиша се дължат всеки месец, като месечна фактура.Не се плащат веднага при публикуване на обявата.

Регистрацията в Пей Пал обаче изисква 1.5 евро, което се удържа и след като въведеш кода за потвърждение(който можеш да потърсиш в извлечението) се връщат.

В шок съм.  #Crazy Имам нов изглед в и-бей и не мога да видя номера на продукта.Съответно не мога да го заложа на снайпер.
Малко по надолу в дясно, не можеш да го сгрешиш!

# 691
Знам къде се намира.  Laughing Казах, че го няма. С Експлорера има друг изглед.
Пробвах с друг браузър и се видя.

# 692
  • софия
Знам къде се намира.  Laughing Казах, че го няма. С Експлорера има друг изглед.
Пробвах с друг браузър и се видя.
Отивам да хвърля едно  Shocked в Експлорър-а. Стана ми интересно. В Мозилата си е все същото.

Аааааа, в Експлорър-а номера е горе дясно в Дискрипшън-а.

# 693
  • София
Влизам с един въпрос. Спечелих едни маратонки на детето. Обявата гласи нови, обувани за 1 час в къщи, категорията е нови обувки....на снимките не изглеждаха носени. Пристигнаха в ужасно състояние.....носени не видимо, ами направо очевАдно. Не съм поставила фидбек.....какво мога да направя. От скоро пазарувам в Ибей  и досега все успешно...до сега. Каква е процедурата? Мерси предварително момичета  Peace

# 694
Отново да попитам - как е възможно на стоки с $0.99 да пише free shipping?

Пуснах една обява, разбрах, че до 24 часа се одобрява. Имам ли аз обаче меню, в което мога да видя вече пуснатите от мен обяви и дали са одобрени или не?

# 695
  • софия
Влизам с един въпрос. Спечелих едни маратонки на детето. Обявата гласи нови, обувани за 1 час в къщи, категорията е нови обувки....на снимките не изглеждаха носени. Пристигнаха в ужасно състояние.....носени не видимо, ами направо очевАдно. Не съм поставила фидбек.....какво мога да направя. От скоро пазарувам в Ибей  и досега все успешно...до сега. Каква е процедурата? Мерси предварително момичета  Peace
Пишеш на продавача, че състоянието не отговаря на описанието. Може да ги снимаш и да му приложиш снимките. Ти какво искаш: да ти върне парите или частичен рефънд? Ако ще му ги връщаш се разбираш за пощенските.

# 696
  • София
Спечелих два продукта от един продавач и днес сутринта като влезнах да платя единия от продуктите седеше като платен.
Сега не мога да извърша плащането, а аз не съм плащала.
Писах 2 пъти на продавача , но няма отговор.
Как бих могла да платя при това положение? Thinking

# 697

Пуснах една обява, разбрах, че до 24 часа се одобрява. Имам ли аз обаче меню, в което мога да видя вече пуснатите от мен обяви и дали са одобрени или не?

За 1ви път чувам за одобряване на обяви  Thinking  Моито се появяват веднага.

# 698
  • Варна

За 1ви път чувам за одобряване на обяви  Thinking  Моито се появяват веднага.
Aз съм го чувала и друг път тук във форума но на мен не ми се е случвало.

п.п. rocco789 не знам как но е възможно при братята китайци.
п.п.п. като се логнеш в ибей, в My Ebay -> в дясно на страницата Sell и там си виждаш обявите и всичко.

Днес пуснах пратка за Германия и за първи път ползвах услугата 'обратна разписка", не знаех, че има и за малки пакети за чужбина. Струва само 2лв допълнително, но съм доволна, по-спокойно е така. Купувача се забави 2 дена с плащането защото е трябвало да се регистрира в пейпал за да може да ми плати. Sunglasses

# 699
Преди около 4 дни от и-бей ми върнаха едни пари,получих и-мейл за рефънд,но все още в пейпал нямам сумата.Това нормално ли е?

# 700
Момичета, искам да ви питам как го разбирате това: Hi, this was not sent by tracked post, or I would have had to charge you £7 postage. I've checked the Royal Mail website and it can take up to 3 weeks to arrive, which would be the 27th August. If it has not arrived by then, please let me know. I can then refund the item, or, if you prefer, I can send another one, but there will be an additional postal charge to have the item tracked. Karen
.....че трябва да платя още 7 лири ли? Simple Smile

# 701
Спечелих два продукта от един продавач и днес сутринта като влезнах да платя единия от продуктите седеше като платен.
Сега не мога да извърша плащането, а аз не съм плащала.
Писах 2 пъти на продавача , но няма отговор.
Как бих могла да платя при това положение? Thinking

Влез на спечелени, отстрани на описанието на продукта има падащо меню. Оттам избери опцията Unmark as payment sent !Успех!

Момичета, искам да ви питам как го разбирате това: Hi, this was not sent by tracked post, or I would have had to charge you £7 postage. I've checked the Royal Mail website and it can take up to 3 weeks to arrive, which would be the 27th August. If it has not arrived by then, please let me know. I can then refund the item, or, if you prefer, I can send another one, but there will be an additional postal charge to have the item tracked. Karen
.....че трябва да платя още 7 лири ли? Simple Smile
Не  е било пратено с трекинг номер иначе е щяла да ти иска 7 лири.Проверила е в Роял пощата, но може да трае 3 седмици докато пристигне,което е 27 августУведоми я , ако не е пристигнала пратката   дотогава.Може да ти върне парите или да ти прати нова пратка , но тогава ще иска да те чаржне допълнително за трекинг номер.

# 702
You've added a credit card to your PayPal account.

Party Laughing Party Party Party Party Party НАЙ  НАКРАЯЯЯЯЯ
Simple Smile))))

Лелел големи мъки, наистина 24 часа ми костваше това!!!

За одобряването на обяви навсякъде по форумите в БГ четох, че ставало между 10 минути и 24 часа... моята обява уж я пуснах днес, но не излезе. Но нямах все още карта активирана, сега ще видя с картата дали ще ми се появи обявата Wink

# 703
Роко, картата няма нищо общо с обявата.  Wink

# 704
Ами не знам, не мога да се оправя явно. Давам на Sell - Sell an item - после си пиша всичко както е, и давам Save and preview >>>

Изписва ми се това и не мога да продължа: (т.е. иска ми да си верифирам ПП)

Attention Sellers:

Please read. Your response is required.

As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence.

To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide.

If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on.

Australia | Austria| Belgium| Belgium French| Canada| Canada French | France | Germany| Hong Kong| India | Ireland| Italy| Malaysia | Netherlands| New Zealand | Philippines| Poland| Singapore | Spain | Switzerland | Taiwan | United Kingdom| United States| Other

*If you're registered on Germany, Austria, or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click the link for the site you registered on for instructions.

Общи условия

Активация на акаунт