® E-bay - тема 56

• 34 705
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
  • в гората
 Здравейте момичета!
 Ще помоля за малко помощ  Praynig .Имам проблем с ebay.de, случаят е следният: не получих пакета си и отворих "case", спечелих го и ми върнаха парите, но направих ужасната грешка в PayPal account-а си да натисна един бутон -issue the refund , като с това си действие се оказа, че съм върнала парите обратно на ebay.de.Писах им, но те ме препратиха към ПП, писах и на тях, но те ми обясниха, че ebay.de трябва да наредят връщането на парите отново.Е да, но аз не знам немски, като звънна на тел. за контакт на ebay.de - аз им говоря на английски, а този отсреща ми отговаря на немски  ooooh!, а като им пиша писмо (на немски) ме препращат отново към ПП.Направо нямам думи...Някой попадал ли е в подобна ситуация?И какъв е изхода от нея?

# 721
Имам проблем с разглеждането на обявите в е-бей. Снимките в листата не се показват докато не избера някоя конкретна обява, но тогава описанието на стоката не се вижда. Изписва ми Няма достъп до тази уеб страница. и това е само за описанието, другата информация си стои. Пробвах с експлорер, опера, мозила, хром - все същото. Някой има ли идея къде е проблема?

# 722
Едно не леко тъпо въпросче..от наще бг пощи ще ме известят ли ако имам колет или направо ще ми го докарат чакам едни дискове и един лаптоп от Англия....за едното имам тракинг номер ...я ме вкараите в играта че до сега съм пазарувал само в Англия

# 723
Момичета имам нужда от малко помощ. Опитвам се да прехвърля пари от pay pal акаунта в кредитната ми карта чрез Withdraw. Там ми дава 2 варианта - банкова сметка за US и кредитна карта. Избирам кредитна карта и в следващото меню единствената опция е VISA, а моята карта е Мastercard.  Sick #Crazy Sick  Може ли да ми обясните какво да направя.
Освен това когато са ми върнали от E-bay рефънд за спечелен кейс, паундовете автоматично са конвертирани в евро. И сега по баланса ми има евро.
Ако сега тръгна да плащам в e-bay, от баланса в pay pal ли ще изтеглят пари или от картата. Как се отразява на транзакцията факта че валутата е евро. И още - ако сумата която плащам е по- голяма от баланса, може ли да изтеглят сумата от баланса и остатъкът да дръпнат от кредитната карта?

# 724
Ако картата не ти е потвърдена с 4 цифрения код няма да можеш да върнеш парите от пейпал в картата.Ако решиш да плащаш с пейпъл и сумата е по голяма от тази в пейпъл остатъка ще си го изтеглят от картата ти.

# 725
Едно не леко тъпо въпросче..от наще бг пощи ще ме известят ли ако имам колет или направо ще ми го докарат чакам едни дискове и един лаптоп от Англия....за едното имам тракинг номер ...я ме вкараите в играта че до сега съм пазарувал само в Англия
Бг пощи не работят тип куриер, т.е. ще ти пратят известие и ще отидеш да си вземеш пакета от районната поща по местожителство. Куриерите само носят до врата.

# 726
Момичета имам нужда от малко помощ. Опитвам се да прехвърля пари от pay pal акаунта в кредитната ми карта чрез Withdraw. Там ми дава 2 варианта - банкова сметка за US и кредитна карта. Избирам кредитна карта и в следващото меню единствената опция е VISA, а моята карта е Мastercard.  Sick #Crazy Sick  Може ли да ми обясните какво да направя.
Освен това когато са ми върнали от E-bay рефънд за спечелен кейс, паундовете автоматично са конвертирани в евро. И сега по баланса ми има евро.
Ако сега тръгна да плащам в e-bay, от баланса в pay pal ли ще изтеглят пари или от картата. Как се отразява на транзакцията факта че валутата е евро. И още - ако сумата която плащам е по- голяма от баланса, може ли да изтеглят сумата от баланса и остатъкът да дръпнат от кредитната карта?
Премени си валутата на парите от баланса ти от евро в паунди, за да дърпа от тях пей пал, когато пазаруваш.
Остатъкът, ако не достигат, ще изтеглят от картата.

