Любима марка подправки

• 5 821
  • 26
  •   1
Отговори
Задачка в университета, какво да се прави.   chef  Praynig

# 1
"Меркурий" имат хубав бакпулвер,а на "Радиком" купувам понякога сладкия червен пипер.От останалите в класицията не ми допада нищо /иначе съм ги купувала  за проба и после на боклука/.Обожавам мириса на самардала ,и ,тъй като трудно се намира ,понякога вземам тази на "Биосет".

# 2
Гласувах с други  Peace
Предпочитам сама да си набавя подправките, т.е. повечето си бера сама от планината като риган, мащерка, жълт кантарион, кимион  Peace Други пък си садя в сандъчета на балкона като магданоз, копър, босилек и други сега не се сещам, чубрика си набавям от селския пазар
от бабите, така че основните подправки които използвам са как да кажа "домашни"   Rolling Eyes

# 3
  • Под звездите
Гласувах с други
Обичаме да ходим в балкана и си бера много от тях,други бера на мама от градината и купувам черен пипер,кимион и някоя по специална подправка.

# 4
  • София
Избрах няколко опции от посочените. Макар, че не пречи дадена партида от "предпочетените" да отиде в кошчето, както вече ми се е случвало......

Темичката ми прилича на пазарно проучване.... Thinking newsm78 Crossing Arms

# 5
Ако купувам, предпочитам Котани.

# 6
Маги,след това Вегета,но използвах и последната опция.

# 7
Благодаря на всички отговорили. Гласуването продължава search

# 8
Пикантина, Вегета и Маги  Simple Smile
В момента имам подправка за зрял фасул на Меркурий, но имаше същата на друга фирма, която харесах повече. Ама не се сещам кои бяха  newsm78

# 9
Голям фен съм на Котани . Рядко купувам друго , само в краен случай , когато те го нямат примерно ...
Много харесвам бакпулвера на д- р Йоткер също така .

# 10
За различните подправки  ползвам на различни фирми, но най-чести са Биосет, Пикантина, Маги, Шидеров, Котани.
На Меркурий не бях купвала от години, след едно разочарование, дори съм забравила какво беше, но скоро купих техен сусам 1кг, който вонеше на всякакви други треви, изхвърлих и сигурно още 10 години няма да купя техен продукт.

# 11
Меркурий ,Maggi,Други

# 12
  • out of space
Меркурий, Пикантина, Вегета и Маги

# 13
  • София
,,Оберон,,-нещата им са добри,но предпочитам сама да си правя подправки,да си изсушавам и комбинирам.
Радиком също но само определени неща.

# 14
  • София
    Други, защото не знам какво ползвам. Никога не гледам на кой са.Пилешки бульони взимам на Маги. Другите са ми в прозрачни пликчета от пазара или пресни.

Общи условия

Активация на акаунт