Аз да попитам тази услуга "Royal Mail Standard Parcels" има ли тракинг номер?

# 727
Ако картата не ти е потвърдена с 4 цифрения код няма да можеш да върнеш парите от пейпал в картата.Ако решиш да плащаш с пейпъл и сумата е по голяма от тази в пейпъл остатъка ще си го изтеглят от картата ти.

Картата е потвърдена много отдавана. Но въпреки това ми дава опция да избера връщане само във Виза. След това има поле в което да напиша номера на картата и секюрити номера.

# 728
  • В Европа!!!
Много моля някой да ми помогне  Praynig
Бях си купила едно чадърче за детска количка но след 35 дена не получих нищо и писах на продавача за трейкинг номер,но той ми каза че не го пази и предложи да ми върне парите.Така и направи но в петък получих известие и се оказа че чадърчето било 20 дена в пощенския клон и вече щели да го връщат  ooooh!(аз ходих няколко пъти да си го търся).....  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та писах на продавача че съм го получила и сега трябва да му върна парите но не знам как  newsm78.
Чадърчето струваше £4.99 а пощенските £5.00.Понеже имах ваучер за  £5.00 реално платих £4.99 .Но не мога да разбера колко ми е върнал  Thinking и ви показвам какво пише:
 Aug 18, 2010   Transfer To Credit Card Completed Details
 Transfer To Credit Card 8A624043YV663211U   -12.08 BGN
Select record 1   Aug 18, 2010   Currency Conversion (credit) To Bulgarian Lev From British Pound Completed Details
 Currency Conversion (credit) To Bulgarian Lev From British Pound 37102559WK800222A   12.08 BGN
Select record 2   Aug 18, 2010   Currency Conversion (debit) From British Pound To Bulgarian Lev Completed Details
 Currency Conversion (debit) From British Pound To Bulgarian Lev 6VL07552AP2455809   -£5.00 GBP
Select record 3   Aug 18, 2010   Coupon Refund To eBay International AG Completed Details
 Coupon Refund To eBay International AG 4R67067010130613A   -£4.99 GBP
Select record 4   Aug 18, 2010   Refund From BILAL AHMED Completed Details
 Refund From BILAL AHMED 1UK041124C704483U   £9.99 GBP
А сега не знам какво да направя за да му върна парите  #Crazy.
Моля ви да ме посъветвате и обясните  Praynig.

# 729
Момичета,като продавате какво отмятате на  Give buyers P&P details
за секи случай,че да не объркам нещо  newsm78

# 730
Здравейте, искам да направя поръчка от ebay.com за първи път,но незнам като избера продукти на които пише buy it now и  free shipping ,дали ще ми начислят някакви допълнителни разходи за доставка или мито. Моля,Ви помогнете.

# 731
Доста допълнителни разходи...
Безплатната доставка вероятно е само за САЩ, освен ако продавачът не е от Китай.
Зависи какво купуваш, на каква стойност.
До 30 лв не дължиш нищо.
Между 15 евро и 150 долара - ДДС.
Над 150 долара - ДДС и мито.
God bless the Queen!  Laughing

# 732
Алекс моля те помогни ми   bouquet
Цитат на: MiSs CApRiCe

link=topic=513103.msg16074978#msg16074978 date=1282482082
Момичета,като продавате какво отмятате на  Give buyers P&P details
за секи случай,че да не объркам нещо  newsm78
и също и не знам каква сума за доставка да сложа  Rolling Eyes

# 733
Postage&Package - т.е подробности за пращането и пакетирането.
Дай повече инфо, за да ти отговоря по-точно.
Може би става въпрос за това колко пощенски ще искаш, до колко дни ще изпратиш нещото...

# 734
да,това имат в предвид,но не мога да определя какво да отметна и колко да впиша като сума,ето за това точно става на въпрос,стигнах  до тук и зациклих
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2298/663208986166383978512825 … ZR3h364rAgPF0.JPG

Общи условия

Активация на акаунт